Thursday, November 4, 2010


Seperti yang dilaporkan oleh blog sahabat Gelombang Rakyat, memang terdapat spy yang dihantar wartawan oleh Malaysiakini di BN Command Center.

Namun tugasan wartawan ini bertindak sebagai spy untuk Malaysiakini dan pihak pembangkang untuk melihat ‘carta’ atau ‘board’ di mana kedudukan BN setakat ini.


Walaupun dilarang untuk tidak mengambil gambar, spy ini tetap berdegil dan masih mengambil beberapa gambar. BN bernasib baik kerana para petugas yang berada di sini sempat menutup kedudukan undi mengikut perkiraan dan anggaran undi terkini.

Setelah beberapa kali diberi teguran, spy ini terus beredar dalam kekecewaan kerana gagal dalam tugasan untuk mengetahui jumlah undi BN di DUN Galas.Rupa rupanya, PAS sudah mampu bayar Malaysiakini untuk memasang spy bagi mencuri maklumat terkini kedudukan undi BN.

Banyak rupanya duit PAS untuk bayar Malaysiakini? Berapa agaknya duit kopi dan rasuah kepada spy ini? GWM kurang pasti …

MELAYU ATAS PAGAR

3 comments:

Wanredone said...

Siapa pukul Puteri Umno.... spy dapat tahu orangnya tak lain tak bukan, ISTERI Nik Najis, Menteri Besaq Kelante..... Nak masuk syurga.. jumpa Nik Najis, bisa diatur..... kasi sikit rasuah, malaikat boleh bagi PAS masuk syurga. Tak paya sembahyang, tak payah buat buat baik.... tipu boleh...rasuah bole... zina boleh... kalau ada PAS pasti masuk syurga....insyaAllah, itu jaminan Nik Najis.

Anonymous said...

ala..comannd center bn pun ngok juga, selalu sangat dah bila pilihanraya kecik, bajingan malaysiakini dan malaysianinsider duk nempek d command centre nak guna wifi. fasiliti umno tp umno yg kena tembak..kah kah kah..

yg paling kah kah kah, si bedolah tdo la yg bagi pas media kaler kelbau tu kat portal..sepatutnya krajaan pilih2, bukannya semua bg termasuk anjing malaysiakini...

masa [perhmpunan agung umno hari tupun, UMNO mengalah sampai bg pas media pada dua portal hanjing tu. memula halau, pastu bebudak setan tu g ngadu kat KJ. KJ siap buat statement lg nak bawa ke MT malam tu...ptuih...bajingan malaysiakini malaysiainsider tu semuanya pengkhianat negara dan baru pembangkang...

tp apa nak buat, UMNO ngok sebab duk layan, cuba tgk PKR, konsisten dia tak bagi peluang kat Utusan masuk function dia..utusan tu milik UMNO tp UMNO bg ruang kat portal barua pembangkang..hurmmm

Anonymous said...

HE HE HE ANON 6.14 PM

BALIK TONGGENG PUNGKOK KAT ANWAR BRAHIM ...

DAH NAK KALAH, BAGI ALASAN.

DAH KALAH! BUAT CARA DAH KALAH LA !

HE HE HE