Wednesday, April 6, 2011


GWM masih lagi belum menerima sebarang berita dari Papa Gomo berikutan penahanan beliau oleh Jabatan Siasatan dan Jenayah, IPK Sarawak bagi membantu siasatan berkenaan isu video Anwar Ibrahim.

Minta rakan rakan blogger yang berdekatan untuk turut mendapatkan 'update' mengenai Papa Gomo. Alamat IPK Sarawak adalah seperti berikut:

IPK Sarawak
Jalan Badruddin, Kuching

Masih lagi menunggu maklumbalas dari Papa Gomo.

32 comments:

pemerhati said...

hahahhahhahahha PADAN LA MUKA KO..

ALLAH ITU MAHA BESAR..

ORG KUAT FITNAH MMG ITU LA BALASAN NYA..

OIII BODO, BACA SINI...

GOMO KATA APA::::

Kenapa nak sekat HAK RAKYAT?

HAHAHHAHAHAHAHAHHA....

statement paling bodo dari anjing bn??/

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA..

Ko tanya la al kutty and AlTanajib

Kenapa nak sekat HAK RAKYAT?

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHA..

WHAT A STUPID LAME MOTHER FUCKER STATEMENT!!!!

CILI KASI TARUK BRO.. SENJATA MAKAN TUAN..

SKANG LU DUDUK LA SATU MLM KAT OTEL IPK KUCHING TU MAKAN BANGKAI BOYA..

KAKAKAKAKKAKAHHKAKAKA

Kenapa nak sekat HAK RAKYAT?

KAKAKAKAKKAKAKAKAKAK..

Anonymous said...

Apa ke bodoh pemerhati.. kata Polis bersengkokol dengan gomo.. sekarang tepuk tangan bila gomo kena tahan.. maknanya memang ler Polis tuh memang adil menjalankan tugas.. Cuma Anuwar saja masih tak serik-serik walaupun dah tua nak mampus.

dawai koko+ said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

eh ..dia p rilek jer kat lokap tu..ambik statement..lu syok lebih apehal bro??..papa gomo nak tolong bro Anuwar tu..betul ke punai dia yg celup amoi kat Siam tu.. :)

vulcan933 said...

happy lah c peliwat mlm ne.dia fikir selesai masalah peribadi dia...hhahaa...dont day dream bro...long way to go

Anonymous said...

Jgn risau...

Pendedahan akan dibuat berperingkat-peringkat..

Sekarang ni nak tgk reaksi mereka...

Lepas ni , mereka akan kantoi!!!

Ini saja cara nak mengajar ANUwar..dia ni kan super liar...kita tengok sampai bila dia boleh menipu rakyat...

Anonymous said...

Oi la LALAT TAIK...apa pula ko kacau rumah orang lain.... mengamuk tak tentu pasal.

GWM kasi sembur je dengan sheltox. Tadi dah habis satu tin kita sembur dia kat rumah Gomo. Tu yang dia terbang mabuk kat rumah GWM pulak.

Shoo shoo shoo

Gelombang Wangsa Maju said...

SERONOK BENAR JUAK JUAK PEMBANGKANG BERKOKOK SAMBIL DILIWAT SI PELIWAT!

PAPA GOMO DIPANGGIL UNTUK MEMBANTU SIASATAN ISU VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM. ITU SAHAJA.

MASIH MENUNGGU MAKLUMBALAS DARI PAPA GOMO.

Anonymous said...

Hebat papa (ustaz gomo). cina doll kena balun, dia pulak pergi balai?
Teresa mana hah?

Anonymous said...

hehehe papagomo maintain , berani kerana benar .. ni tidak cakap pasal kebenaran tapi lari taknak siasat ke muka anwar tgh balun pelacur tu hahahaha ...


bagus .. lepas ni kasi kelua lagi video anwar tu .

Anonymous said...

pelakon utama belum tonton, para juak Pr entah berapa kali dah tonton. arahan siapa? bukan atas alasan nak cari persamaan tetapi nak cari idea macam mana nak jadikan pelakon utama adalah bukan pelakon utama yang asal. hmmm, memang boleh -- boleh blah, bro.

Anonymous said...

ustaz gomo,

keh keh, jangan khuatir tak lama lagi pok nik akan hantar surat pujian untuk kamu kerana sanggup bersusah payah menegakkan kebenaran. yahooo! kalau rpK disamakan dengan n. yusof paling koman pun gomo lebih hebat dari pelakon utama, hooorey!

Anonymous said...

jangan takut..polis geng kita..aku yakin gomo akan selamat..hidup gomo!

Anonymous said...

Tabit spring buat papagamo....berani kerana benar...langkah mu ada lah langkah pendekar... tak seperti pengecut melalak aje lebeh macam anjing tapi tak berani nak bertempur..Buat GAP terus kan perjuangan yang iklas dan suci itu demi agama bangsa dan negara

Anonymous said...

kpd pemerhati dan dawai kokot @ gay al juburi...korg ni konon2 tak percaya polis bila gomo kena thn korg sorak plak..mana satu ni?memang sah korg ni byk mkn Pork Chop ni...ingat Pork chop ingat Pork Nick..ingat Kuan yew ingat Pork Nick....

Anonymous said...

OOiiii permerhati....oooiii dawai koko+...apa yang korang melalak kan ni... hidup di dunia dan di mane aje ada undang2 di rumah korang sendiri sudah ada undang dan hak yg terbatas yang mak bapak korang garis kan... tak kan nk main lagau aje kan kat rumah korang.... dulu korang di suroh pergi sekola untok belajar bukan untok maki hamun orang... so be human dont be like animals... jadi fikir2 kan OK...jangannnn hottttt

Anonymous said...

Papa Gomo di tahan reman aje, biasa lah babe. Harap Papa Gomo beri kerjasama yang terbaik kepada Polis.

Penahanan ada lah berhubung dgn video itu lah, tapi sebenar nya (masih rahsia lagi), perkara yang polis nak tahu sangat ada lah 'macam mana juak juak Parti Koyak Rabak (PKR), Parti Ajaran Sesat (PAS), Demokrasi Ala Pas (DAP) & mereka mereka yang semental' telah hilang akal mereka. Ada kah penyakit ini berjangkit dari penyakit otak Si Nizar . Bahaya babe penyakit ini, itu sebab polis nak tahu sangat.

Anonymous said...

apesal happy sangat?? kata polis tak boleh dipercayai?? ni bukan konspirasi ke?? kalau polis tangkap juburi, itu konspirasi??tak paham btl aku .. maknanya polis leh dipercayai la...itu yang aku nak dgr...kalau camtu memang dopercayai 100% polis kata video tu tulen....tak percaya ka????

Anonymous said...

gunakan masa emas ni utk bukak cite. jeng jeng jeng lepas ni jijah mesti terjun punya..

Anonymous said...

Jom ramai2 kita paksa Nuar bukak baju. Kasi tunjuk dia punya 6pack tu.

Anonymous said...

salah tu bukan 6pack tapi sexpack

Anonymous said...

nuar mane nuar? ni mesti tengah ada projek ni..live! camera! action!

Anonymous said...

confirm anuar dalam video tu:

cara nak jelaskan gambar video, save dalam PC/laptop anda, dan burn dalam cd/dvd , mainkan pada player teknologi hf dan jalankan secara gerak pelahan....memang jelas 50x ganda, kalau tak ada player hf, gunakan player biasa , imej 5 - 10 x lebih jelas/ ...sekian...

Anonymous said...

12:35

TQ

dawai koko+ said...
This comment has been removed by the author.
PAPA GOMO said...

Wallahi..wabillahi..watallahi..saya blogger papagomo mengaku dengan sebenar-benarnya telah di tahan di ipk kuching. Saya dengan ini mengaku bahawa saya telah dengan sengaja memfitnah dato seri anwar ibrahim dan mendapat pembiayaan dari pihak umno!!

Anonymous said...

pihak3 :

bro! betul ke apa yang kata ni....????

ALahaI sI LunCAi said...

DITAHAN POLIS DAN BANTU SIASATAN ADA
LAH SEBAHAGIAN DARIPADA PERJUANGAN
PAPA GOMO.
AKU YAKIN PAPA GOMO TAK KAN BALIK DAN KATA POLIS JAHAT, POLIS ZALIM.
AKU YAKIN PAPA GOMO AKAN BANGGA KERANA JADI SEBAHAGIAN DARIPADA TENAGA PENEGAK KEBENARAN, BUKAN PENEGAK ANU MACAM NUAR BRAHIM !

Anonymous said...

Kalau juburi jadi PM..Orang mcm GOMO sah bukan kena tahan..Dia akan guna kuasa dia habis2..walaupun sekecik semut..dia akan ambik tau..kalau pasal bergaduh la..tapi kalau pasal amik tau tentang rakyat susah..jangan harap la..sebok nak mengongkek ..mana ada masa...Datuk Nalla pun kata dia ni..belakang depan dia sapu..

Anonymous said...

statement pemerhati x macam statement seorang yang perlu bergelar pemerhati. langsung x menunjukkan sikap profesional seorang pemerhati. bagi statement tgk tempat, bukan main hentam suka hati.

Anonymous said...

statement pemerhati x macam statement seorang yang perlu bergelar pemerhati. langsung x menunjukkan sikap profesional seorang pemerhati. bagi statement tgk tempat, bukan main hentam suka hati.

Anonymous said...

-padan muka ko taik!!!mintak2 papagomo mampos!!!
P/S:blogger UMNO/BN boleh pergi jahanam!!!!!!!
-berani kerana benar konon!!!polis pun bodoh,kena control BABI NEGARA!!!
-HIDUP ANWAR!!!!!!!!