Thursday, March 31, 2011Hebat dan cukup terancang, itulah yang Gomo boleh andaikan mengenai isu yang melibatkan Tuanku Sultan Ismail Petra Sultan Kelantan Darul Naim.

"Cik Puan Elia Suhana Ahmad disahkan kekal sebagai isteri kedua bekas Sultan Kelantan, Sultan Ismail Petra, setelah Mahkamah Rayuan Syariah Kota Bharu hari ini menolak rayuan permohonan pengesahan lafaz cerai terhadap beliau."
Petikan Bernama 30hb Mac 2011

Bukan semua rakyat tidak mengetahui bahawa Hari Keputeraan Baginda Sultan jatuh pada Tanggal 31hb Mac pada setiap tahun, malah pada 30hb Mac juga kebiasaanya akan ada majlis buat rakyat Kelantan di Istana Baginda.

Tapi cuba anda semua lihat mainan Jahat pihak pihak tertentu dalam hal ini. Semalam iaitu tanggal 30hb Mac satu Majlis Hari Keputeraan Baginda Tuanku Sultan telah di adakan di Istana Mahkota Negeri Kelantan.

Tiap tiap tahun memang ada majlis sebegini di jayakan bagi menyambut Keputeraan Baginda Tuanku Sultan Ismail Petra. Tapi apa Mahkamah Syariah Kelantan buat??? Seolah olah ada hal terancang yang berlaku yang mana pada Tanggal 30hb Mac jugalah Kes Mahkamah yang melibatkan Isteri Kedua Baginda Sultan di bicarakan.

Ehhh apa dah tidak ada tarikh Lain lagi ke nak jalankan perbicaraan? kenapa pada hari keputeraan Baginda Sultan hal sebegini berlaku? Harap semua dapat Fikir Fikir kan hal ini.

Psssttt....Hebat plot drama ni, Moga Tuanku Sultan Ismail Petra bertambah Sihat HendakNya


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Posted by Papa Gomo

0 comments: