Thursday, March 17, 2011

SHAMSIDAR TAHARIN. Isteri Azmin Ali yang juga merupakan adik ipar kepada Ummi Hafilda Ali berang dengan tindakan Anwar dan Azmin merancang dengan menggunakan bekas rakan niaga Ummi iaitu Baginda sebagai serangan balas ke atas Ketua Pembangkang tersebut. Shamsidar yang juga mengenai Baginda dikatakan menafikan sekeras2 nya dakwaan yang dilemparkan oleh Baginda terhadap Ummi.

Shamsidar terkejut apabila Baginda secara tiba2 mengeluarkan kenyataan berbentuk ugutan terhadap Ummi. Lebih memeranjatkan Baginda telah mengakui pernah mempunyai hubungan intim dan sulit bersama Ummi. Baginda bercakap seolah2 Shamsidar tidak mengetahui situasi sebenar yang berlaku dan Baginda tahu apa yang diperkatakannya adalah karut. Pelik. Kenapa pula Shamsidar mempertahankan Ummi Hafilda?Shamsidar sebelum ini pernah dimaklumkan ada berhubung beberapa kali dengan Ummi sebelum adik iparnya itu mengambil keputusan untuk bangkit semula membongkar skandal Anwar Ibrahim serta abang kandungnya, Azmin Ali. Shamsidar dikatakan merestui apa yang ditegakkan Ummi namun tidak akan mengeluarkan sebarang kenyataan mengenainya.Insiden penafian Shamsidar ini telah dibongkar melalui pihak saudara terdekat Shamsidar yang enggan dikenali umum. Beliau berkata Shamsidar telah berulang kali memberi amaran kepada Azmin agar bertemu dengan Ummi dan memujuk agar situasi yang berlaku dapat diselesaikan.

Namun, Azmin dengan ego dan yakin tidak ada mana mana pihak yang akan mempercayai adiknya yang dianggap telahpun gila. Azmin juga menganggap Ummi menjerat dirinya apabila membongkar 1 kisah beliau yang mempunyai pengaruh yang kuat bagi melenyapkan aura Ummi.

Azmin juga diberitahu akan menggunakan Baginda sebagai senjata dan telahpun menceritakan serba sedikit kisah dongeng yang akan dipaparkan melalui Ceramah ceramah PKR. Baginda dikatakan akan dibayar dengan sejumlah wang yang besar yang akan mampu menampung hutang beban perniagaannya.WOW!! Kisah ini jika dibuat filem mengalahkan Hindustan. Melayu CinDia apabila mendengar kisah ini tetap timbul 1 persoalan, kenapa Shamsidar beriya iya membela adik iparnya dan menentang suaminya?

Ada kisah tersembunyi di sebalik hubungan suami isteri ini? Nantikan pembongkaran terbaru kisah Azmin dan Shamsidar. Jutaan Terima Kasih buat sahabat Melayu CinDia yang berjaya membongkar kisah terbaru ini.


Posted By Melayu CInDia

0 comments: