Monday, April 18, 2011

Apa yang membuatkan Tun Dr Mahathir masih takut untuk berhadapan dan bersemuka dengan Anwar Ibrahim?

Tak sepatutnya negarawan seperti beliau takut dengan bekas 'Golden Boy', 'The Blue Eye Boy' dan 'Anugerah Tuhan' ciptaan dongeng Wan Azizah!

Persoalan ini perlu dikupas dengan sebaik mungkin ...












Jangankan Tun Dr Mahathir ... buaya Sungai Rejang pun lari meninggalkan lubuk!


13 comments:

Ular Menyusur Akar said...

Tapi Tun berani tunjuk jam dia. Sambil angkat tanggan lagi...perli, perli

Gelombang Wangsa Maju said...

BIASAKLA UMA ... JAM TUN BELI KAT PETALING STREET JER! BUKAN MACAM MAMAT TU ... OMEGALAH KATAKAN!

Anonymous said...

anuwar balik Malaysia nanti dia akan tunjuk omega dia. tanya wan azizah ada, tanya nurul izzah ada, tanya org yg rapat dgn dia semua ada. semua satu design, sama macam yg ada kat polis sekarang ni.

Gelombang Wangsa Maju said...

PERLI YE ANON 8.56AM!

Anonymous said...

Patutnya rampas passport dia. Kenapa kerajaan Malaysia ni tak da telor sangat? Penjenayah macam ni pun boleh bebas. Dia ni la penjenayah paling besar berbanding penjenayah yang lain. Ini taraf Pembelot, penderhaka, penyamun, perompak, perogol, peliwat, pelacur, jalang n entah apa lagi. Dia pi tempah jam Omega baru. Lepas ni tunjuk kat orang jam Omega dia ada lagi. Orang bangang penyokong dia yang dah makan minum taik n air kencing dia pun pecaya kat dia.

Gelombang Wangsa Maju said...

ANON 9.07AM ... PERSOALAN ANDA PERLU DIJAWAB OLEH KDN DENGAN BIJAK!

Nim Yorza said...

Tun M memang hebat. Mana muungkin anak murid dapat mengalahkan tok gurunya...

Gelombang Wangsa Maju said...

YA BETUL NIM YORZA!

hangkedee said...

Selamba aje Tun kutuk Raja kelentong pongkoq Malaysia.Tak susah susah jerik melalak macam anjing Dapig PAS+PKR

Anonymous said...

Kebenaran Tun Dr Mahathir terserlah setelah Tun di uji dengan panggilan macam macam dan hari ini kita lihat Tun Dr Mahathir di pihak yang benar dan lelaki Y masih lagi bersilat mencari alasan demi alasan menegakkan benang atau anu nya yang asyik basah berlendir.....

Anonymous said...

Bagi yg masih keliru pilih aje A @ B : A Percaya cakap Tun Mahathir B percaya kelentong DSAI

Anonymous said...

Pilihan A : Tun Mahathir : Negarawan
Pilihan B : Pidatohmah

Anonymous said...

tak terfikir ke mana tahu dia keluar negara utk cari jam omega? hehe