Saturday, April 14, 2012
Setelah pihak parlimen membuat sisatan rapi melalui kamera cctv, memang sah dua orang perempuan yang masuk kedalam dewan rakyat dan mencuri dokumen laporan jawatankuasa parlimen (psc) mengenai penambahbaikan sistem pilihanraya itu adalah pegawai sivarasa ahli parlimen pkr subang.

Dokumen itu di sedari hilang apabila ahli parlimen ketereh menanyakan risalah yang sepatutnya ada di meja beliau kepada bentara dewan. pertanyaan beliau menyebabkan rakan sebaris beliau ahli parlimen tanah merah, kelana jaya dan petaling jaya selatan yang semuanya dari pkr turut sama hairan kerana laporan tersebut juga tidak terdapat diatas meja mereka.

Perkara tersebut diajukan kepada dato rosmee selaku setiausaha dewan rakyat yang akhirnya membuat siasatan bagaimana naskah penting yang masih lagi bersifat rahsia/embargo yang telah diletakkan diatas meja ahli yang berhormat boleh hilang!


Setelah disoal siasat oleh pihak pentadbiran parlimen serta ahli yang berhormat yang berkaitan, kedua mereka mengaku bahawa perbuatan mereka dilaporkan telah diarahkan oleh yb subang iaitu Sivarasa.

Apabila mendengar pengakuan pegawai perempuan berketurunan Melayu dan cina tersebut...kesemua Ahli Parlimen tersebut terus lembik dan diberitakan tidak lagi melenting dan marah malah hanya menyifatkan kejadian tersebut sebagai salah faham..!!!

Arahan Sivarasa beb...orang kanan tuhan politik..! mana berani marah! terus tukar tune..!!!

Setakat ini mengikut sumber masih belum lagi dipastikan tindakan yang bakal dikenakan kepada 2 orang pegawai tersebut. Mereka boleh dikenakan tindakan dibawah peraturan Dewan kerana menceroboh dewan atau menghina dan melanggar peraturan yang melarang naskah larangan dibawa keluar dari Dewan Rakyat.


sumber : blog PUTRA MERDEKA

Pegawai-pegawai bodoh sahaja yang kena ... si barua Sivarasa bagaimana? 

2 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

pukimak punye keling sivarasa!!!!! ko gunakan pegawai tuk buat onar!! cilake!!