Wednesday, March 2, 2011


Keputusan MAKKAL SAKHTI untuk keluar dari kepompong dan bayangan HINDRAF merupakan langkah yang bijak dan cukup tepat.Kenyataan Presiden MAKKAL SAKHTI, R.S Thanenthiran menganggap tindakan HINDRAF untuk mengadakan demonstrasi besar besaran di KL Convention Centre adalah langkah zaman primitif dan kuno ... sama seperti si bebal S Jayathas.

MAKKAL SAKHTI kini berdiri teguh dibelakang kepimpinan DS Najib Razak dalam usaha mereka mendapat pembelaan bagi masyarakat India di Malaysia. Dan DS Najib sendiri juga pernah berjanji akan mengatasi masalah masyarakat kaum India di Malaysia.

Mungkin HINDRAF perlu keluar dari bayangan Anwar Ibrahim! Lelaki 'Y' ini tidak boleh diharap! Sama seperti 'pistol'nya ... Tembak tidak mengikut tempat ... asalkan ada 'lobang sasaran'!

Atau HINDRAF perlu kembali menonton video klip dibawah ini sebagai tanda peringatan bagaimana pertubuhan haram ini diperkudakan oleh 'Anugerah Tuhan'.sumber : MINAQ-JINGGO

7 comments:

Anonymous said...

Bukan mereka yg bengap tapi kepimpinan negara yg sebenarnya bengap.

Anonymous said...

Memang betul HINDRAF dan PERKASA merupakan pertubuhan rasis yang buat tahi sahaja. Thanentiran dan Ibrahim Ali itu macam adik-beradik sahaja.

Anonymous said...

contoh BENGAP dan BAHLOL terbaik adalah si ANON 8:00 dan 10:45. Lu pikirlah sendiri.

Gelombang Wangsa Maju said...

KAH KAH KAH! MANTAP ANON 12.01 PM ...

Anonymous said...

Anon 12.01,

Kepimpinana negara ini memimpin atau dipimpin? Bukankah HINDRAF sudah diharamkan? Kalau dah haram apa yg patut dibuat? Sudah berapa lama isu ni berlarutan?
Kalu Najib lembik mengaku saja le!
Aku sokong UMNO,Perkasa tapi bukan kepimpinannya yg LEMBIK.
Cukup le dgn Dol Bodohwi,jgn sampai pisang berbuah dua kali.
Nak sokong pun biarlah cerdik sikit, sori aku lupa kamu memang bengap.

TESLAMARIN said...

satu jari tuding kat orang 3 jari tuding kat diri sendiri,hahaha, eh baru 4 jari? mana satu lagi....satulagi masuk pungkok hang.utk anon 8:00 dan 10:45

Anonymous said...

Dengar khabar bahawa PERKASA akan ditabal sebagai NGO paling rasis di dunia. Tahniah kepada Ibrahim Ali dan Perkasa!