Sunday, April 17, 2011


Pasti ada sesuatu yang tidak kena dengan pergerakan Puteri UMNO Malaysia. Mungkin kemarahan masa lampau masih belum terubat lagi. GWM mampu bayangkan bagaimana wanita ini diperlakukan seperti sampah oleh para jantan parti PAS, setiap kali pilihanraya diadakan.

Apa yang menjadi tandatanya, mengapa pergerakan Puteri UMNO mengamuk kembali dengan parti PAS? Apa pula yang dilakukan oleh 'sang gersang' parti PAS. Tidak cukup lagikah memperlekeh kaum hawa ini!

Klik ... PUTERI UMNO MALAYSIA.


4 comments:

Anonymous said...

ntah siapa punya kerja.... main tdh jer.... ambik la gambar org yg dok koyak baju hang.. jgn main fitnah jer... muka pun tak mau tunjuk...

Anonymous said...

ASSALAMUALAIKUM,
SAUDARA-SAUDARA ISLAM …..

RASANYA TELAH JENUH SAUDARA-SAUDARA SEMUA BERPESTA DOSA DAN NODA SEPANJANG PILIHANRAYA DI SERAWAK. BERAPA BANYAK KATA KEJI DAN NISTA YANG SAUDARA-SAUDARA KELUARKAN. BERAPA BANYAK JANJI YANG SAUDARA MUNGKIN TIDAK AKAN KOTAKAN DIWAR-WARKAN OLIH SAUDARA-SAUDARA. BERAPA BANYAK UMPAT DAN FITNAH DIHAMBURKAN. SEMUANYA, YA SEMUANYA AKAN DIPERTANGGUNGJAWABKAN DI HADAPAN HADRAT ALLAH APABILA HARI BERBANGKIT NANTI. MAMPUKAH SAUDARA-SAUDARA MEMIKULNYA, ATAU SEBENARNYA SAUDARA TIDAK PERNAH AMBIL PEDULI SEMUA ITU, ASALKAN HASRAT TERCAPAI DAN HATI PUAS.

SEMUANYA DILAKUKAN ATAS NAMA PESTA PILIHNARAYA, ATAS NAMA DEMOKRASI. KEKADANG ATAS NAMA MENCARI KEBENARAN KATA FITNAH DAN KEJI DIKELUARKAN, BAHKAN DI DALAM CERAMAH AGAMA DISELIT KATA-KATA TERSEBUT SEBAGAI PEMANIS BICARA. ADUH BETAPA RAKUSNYA MANUSIA MENGEJAR DOSA DAN DUNIA.

SAUDARA-SAUDARA SEKELIAN, SEDANGKAN ADA JALAN YANG PALING MUDAH, TANPA DOSA, TANPA NODA, TANPA KATA FITNAH, TANPA CACI-MENCACI, KEBENARAN ITU MAMPU KITA LIHAT DAN DILAHIRKAN, IANYA AKAN DATANG SENDIRI, KUNCI UTAMANYA SABAR DAN DOA. SAYA SARANKAN KEPADA SAUDARA YANG INGIN MENCARI DAN MENDAPAT KEBENARAN AGAR MENGAMALKAN BACAAN YASIN 40 HARI / MALAM. CUKUP MUDAH BUKAN. AYUH MARILAH KITA SEMUA AMALKAN.

ANDA INGINKAN KEBENARAN TETAPI NAMPAKNYA KEBENARAN ITU SEAKAN SAMAR. ANDA INGINKAN ORANG YANG MENGANAYAI ANDA MENERIMA BALASAN SETIMPALNYA DARI ALLAH, MAKA AMALKANLAH YASIN 40 INI. SEMOGA KEBENARAN YANG ANDA CARI AKAN TERSERLAH, SEMOGA HUKUMAN YANG ANDA HARAPKAN MENIMPA ORANG YANG MENGANIYAI ANDA AKAN DITERIMA DAN TIADA LAGI KATA NISTA DAN FITNAH MENIMPA ANDA, MAKA AMALKANLAH.

HASRAT ANDA BAGAIMANA, CITA-CITA ANDA APA DAN ADAKAH ANDA ORANG YANG BENAR-BENAR TERANAYA. ANDALAH SENDIRILAH FIKIR DAN ANDA SENDIRILAH TENTUKAN. NASIHAT SAYA, AMALKAN DENGAN SABAR DAN IKHLAS SEKIRANYA ANDA INGIN MENCARI KEBENARAN DAN ANDA SEBENARNYA ADALAH ORANG YANG TERANAYA.

NASIHAT SAYA YANG TERAKHIR – ELAKANLAH FITNAH, UMPAT KEJI, KATA NISTA KERANA SEMUA ITU MERUGIKAN. CARILAH KEADILAN DENGAN MENGHAMPIRKAN DIRI KEPADANYA, KERANA DIALAH YANG MENGETAHUI SEGALA YANG GHAIB DAN TERSEMBUNYI, SEGALA YANG TERANG DAN NYATA. DAN KEPADANYA KITA KEMBALI.TIDAK SALAH KITA MEMOHON KEADILAN DARINYA KERANA DIALAH YANG MAHA ADIL. HUKUMANNYA ADALAH YANG HAK, KERANA TIADA SAKSI YANG LEBIH TEPAT KETERANGANNYA MELAINKAN SEPELAKU ITU SENDIRI. SELAMAT BERUSAHA.

Ular Menyusur Akar said...

Patutnya khutbah di mulakan, Wahai orang orang yang beriman, hendaklah kamu takut akan Allah. Tak kisahlah tu...

Macam mana orang pas koyak tang bahu, ponggong yang nampak?

Anonymous said...

kepada gelombang wangsa maju , sudah-sudah lah merosakkan minda rakyat. saya penduduk asal menetap di bandar baru wangsa maju,seksyen 1 dari tahun 1985 hingga kini. ini semua poyo ///