Saturday, April 28, 2012




GWM rasa perlu diperbetulkan fitnah yang telah dilemparkan oleh pihak pembangkang, terutamanya melalui portal, blogger dan facebooker pro pembangkang mengenai insiden paling memalukan dalam sejarah politik di Malaysia.

Insiden kenderaan polis diterbalikkan oleh penyokong BERSHIT 3.0 ini telah diputarbelitkan oleh portal Malaysiakini, tanpa memberikan sepenuhnya gambaran sebenar ... mengapa kejadian rempuhan kereta terhadap orang awam berlaku.

Lihat dahulu rakaman video oleh portal Malaysiakini ...





Dibawah ini GWM sertakan tiga rakaman video yang boleh disimpulkan sebagai fakta dan bukti kukuh provokasi dan serangan oleh penyokong BERSHIT 3.0 sehingga menyebabkan polis gagal mengawal kenderaan dan merempuh orang awam.











Sudah cukup nyata provokasi dan serangan penyokong BERSHIT 3.0 ini terhadap kenderaan polis mengakibatkan kegagalan mengawal kenderaan.

Rakaman video ketiga jelas menunjukkan penyokong BERSHIT 3.0 ini membaling botol air ke arah kenderaan polis sehingga pecah cermin hadapan.

Rakaman ini juga jelas menunjukkan balingan botol air oleh penyokong BERSHIT 3.0 ini turut terkena kepada polis yang sedang memandu kenderaan ini, sehingga menyebabkan kenderaan ini gagal dikawal.

Dua orang awam menjadi mangsa akibat perbuatan yang cukup tidak bertanggungjawab oleh para penyokong BERSHIT 3.0.



Rakyat perlu melihat ketiga-tiga rakaman video ini dengan sebaik-baiknya. Fikir dan nilaikan dengan akal yang bijak. Siapa sebenarnya pencetus provokasi ini ...




GWM menyeru agar pihak berkuasa untuk mengambil rakaman video ini sebagai bahan bukti provokasi dan serangan terhadap pihak polis.

Sila ambil tindakan segera sebelum kejadian yang memalukan rakyat negara ini diputarbelitkan oleh pihak luar.



38 comments:

Anonymous said...

admin GWM, plz save da vids sblm depa delete vids tue.... kebenaran sentiasa d pihak yg benar..

Melayu Atas Pagar said...

DONE ALREADY BRO 10.31PM ...

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

kalau dah macam ni pun krajaan nak berlembut.....ENTAH LAAAAAH

AyuArjuna BiGoshh said...

bodoh punya beruk yg lompat2 atas keta polis...

Anonymous said...

kalau bos gila, anak buah pasti juga gila. senang je nak setel benda ni. mampuskan aja nuar dengan berok ambiga tu habis cerita. sinuar tu dari zaman dulu sama je. bapak dajjal

Anonymous said...

Kami sebagai Rakyat tulen negara bertuah ini sangat mengharap agar kerajaan lebih bertanggung jawab dan segera melaksanakan segala tindakan undang2 untuk menjamin keselamatan kami rakyat malaysia MAJORORITI YANG MAHUKAN KEAMANAN YANG SENTIASA TERJAMIN...
Segala usaha murni dan tegas yang dilakukan oleh Y.Bhg. TAn Sri RAhim Nor dahulu mesti dianjurkan sebagai jaminan keselamatan Negara, Rakyat dan Anggota Keselamatan sendiri. Bapa-bapa kami bekas polis dahulu bergadai nyawa menentang pengganas komunis dan penjenayah. Hari ini manusia2 biasa yang hilang imannya dan maruah diri menjadi penyagak di tengah Kota..
Jangan suatu hari nanti negara menjadi hancur kerana kelekaan kita. Mungkin kami yang tidak punya apa2 kepentingan ini mengambil tindakan sendiri terhadap penyagak2 celaka.
Tindakaan dan hukuman wajib terlaksana ke atas penganjur, pembiaya dan sesiapa jua yang terlibat.. Berbuat sesuatulah wahai Perdana Menteri Malaysia.

Anonymous said...

POLIS TOLONG BUAT TINDAKAN LEBIH TEGAS. JANGAN KASI MUKA LAGI TOLONGGGG

Anonymous said...

Bersih 4 nanti kan senag offer je buat kat parlimen.. POLIS kita kan lemah lembut..puak puak nie naik atas kereta pun takpe lagi...alang alang jadi gitu kasi jelah diorang tu pijak parlimen kita nanti, kalau masa tu baru nak ambik tindakan....FUCKATAN dah berkuasalah gamaknya

tontojr said...

Apa nak kata lg? Nalla dgn umi kasi keluar la video BABI. Kalau boleh masuk dlm blog. Lambat sangat nak masuk court ni.

tontojr said...

Apa nak kata lg? Nalla dgn umi kasi keluar la video BABI. Kalau boleh masuk dlm blog. Lambat sangat nak masuk court ni.

Anonymous said...

dek kerna segelintir org yg berfikiran mcm beruk,berjuta rakyat malaysia menanggung malu. . . . .ada otak gunakn la utk berfikir.yg dok fanatik sokong nuar celaka tu buat ape. . . .negara kite skrg da cukup maju,rezeki d cner cnie asalkan rajin,nnt bila da jatuh merudum baru nk d sesalkn da tiada guna. . . aku sayangkan bumi malaysia. . . . . . . . mari kte pertahankan tanah air kita. . . . .

Anonymous said...

Kereta Polis terbabas melanggar perusuh dan tembok.... Agak2 anda lah...jika botol air mineral atau 100plus dilontar dan hinggap kat muka apa akan jadi... bahkan peninju pro pun boleh tumbang jika kena penumbuk...

Sila lihat balik video pada saat ke 0.05 dimana dibaling oleh seorang perusuh berbaju putih... sebelum tu saat 0.03 dah masuk sebotol mineral...
Jadi...apa akan terjadi bila kepala pening atau pengsan seketika...

Walau bawak kereta 5-20km sejam pun... belum tentu anda boleh brek... Tidak mustahil Polis tersebut tertekan minyak dan terbabas ke kanan....
Jadi siapa yang salah POLIS atau PERUSUH

Anonymous said...

Dua dua pun sama. Puak umno pun sama, puak pembangkang pun sama. Ada otak gunalah. Jgn kayu sgt? Pi merusuh mcm tu buat apa? Pilihan raya ada. Gunalah saluran yg betul. Kalo pilihan raya x telus, ramai pakat buat undi rosak. Atau x payah mengundi. X payah merusuh mcm tu. Menjatuhkan martabat manusia yg berakal je. Nasihat pada pembangkang, manusia layan beruk. Maka manusia tu pun akan berkelakuan mcm beruk. Islam x ajar kita bertindak diluar tabii. Jika nak kan pemimpin yg menjalankan pemerintahan berpandukan lunas islam. Maka mulakan perubahan atau evolusi ini dgn cara anda itu manusia dan islam. Nilai guna akal dan hati yg islam. Bukan guna lutut. Sedarlah manusia melayu malaysia.

Anonymous said...

polis dan kerajaan malaysia PERLU bertindak tegas terhadap puak yg menggugat keamanan malaysia ni... jgn tunggu dh terlambat baru nk bertindak...tak boleh terlalu berlembut..ni dh kene pijak kepala oleh pihak yg suka ambil peluang pun masih berlembut..

ismaizaz said...

susah nak cakap tapi hati ini berkata . Hishamudin , Najib dan UMNO terlampau ( AMAT ) baik . nasib la siapa jadi polis . kelayakan bekerja TAHAN MAKI . macam gambar DOREMI .TAK AKAN ADA TINDAKAN KERAS DARI PIHAK KERAJAAN - DI JAMIN 99%.

Anonymous said...

bro bro sume...bkn psl trlampau baik..tp kerajaan dh ditekan oleh kuasa2 luar...apa pn tindakan sekiranya berlaku kematian atau perkara yg x diingini akn menjadi modal campurtangan asing...mmg itu yg anwar inginkn..tp berok2 ni x phm....kite yg majoriti ni je la yg mampu kekalkn keadaan skrg...jgn biarkan demokrasi diruntuhkan dgn cara haram....media2 antarabangsa menggambarkan bahawa kerajaan skrg adlah kerajaan kejam dan zalim...anwar mmg barua amerika ngn israel...

Anonymous said...

negara kite ni nampak je hebat sebenarnya..tp mudah je anasir2 jahat nk menjahanamkn,tambahan pulak ada tali barut amerika yg mmg perlukan kwsn di asia tenggara sbg strategic defense again China...singapore tu kecik...jadilah anuar sebagai barua sbb nk jadi pm dgn sokongan amerika

Gloucci said...

http://www.youtube.com/watch?v=TEomA-h2YoM&feature=share

kebenaran sentiasa d pihak yg benar..

Gloucci said...

http://www.youtube.com/watch?v=TEomA-h2YoM&feature=share

kebenaran sentiasa d pihak yg benar..

Gloucci said...

BBC News(Foreign) VS Astro news(Malaysia)

http://www.youtube.com/watch?v=yTGogMq9NZ0


Salute to the true

Gloucci said...

kesien saya melihat wahai pemuda-pemuda yg masih tidak mengetahui kebenaran, kebenaran yg ditutup ketat oleh komproni-komproni yg mementingkan diri sendiri dan menggadaikan kemakmurann negara

Anonymous said...

Tu lar PDRM ni baik sangat..lain Kali belasah sampai mati ajer pendemo2 tu... Ini kan dah jadi nahas... Lain Kali kalu Ada demo lagi, belasah dulu baru ceriter...

Anonymous said...

Itulah akibatnya bile otak letak kat bawah paras lutut. Simpati dgn anggota keselamatan yg menunaikan tanggungjawab & amanah menjaga keamanan negara menentang beruk2 yg kabur matlamatnya.

Ir Hisham
Wangsa Maju

Anonymous said...

Brader2 yg botak & pakai baju merah yg kate tolong polis tu aku nk ucap terima kasih tapi korang punya kenyataan tu mcm org yg berakal pendek! Teranng2 kereta polis tu kena baling batu & botol mineral yg menyebabkan cermin depan retak & pecah. Dh tentu dia buka cermin tingkap tepi sbb x nmpk jln. Kalau ko dlm keadaan ni pun ko dh x nmpk ape pon & compom x leh kawal kereta tu lg. Ada ke dia kata polis tu mmg aim nk langgar org!. Kalau dia aim nk langgar org, nape dia boleh terlanggar tembok tepi tu, bodo! Boleh dengar lg hentakan kuat!! Pas ada suara2 yg kata kt bawah keta polis tu ada org....bila dh terbalik keta tu terang2 x ade pun org yg terpelosok bawah keta tu..kurang ajar betul!! Ada 2 suara yg provok kata bawah keta tu ada org. Sorang lelaki & sorang pompuan! Pihak polis kena cari & kenalpasti diaorg ni! Jijik & busuknya hati pencacai2 Anwar & Ambiga tu sume!

DepanBlakangSamaRasa said...

inilah akibatnya apabila keling pukimak jadi ketua pada orang melayu tak guna.... melayu jadi serupa haram jadah........

Nik Hamzani said...

ambiga + anuar taik pungkoq = dilupuskan

Anonymous said...

tunggu la ..yang pukul polis tu akan dipetik sebab gambar dah ada..hbes la jembalang kuning..berangkut la ..kasi habis sama itu hantu kuning..haktuiiihh xada hati perut..jahat.kurang hajar.semue la yang jahat bagi kat dieorang..

Anonymous said...

PDRM perlu berkeras dengan orang2 gini , bak orang kata no mercy . x kan sampai negara dah jadi macam libya , afghanistan n iraq tuh baru nak bertindak , smue manusia yang duduk kat malaysia nie nak kan keamanan , harap2 lekas la tangkap chimpanzee2 nie . ini la yahudi yang bertopengkan manusia .

relevan Sokmo said...

Gua sokong PDRM !

Anonymous said...

Sedih tgk apa yg berlaku ini. Hilang sudah budi perketi kira. Mcm mana Negara nak maju jika sikap kita mcm ini?

Erynz Shah said...

ATM N PDRM harus lah bsama2 kawal negara. dalam keadaan cmni, smuanya kna bkerja sama..

tgk muka2 depa ni, smuanya otak letak kt ibu jari kaki. xguna akal.. sronok sgt mhancurkan negara. tapi ape yg mereka dpt lepas buat smua nie.. bangang btol.

Erynz Shah said...

ATM N PDRM harus lah bsama2 kawal negara. dalam keadaan cmni, smuanya kna bkerja sama..

tgk muka2 depa ni, smuanya otak letak kt ibu jari kaki. xguna akal.. sronok sgt mhancurkan negara. tapi ape yg mereka dpt lepas buat smua nie.. bangang btol.

Adi Kencana said...

kesian polis, gadai nyawa demi negara.

HOT!! BUKTI ANWAR ARAH AZMIN CETUS REMPUHAN DI DATARAN MERDEKA! Baca di sini...

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

Bahaya kalau biarkan Ambiga jadi pemimpin.Darah Ambiga sudah halal dimakan oleh senjata orang Islam.Orang PAS bukan Islam tulin lagi.Mereka dah jadi hantu kpd bukan Islam.Perjuangan mereka untuk Ambiga.Dulu2 memang wa caya sama ini orang PAS berjuang untuk Islam.Wa cukup hormat tapi sekarang PAS berjuang untuk bukan Islam.Tok Guru baru mereka ialah TG LGE , Hjh Ambiga,Ustaz Ngeh n Ustaz Ngok.Wasalam

Anonymous said...

kepada pompuan di video yg pertama tu... klu ko kena rogol ke kena ragut ke... kena samun ke... kena bunuh ke ehhhh dah kena cam ne nak bagi tau kat POLIS... so bile ko kena semua bende tu ko jgn cr POLIS sbb ko kate POLIS tu BODOH... POLIS tu SIAL...

Anonymous said...

POLIS BOLEH BERTINDAK BALAS TETAPI PASTINYA KEADAAN AKAN MENJADI LEBIH HURU HARA DAN BOLEH MEMBAWA KEPADA DARURAT, MEMANG KEADAAN INILAH YG ANWAR DAN AMBIGA NAK.JADI BAGI AKU POLIS DAH "KENA" KAN PERUSUH2 TUE.INGAT BERSIH 2.0 X MACAM MANA POLIS DITUDUH MACAM2...KINI MEREKA YG DIPANDANG BURUK MASYARAKAT LUAR DAN DALAM NEGARA

Syed Anuar Syed Noh said...

kepada yg kene langgar tu PADAN MUKA KO!!!!!!