Saturday, April 28, 2012


KUALA LUMPUR, 28 Apr - Maklumat yang baru diperolehi dari wartawan di Dataran Merdeka mengatakan penyokong BERSIH 3.0 cuba merempuh benteng polis untuk terus menduduki Dataran Merdeka.

Pihak polis FRU telah melepaskan gas pemedih mata bagi menyuraikan tindakan segelintir penyokong yang cuba merempuh benteng dan melakukan provokasi terhadap pihak polis dengan membaling botol air mineral.

Dipercayai sehingga kini, 50,000 penyokong BERSIH 3.0 telah membanjiri sekitar Dataran Merdeka.

Pengerusi bersama BERSIH 3.0, Datuk A. Ambiga dan Wong Chin Huat telah mengarahkan supaya para penyokong beredar dari sekitar Dataran Merdeka bagi mengelakkkan perkara yang tidak diingini berlaku.

Namun begitu, masih ramai lagi penyokong BERSIH 3.0 tidak mengendahkan arahan pengerusi bersama BERSIH 3.0 itu untuk terus berada di sekitar Dataran Merdeka.


Berita lanjut, klik KLPOS




4 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

V said...

 JOM MENONTON ,BERNAMA TV TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

Anonymous said...

The intention all along was to provocate - all peace loving malaysians should be aware of this and write off this scum of the earth people.

Anonymous said...

50 ribu tinggi sgt.Maksimum 30 ribu logiklah.Biasalah mana2 pertubuhan pun blh kumpul penyokong banyak tu.Setakat byk tu bukanlah gerakan rakyat namanya.Buat malu aje.Kalau sampai sejuta orang datang tu barulah aku respek.Orang tgk bola kat stadium pun boleh tarik lagi ramai crowd.