Friday, April 29, 2011

Datuk Eskay telah selesai menunaikan Sumpah Mubahalah bersama Rahim Thamby Chik dan Shuib Lazim akhirnya tiba di Masjid Amru al-As, Bandar Baru Sentul.

Beliau mengesahkan dengan jelas bahawa Pelaku melakukan Aksi Seks di dalam Rakaman Video Porno itu adalah Dato Seri Anwar Bin Ibrahim.

'Pada Hari ini 29 April Tahun 2011, Saya Sazryl Eskay bin Abdullah, Dengan ini Bersumpah Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang, Berikrar dan Bersumpah Seperti Berikut ... Wallahi, Wabillahi, Watallahi, Aku Bersumpah Bahawa Aku dan Dato Sedri Anwar Ibrahim Berada Dalam Paparan Video Yang Dirakamkan Pada 21 Februari Tahun 2011, Dato Seri Anwar Ibrahim Adalah Pelaku Dalam Video Tersebut. Sekiranya Aku Melakukan Fitnah, Dalam Kenyataan Bersumpah Ini, Maka Allah Akan Melaknat Diriku'
Saiful Buhkari Azlan telah Bersumpah Mubahalah, begitu juga dengan Ummi Hafilda Ali dan kini Datuk Sazryl Eskay Abdullah turut melafazkan Sumpah Mubahalah akan kegiatan seks liwat dan seks bersama pelacur 'China Doll' Anwar Ibrahim.

Anwar Ibrahim ... bila lagi kamu mahu Bersumpah Mubahalah! Terlupa ... Anwar Ibrahim menegaskan bahawa dalam hal mengangkat sumpah laknat harus bebas daripada dosa besar iaitu tidak pernah minum arak dan tidak pernah berzina.

Bagaimana Anwar Ibrahim mahu melafazkan Sumpah Mubahalah! Jika empunya diri sememangnya terpalit dengan dosa besar, minum arak dan berzina! Ini kata kata pujangga Anwar Ibrahim.

Berita selanjutnya ... Klik KL POS
3 comments:

Anonymous said...

wei..sumpah laknat apa munafik???..ngko duduk situ apa kejadah?..nampak sgt Dato tenuk 3 ekor tu bangang mangkuk dan jelas munafiq. tak layak jadi apapun dalam agama.!!..kalau dia ada dalam bilik tu, means mangkuk2 yg bersumpah tu terlibat menyaksikan dan jelas munafiq. BODOH !!..takde sape nak percaya ko munafiq.

Gelombang Wangsa Maju said...

HE HE HE ... MARAH NAMPAK ANON 8.18PM! KALAU DATUK T TRIO ANDA KATA MUNAFIQ, ANWAR IBRAHIM JUGA MUNAFIQ KERANA TIDAK MAHU BERSUMPAH MUBAHALAH!

MAKA, ANWAR IBRAHIM JUGA TIDAK LAYAK JADI APAPUN DALAM AGAMA! YEK!

Anonymous said...

GWM..

ANDA PUN BODOH SEBENARNYA...

MANA ADA HUKUM DLM ISLAM, PENUDUH KENA BERSUMPAH, SEPATUTNTA SIKENA TUDUH YG BERSUMPAH SETELAH SELESAI PENGHAKIMAN...JIKA OKT TAK PUAS HATI DHN PENGHAKIMAN MAKA OKT LAH YG HARUS BERSUMPAH..ITU PUN KENA DN PERNTH MAHKAMAH...


AKU NAK KO BAWAK DALIL ALQURAN YG SI PENUDUH BLH SUMPAH...SILA!! AKU CABAR KO!


TP ESKAY BODOH NI SUMPAH ATAS ARAHAM SAPA? ARAHAN UMNO LA...

DIA NAK BUAT MCM SEPOL LA KONON...

LPS SUMPAH BERTALU2 SURUH NUAR SUMPAH, NUAR TAK MAU SUMPAH ITU ADALAH POINT NAK KUTUK NUAR...

BOLEH BACA DAH...

MASJID DICEMARI OLH TEMBOLOK BUSUK TAIK UMNO...

MELUAT NYA...