Tuesday, November 9, 2010


Sewaktu GWM baru mula berjinak dengan dunia blog, AIDC merupakan salah satu bahan bacaan paling penting untuk dijadikan rujukan untuk membongkar kemungkaran Anwar Ibrahim.

Secara jujur, AIDC sudah lama sepatutnya diterbitkan dalam bentuk buku atau ensaiklopedia terpenting politik tanah air.GWM memang kagum dengan jerit penah lelah mereka yang membentuk blog ini. Bloggers, facebookers, forumners yang ada pada hari pun kebanyakkan dilahirkan melalui 'semangat' AIDC.

Bukan mudah, kerja untuk mengumpul secara detail artikel, ucapan, forum, seminar yang dibuat oleh Anwar Ibrahim baik dalam negeri mahupun di luar.

Ini kerja ikhlas, mereka yang benar benar berkorban masa dan wang ringgit bagi menghasilkan satu blog yang benar benar ditakuti oleh Anwar Ibrahim.GWM mohon kepada para pembaca dan para sahabat bloggers untuk turut sama membantu menyelamatkan AIDC.

Bantu dan dermalah dengan seikhlas hati ... derma dan bantuan dari saudara saudari sekelian amat bermakna bagi mengekalkan sebuah khazanah terpenting di alam siber.

Pihak kerajaan juga disarankan agar turut membantu ensaiklopedia terpenting ini.


MELAYU ATAS PAGAR

0 comments: