Friday, March 4, 2011


Besarlah punya haram Anwar Ibrahim ni ... Depan rakyat di Merlimau, dia ucapkan "Saya tidak bermusuh dengan UMNO"

Ceramah Anwar Ibrahim malam tadi di Rumpun Makmur Gamat ... menggambarkan sikap sebenar beliau sebagai 'Bapa Munafiq'! Cukup terserlah sikap lidah bercabang dan talam dua muka 'Anugerah Tuhan' ini.Di Merlimau ... lain kenyataannnya. Di Kerdau ... tu dia! Segala jenis sumpah seranah terhadap UMNO keluar!Rakyat boleh menilai perwatakan, akhlak dan pekerti 'Anugerah Tuhan' yang diagung agungkan oleh juak juak pembangkang ini.


sumber / pautan & video hebat: Media Permatang Pauh
http://mediapermatangpauh.blogspot.com/2011/03/panas-perang-saudara-hampir-tercetus.html

4 comments:

Anonymous said...

Hukuman Liwat : Berliwat ialah melakukan wati ke dalam lubang yang di punggung (dubur). Menurut Imam Malik, Imam Al-Syafi’e dan Imam Ahmad serta Abu Yusuf dan Al-Syaibani bahawa berwati pada dubur sama ada pada lelaki atau perempuan adalah diharamkan sama seperti berwati ke dalam faraj atau berzina dan orang yang didapati bersalah kerana melakukannya boleh dikenakan hukuman hudud Allah s.w.t. tidak membezakan di antara zina dengan liwat
Firman Allah :

Maksusnya : Sesungguhnya kamu telah melakukan perkara yang keji (liwat)

Firman-Nya lagi :

Maksudnya : Sesungguhnya kamu melakukan ke atas lelaki dengan syahwat selain daripada perempuan-perempuan yang dibenarkan.

Firman-Nya lagi :

Maksudnya : Dan mereka (perempuan-perempuan) yang melakukan kejahatan daripada perempuan-perempuan kamu.

Dalam ayat di atas Allah menyebutkan bahawa berwati pada dubur dan berwati ke dalam qubul juga Al-Asy’ari menerangkan bahawa Rasulullah s.a.w. bersabda yang bermaksud.

Jika seorang lelaki melakukan (wati) ke atas lelaki maka kedua-duanya adalah berzina dan jika perempuan sama perempuan melakukan (wati) maka kedua-duanya juga berzina.

Anonymous said...

Ternyata kalau berlakunya liwat antara saiful dan juburi...maka kita dapat agak akhlak yang ada pada mereka...

Semoga mereka bertaubat dan mohon ampun..

Namun nak jadi pemimpin bukan begini akhlak yang kita cari.

"Anda Bukan Pemimpin Yang Saya Cari". Anda boleh turun dari pentas politik ini. Bungkus kain baju untuk ke Sungai Buluh.

hangkedee said...

lanyak sampai keluq Taik Umi

Peristiwa Review said...

tolong link kan blog ni dalam blog anda, thanks~

http://perkarareview.blogspot.com/