Saturday, April 28, 2012






"Yang kena ... Pertama, Sogo, Jalan TAR ... Pertama, Sogo, Jalan TAR. Semua tempat orang Melayu. Trylah Brickfiels, Bukit Bintang, Petaling Street.Dah bagi 4 stadium pun taknak ... BODOH ... BODOH ... Dah Tiga Kali Bodoh"



Memang logik apa yang dikatakan oleh Brader peniaga Melayu kita ini. Tempat perniagaan yang dikuasai bangsa Cina dan India langsung tidak dijadikan venue utama perakakan.

Mengapa tempat mencari rezeki dan periuk nasi orang Melayu juga yang menjadi sasaran?







8 comments:

Anonymous said...

Aku tambah lagi....booooddooohhh piang . bangang nye melayu Bershit3

Anonymous said...

BODOH mcm lubang najis. Penjilat bontot ambibiga. Baik ajak mak bapak dia sekali gi jilat bontot2 pauk LGBT dan DAP. Mmg sesuai dia dilahirkan oleh mak bapak(Bapuk)...hahahhaa

Anonymous said...

BODOH MACAM BERUK MAK YEH..DATANG BERANGKUT DARI LUAR..BUAT TAIK..MANGKUK NASI ORANG MELAYU...YANG UNTUNG BANGSA LAIN..

Anonymous said...

Ini adalah agenda kafir nak menjahanamkan MELAYU. Wajib perangi mereka ini.

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Otak geliga said...

aku cuma dgr bunyi langau je byk....hahaha....BERPULUH takut dgn SEORANG???....ahahaha

PENAKUT lagi BACUL rupa2nya pencacai BERSIH 3.0 ni....dudukpun kat tpt teduh...lemah betul kekuatan jiwa n mental depa....hahaha

buat malu je...kata BERANI MATI SYAHID...ini dgn PANASpun lari...dgn seorang peniaga Melayu islampun takut...hahaha...auwwww...i malu la join BERSIH 3.0 ni...ekekekeke

Anonymous said...

kita tunggu ape kate pecacai jap lg

DepanBlakangSamaRasa said...

inilah akibatnya apabila keling pukimak jadi ketua pada orang melayu tak guna.... melayu jadi serupa haram jadah........