Wednesday, April 27, 2011

34 comments:

Ular Menyusur Akar said...

GWM tipu! takde pun, he...he... Barang laris memang cepat habiskan GWM.

Agak nuar tu tak mandi ke? Amoi tu renti mandi lepas membedal. Ada main pakai lap lap aje? Dah berebut nak bertwitter.

Memang boroilah ye...Umur 60 memang macam tulah rupa perutnya.

Nazri Noh said...

UMNO/BN akan cuba sedaya upaya nak fitnahkan Anwar dengan mengupah org yg serupa dgn Anwar untuk melakukan babak sumbang tersebut. Ini terbukti ada pihak ketiga di awal tayangan video tersebut.

Anonymous said...

nazri noh...nanti mak ko kena main ngan anwar pon ko ckp bukan anwar...sah2 da mnom air kencing nuar...

kesian nazri noh said...

Nazri noh...berapa dirham umno upah orang serupa nuar? 1 juta dirham, 2 juta dirham...tolong cari orang yg serupa dgn nuar, aku bagi engkau 1 dirham, cukup?

Anonymous said...

HE HE HE HE HE HE HE HE

HE HE HE HE HE HE HE HE

HE HE HE HE HE HE HE HE

HE HE HE HE HE HE HE HE

HE HE HE HE HE HE HE HE

HE HE HE HE HE HE HE HE

Anonymous said...

bapak perut boroi...maner kickdefella..kata ratio senget la..camera guna fish eye lar..

Anonymous said...

Bodoh Nuar Noh aka Nazri Noh..kalau china doll tu boleh dikenal pasti, sekarang cubalah cari pelakon lelakinya. kenapa polis tak sebok carik yang jantannya? nak tau kenapa? sebab pelakon tu dah ada depan mata!! bodo tol nazri nuar ala ala mat karipap sri omega tegar

Anonymous said...

bodoh btl puak2 nie... berapa UMporno upah untuk sokong video nie... tgk pn dah tau tak sama...aku tgk muka mcam bapak penulis "kesian nazri noh" tu adalah... sama btl mcm bapak ko....

Anonymous said...

ko lah bodoh...pakatan haram lagi bodoh..kata penyokong tegar pakatan haram..anwar pun dier tak kenal..lu buat lawak apa nie bro...terang2 tu anwar...masa CSL dulu wajah muka jauh..kalau dier tak mengaku pun menang rasanya...nie terang2 dekat lah tuh wajah anwar...boleh pulak nak pusing2 cerita...nie kalau tak mengaku jugak jawaplah kat akhirat nanti yer...hehehe...

Ezzedin Al-Qassam's said...

Ish..macam-macam sekarang ni berlaku
SEO Secrets Finally revealed

crookman08 said...

eh..perasan tak, sblm pelacur tu masuk bilik air, anwar amik tisu bagi kat saper yer...kat eskay ker..

Anonymous said...

dinding toilet pon buncit...

Adi Kencana said...

Ternganga lagi org Pakatan Haprak.

http://apakecoh2.blogspot.com/

syuzi syofia said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

POLIS DAH KATA ORANG ITU 99.99% ADALAH NWAR. NWAR AND THE GANG BANGANG KATA ORANG ITU ADALAH BUKAN DIRINYA. HANTU RAYA KOT. KALAU HANTU RAYA SURUH LA HARUN DIN KUNCI, KALAU TERLEPAS DIA AKAN MENGAMUK LAGI, MEMBALUN INDIA DOL PULAK. KALU HANTU RAYA EH TAK KAN ORANG PANDAI AGAMA BOLEH BELA HANTU RAYA. HEMM KALU BUKAN, HOI NWAR, HOI KETOT APA DOK LAGI PI CARI ITU OLANG LAKYAT MAHU TENGOK. DOK DEMO MEROSAKAN FUNGSI MASJID BUAT PA.

Anonymous said...

Crookman....anwar bukannya ambil tisu tu bagi kat seseorang...dia tolong kemaskan letak kat tempat asal...kalau ia pun dia bagi kat seseorang...itu bukan alasan nak menafikan siapa pelaku sex dlm video tu...daripada apa yg ko tulis tu..ko sendiri dah bersetuju mengatakan " ANWAR " amik tisu tu bagi kat sape.....dah sah la itu ANWAR...kannnnnnnnnn crookman....cute juga anwar dlm video tu kannnn...hehehehehe

Anonymous said...

knapa bila kena fitnah mesti tuduh umno/bn yg buat fitnah mcm si dsai tu x punya musuh len ...ntah-ntah puak dia sdiri yg wat sbb meluat dgn parti 3 berannk..bg la pula owg len merasa jwt presiden...

Anonymous said...

Hah...hah..ini semua fitnah kospirasi...air mani anwar dalam dubur saiful pun konspirasi...Masa anwar tengah berjimak polis sembunyi bawah katil...masa terpanjut polis cepat-cepat ambik air mani dan bawa balik balai...lepas itu...inject air mani dalam dubur saiful...sebab tu lar jumpa air mani anwar dalam dubur saiful....Ini semua konspirasi...jangan percaya tipu semua ini..Anwar adalah Maksom...dia malaikat...UMNO yg jahat...heh..heh...anwar bukan kaki bohong..opss 16th September..oppss..berbilion-bilion pelaburan akan masuk ke pematang pauh jika Anwar menang MP..Opss ini semua tak bohong ke....
heh..heh..UMNO kot yg paksa ANwar bohong...Anwar tak nak bohong tapi Anwar paksa...Masa dalam tahan di hospital dulu...ANwar dalam wad boleh berjalan..tapi bila keluar terus tengkok sakit..kena usung..heh..heh...bagus lakonan tu..ops...ini bukan Anwar..ini orang yg serupa macam Anwar..ataupun UMNO bayar ANwar untuk berlaku...ANwar tak salah..UMNO yang salah...Uh...Mungkin jika tengah jamaun Makan dan ANwar terkentut..pasti UMNO juga akan disalahkan..itu tunjuk ANwar pandai...tapi sapa yang buta tuli percaya dia lar yang........

Anonymous said...

engkau ni kesian si ANWAR tu..dia MA'SUM la.....Org yg tengok video DIa tu yg berdosa...SI pelakunya tidak bedosa...

Nuar...Nuar.....

Anonymous said...

Sah Pelakon Video Seks dgn Chinadoll tu ANWAR bukan menyerupai tapi memang sah ANWAR...Haprak punya penyokong TEGAR....Dah terang lagi bersuluh....Penyokong TEGAR yang buta Hati....Kalu dah buta hati...Mata pun BUta sekali..Ceeeeees

Anonymous said...

bila la melayu sama melayu ni nak berhenti bergadoh... yang bergelak ketawa kaum lain...maki la macam mana pun...kutuk lah sape2 pun... undi tetap penentu.... bising2 buat pe.. diorang tak dengar dan tak peduli pun... salah tetap salah... betul tetap betul...

Anonymous said...

tak bkn anwar tu, itu bakal tpm kot?

Anonymous said...

jam omega mana?? wahai penyokong PR!!!!..

Anonymous said...

muka mcm saya tp bukan saya...

tp air mani dlm dubur tuuu... memang saya punya...

Anonymous said...

super hero....
katanya...

disuntik racun arsenik... sakit pinggang kronik... sakit tengkok parah (tak tau dah berapa kali dah)... diugut bunuh...

tetiba sihat sesehat sehatnya segala sakit sembuh dlm sekelip mata..Wowwww...

kalau manusia lain dah lama mati atau ok sikit pun lumpuh...

tp dia mampu sihat 100%...
dia adalah super hero....

super hero PEMBOHONG

man 7 said...

biasalah lah woi iblis dan syatan pun ada pengikut masing masing inikan pula manusia...

Anonymous said...

Aku bekas reformis 1998....jika najib buat perkara terkutuk pun aku akan sanggah....tu je.
ni dah terbukti video lucah melampau masih ada jugak puak yg kemaruk nak si biseksual ni jadi PM...walau video tu hitam putih mcm cerita p ramlee....kote bengkok dan perut boroi tu tetap menjadi sebutan satu dunia..si eskay n the geng dah bersumpah laknat....suruh lah si omegay tu pulak bersumpah menafikan...ada berani atau ada wakil dpd puak ni ganti omegay ni angkat sumpah?Omegay tidak akan berani.....

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

kalau DSAI tengah enjut....(penyokong PR tau tak maksot nya,kalau tak tahu mimang bodoh n bebal)DSAI
di usong(angkat)ke padang penyokong PR tak percaya punya,pr buta tuli n pekak badak.

Anonymous said...

TDM juga pada mulanya tak percaya tuduhan Umi.

Anonymous said...

daripada bergaduh politik ni...kan baik bersatu memajukan malaysia...? dpt gak pahala...ni sapa yang buat parti macam2 ni...

Anonymous said...

yang balun cinadoll bukan aku tapi muka mcm aku, air mani dlm jubor saiful tu bukan aku punya tpi mcm aku punya...papa jahat...umno jahat...hehe tpi yg hisap kote aku tu memang samsidar bini azmin dia yg nak sgt aku bagi je lah..aku adalah orang yg muka sama mcm nuar tu

Anonymous said...

Eh...yg dlm video tu bukan anwar...itu pencuri identiti...DSAI dah lama mati dlm ISA....utk penyokong2 PR, cube korang cek apa buktinya presiden PKR tu DSAI..

Anonymous said...

Hi to eveгу оne, thе contents exiѕting аt thіs wеb раge are іn fact aweѕοmе for peoplе knoωleԁgе,
well, κeeр uρ the nice worκ fellowѕ.



mу blog sex free cam to cam