Friday, March 4, 2011


Ini jalan terakhir PAS. Setelah pelbagai strategi dilaksanakan dilihat gagal, PAS kembali dgn landasan asal. Perjanjian ahli Syurga buat individu yg menyertai PAS.

Akidah songsang ini terpaksa dilakukan kerana tiada jalan lain lagi yg mampu dilakukan akibat protes yg semakin kemuncak bukan sahaja di kalangan pengundi malah beberapa kumpulan jentera PAS turut berang dan bertindak protes mengundi calon BN.

Syurga kini bagi PAS bukan sahaja di bawah tapak kaki seorang ibu, malah juga kini berada di tangan PAS. Jaminan syurga... Sayap parti PAS, Dewan Himpunan Penyokong PAS yg terdiri drpd bukan Islam sungguh 'bertuah' kerana tidak perlu masuk Islam utk ke Syurga.

DAP pun mungkin akan menikmati keindahan syurga agaknya 1 hari nanti. Hanya perlu menunggu fatwa dari Nik Aziz sahaja. Sedangkan bapa saudara Rasulullah sendiri yg sayangkan Baginda pun tidak merasa syurga, inikan pula ahli PAS?

Siapa yg percaya dgn fatwa PAS ini? Mereka yg sesat lagi menyesatkan.


Posted by Melayu Cindia

3 comments:

Anonymous said...

Nampak sangat dah terdesak. Matlamat menghalal cara. PASkah yang menentukan syurga dan neraka?

Nauzubillahiminzalik.

Anonymous said...

Macam syaitan meipu Nabi Allah Adam dan Hawa hingga terhumban keluar dari syurga ke dunia.

Sesuai Firman Allah " ALAM AHAD ILAIKUM YA BANI ADAM ALA TAKBUDU SYAITAN INNAHU LAKUM ADUWIN MUBIN WA ANNI BUDUNI HADZA SIRATUN MUSTAKIM"

INGATLAH, WAHAI ANAK CUCU ADAM BAHAWASA NYA MUSUH KAMU YANG NYATA ADA SYAITAN YANG DI-REJAM DAN MOHON LAH KEPADA ALLAH AKAN JALAN YANG BENAR.

Ular Menyusur Akar said...

Tolong bagi satu pada bob lokman. Kesian dia.