Monday, April 18, 2011

Apa kelas Hadi Awang dilantik menjadi Timbalan Mursidul Am PAS! Dari Presiden parti hanya layak menjawat Timbalan Mursidul Am PAS. Haron Din nak campak kemana? Memang betullah bengong juak juak PAS ...


Elok sangatlah tu! Si Husam tu penyangak ... si Hadi Awang tu penyamun ... Dah kena dah! Penyangak jual penyamun!



Siapa yang untung disebalik pertaruhan ini ... OMEGAMAN juga!



12 comments:

Ular Menyusur Akar said...

UMA tenggok, takde satu pun yang senonoh..

Pena Berapi said...

bala ni bala..saya ade seminar ni..hak hak hak

Gelombang Wangsa Maju said...

MEMANG TAK SENONOH PUN UMA!

Antibarua said...

siapa pun Presiden PAS kalau masih menjilat Jubur DAPIG, akan berkuburlah PAS dalam kalangan orang Melayu... Insyaallah.

Anonymous said...

Nik Aziz dan Hadi Awang hanya Peon Lim Guan Eng, Lim Kit Siang dan Karpal Singh. Ikut je bontoh mereka ni terhegeh-hegeh, macamlah DAP tu sayang sangat dengan mereka. Eloklah mati besok mereka boleh tolong kapankan...

cermin2mirror said...

Bila saya lihat Hadi Awang bertembung DS Najib semasa kempen di Sarawak dalam screen berita TV,nampak sangat bila dia berpeluk dgn Najib,macam tak ikhlas dan macam berasa dia lah yang berkuasa dengan gaya bercakap yang agak bongkak ...
Tak bersopan langsung..

Anonymous said...

datuk harun din nak kena campak sbb xsokong anwar

Anonymous said...

GWM...nak tau cerita benar ..

Saya ni pilot MAS.Bawa kapai Boeing 737.Flight dari KLIA ke Trengganu 2 tahun lepas.
Sebelum boarding saya dah tahu ramai penumpang pada malam tu.Ramai diantaranya ustaz2 PAS sebab saya nampak la kat terminal sebelum masuk kapai.Bila dapat passenger list dari traffic,confirm la org PAS sebab ada nama Hadi awang ,dok kat businesss class.Flight malam tu penuh jadi kuncu kuncu terpaksa la dok class ekonomi kot.Boss2 dok business class la.
Sebelum penumpang boarding,saya buat la announcement kat anak kapal supaya hati2 la sebab ramai ustaz dalam flight tu.
So,kami take off ler ke trengganu dan landing la dengan selamat walau pun hujan lebat di TGG.
Lepas semua dah turun,adala sorang anak kapai ni..memang cantik dan sexy..dah kawen pun budak tu..
Dia datang ke cockpit masa transit time dan bercerita apa yg berlaku kat belakang dengan nada senyum sindir...
Captain captainn..budak ni mmg jenis manja..Saya dapat business card la..!!!!
Saya tanya la..dari sapa???
alaaa.!!!sapa lagi..ustaz2 tu la...
Saya sindir balik...apa lagiiii..telepon la..kot2 dapat jadi bini no 2..hahhahhahaha..
Ish captainnnn..saya dah kawen la...baru saya tau dia dah kawen pun..
Inilah GWM..cerita benar...kisah lama dulu..dah lupa pun..

anti bohmau said...

PILOT MAS,

puak2 lebai pas ni kalu tengok pompuan lawa2, mulut ternganga, mata terjojol, air lior meleleh2...apa lagi kalau jauh dari bini mrk!

puak2 pas ni selama ni marah pemimpin2 bn dapat layanan first class di mana sj mrk pergi. tu yg puak2 ps ni naaaak sangat memerintah supaya mrk pulak dapat layanan first class tanpa bayaran tu!! apa lagi namanya kalau bukan DENGKI & BUSUK HATI!

Adi Kencana said...

Nampak tanda2 org PAS dah tak puas hati dgn Hadi Awang. Tapi penggantinya pun nanti 2x5 jugak.

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

Kalau bersyarah depan rakyat..aduhaii..macam macam ayat quran keluar..hadis macam2 keluar..
Hipokrit betul juak juak PAS ni..
Mungkin pasal pandai bercakap,rakyat terpedaya..
Tengok awek pramugari lawa..berubah wajah pulak yer..hehehehehe

Anonymous said...

Anon 8.20: betul tu nasib baik PAs jadi Peon kat DAPig. Tapi lagi malang tu PKR bukan saja kena main belakang tapi kena keldai angkut taik jeee...tgk kat Sarawak bukan main selesa DAPig dgn kaum dia menang bergaya nak compare dgn PKR yg nyata masih belum sedar dari mimpi. Azmin Ali apsal lu diam diam tarak suara ka..gua rindu sama lu..