Tuesday, April 24, 2012

8 comments:

Adi Kencana said...

Makan aiskrim sorang2 x ajak!!

NURUL IZZAH HINA ORANG MENINGGAL DEMI POLITIK!! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

UMNO: pusat budaya jahiliyyah--sebar fitnah & bahan lucah............

sebab tu asyik mengelak / tolak hukum QAZAF.....

Anonymous said...

Kalau nak balun Nuar pun, carilah "solid evidence". Biar setiap isu tu ada isi dan bernas....

"Jangan malas berfikir macam pengikut UMNGOK!"

setiawangsa

Anonymous said...

Hehh.. Orang2 nuar dah goyang... Dah mula merepek2... rilek laaa, video aiskrim blum confirm lagi, apa yg korang takut sangat nii...

Anonymous said...

orang PAS dan PKR pun kata ANUAR ni ,manusia yg mempunyai moral begitu jijik sekali....

Anonymous said...

Tgk muka nuar 2 mcm beruk jantan baru dpt beruk betina n x sabar nak balun beb :D

Anonymous said...

tepat mat sabu beri gelaran.tak kan kau orang tak percayakan mat sabu? habis kau nak percayakan siapa lagi!

Anonymous said...

butit bini azmin mesti sedap...kalu dapat aku pun nak gak...