Saturday, March 5, 2011


... 'Apa yang PAS sudah bantu dan boleh lakukan? Tidak ada satu pun, melainkan mengganggu kehidupan kami sebagai peneroka FELDA' ...

Itu adalah di antara pengakuan terbuka peneroka FELDA di FELDA Wilayah Jengka, Kuala Krau.

Malah, warga FELDA yang ada di Kuala Krau ini bukannnya penduduk asal kerana kebanyakkan adalah orang luar yang menikmati hasil melalui tanah rancangan FELDA 1998.

Apa lagi parti PAS mahu menabur fitnah ... sedangkan warga peneroka tidak mempunyai masalah dengan FELDA!

Mengapa PAS terlalu busuk hati, khianat dan hasad dengki dengan kepupayaan FELDA yang membantu orang Melayu untuk berjaya!

Apakah hanya dengan borang
'On The Way To Syurga' ini mampu memberi kejayaan hidup dunia dan akhirat ... 'Rabbana Atina FitDunya Hasanah, Wafil Akhiratihasanah, Wakina Azabannar'.Inilah sebenar masalah juak juak PAS! ... sekeping 'flyer' bukan penentu kejayaan Islam dan orang Melayu!

4 comments:

Njah said...
This comment has been removed by the author.
Njah said...

Orang Umno itu Islam. Orang Pas pun Islam. Yang tak berkenan tu, bila mereka kata undi Pas masuk syurga. Menentukan syurga atau neraka itu kerja Allah, bukan kerja orang Pas. Kenyataan yang tak bertanggung jawab dan menunjukkan kejahilan sendiri. Orang sekarang tak bodoh dan tak mudah diperbodohkan. Hanya orang bodoh sahaja yang selalu diperbodohkan dan diperkudakan. Betul tak?

Gelombang Wangsa Maju said...

BETUL NJAH! ... GWM CUKUP BERSETUJU DENGAN KENYATAAN ANDA!

Anonymous said...

salam...

juri raja lawak pun dah terserlah keBODOHannya.