Saturday, April 28, 2012





KUALA LUMPUR, 27 Apr - Penyokong BERSIH 3.0 mula membanjiri Dataran Merdeka malam ini walaupun pihak penganjur tidak mendapat kelulusan dari pihak Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) atau memaklumkan kepada Ketua Polis Daerah Dang Wangi.

Sekitar jam 12.15 malam tadi, hampir 300 penyokong BERSIH 3.0 telah berada di premis tersebut dan enggan meninggalkan kawasan ini walaupun selepas jam 12.00 tengah malam.

Suasana agak kecoh apabila para penyokong BERSIH 3.0 mula mengganggu lalu lintas sambil meminta kenderaan lalu lalang membunyikan hon sebagai tanda sokongan kepada perhimpunan ini.


Klik untuk artikel seterusnya, KLPOS








4 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

sebelum nasik jadi bubur ...
benarkan pihak penentang Bersih3.0 bertindak balas
nak harapkan Menteri keris ...????
harap sembang je la ...

Anonymous said...

Hahaha melayu dah kena perbodoh dgn bangsa kafir. . .thanx ambiga. . Dap. . Pkr n of coz pas. . .

Anonymous said...

bro
kalau nak berniaga cari blog biz bleh?