Tuesday, March 22, 2011


semalam berdasarkan repot,perbualan rakan-rakan media menyatakan sewaktu mereka masuk ke carcosa sri negara mereka dikehendaki mengikut syarat.

syaratnya..tak boleh pakai jam,tak boleh bawak pa jugak gadjet yang boleh merakam audio dan video klik seks anwar ibrahim.

kenapa datok T arahkan semua yang terlibat berpakaian macam hantu bungkus aku tak pasti.cara datok T dedahkan isu seks anwar cukup meragukan jika dibandingkan dengan datok N.

nallakarupan dan datok T punyai stail yang berbeza tatkala mendedahkan aktiviti seks anwar.

nalla berani cabar anwar.
nalla kata anwar kaki pompuan dan kaki jantan.
nalla suply betina kat anwar.
nalla bawak shamsidar (bini azmin ) untuk anwar lempiaskan nafsu seksnya.

begitu jugak dengan umi hafilda.
nalla dan umi mendedahkan isu seks nwar secara umum,public dan kaedah ceramah.

PELIK KENAPA ANWAR TAK BUAT LAPORAN POLIS ATAU SAMAN NALLA/UMI ?

berani kerana benar. sampai sekarang anwar/azmin masih takut untuk saman nalla/umi.TETAPI

bila isu video seks anwar keluar semalam, cepat-cepat anwar nafi. cepat-cepat nak buat repot polis.yang datok T buat semalam macam hari halloween,semua berbungkus tak jantan langsung.

apa anwar sudah tahu ke bahawasanya datok T takkan dedahkan kandungan video seks itu selepas 7 hari, tu sebab dia berani buat PC menafikan dakwaan datok T.

konspirasi video seks bikinan anwar makin terkantoi !dua contoh di atas sudah cukup membuktikan isu ini adalah ciptaan anwar dan mainan datok T !

ada orang email kat aku gambar datok T ?

tengok foto di bawah..inikah wajah sebenar datok T ?
... blog GAP
atau mungkin ini wajah sebenar Datok T ...
Pada GWM, isu video klip ini hanyalah sebagai 'diversion' tebesar Anwar Ibrahim bagi mengelak isu yang sepatutnya menjadi tumpuan ...

1) Mahkamah akan mengeluarkan keputusannya pada hari esok sama ada pihak peguambela Anwar Ibrahim akan di arahkan menyerahkan DNA anak guamnya.

2) Mahkamah akan memutuskan untuk Mengambil kira segala bukti DNA yang di temui pada Berus Gigi, Botol Air dan Tuala Good Morning milik Anwar Ibrahim dalam Lokap Poli
s

Isu video klip ... terlalu banyak persoalan timbul sehingga menampakkan kebobrokan Anwar Ibrahim untuk mengalih perhatian dari keputusan Mahkamah!

Anwar Ibrahim ... saudara melakukan kesilapan terbesar dengan isu video klip ciptaan saudara sendiri! ... terlalu besar khilaf tersebut!

2 comments:

Anonymous said...

ANWAR TERSILAP LANGKAH...DIA DAH MASUK PERANGKAP SEKARANG..KITA TUNGGU DAN LIHAT APA PERANCANGAN BARU UNTUK CARI PUBLISITI. PATUTULAH GROUP DAN LAWYER DIA SEMUA BERKUMPUL SEKALI..INILAH KONSPIRASI UNTUK ALIH PANDANGAN DARI KES DNA KEPADAA VCD YANG DI ATUR BEGITU LICIN. HEHEHEHEH YANG BODOH TU BUKALN RAKYAT...NANTI KITA TENGOK YEA...KITA NAK DNA DAN SUMPAH LIWTA SAHAJA ..BUKAN PASAL SUMPAH VCD YANG TAK WUJUD...BOLEH KER ANWAR BUAT LAPORAN POLIS TU?

Anonymous said...

MAK BLOGGER NI MERANCUK DENGAN BABI ..... NANTI KITA BAGI TAU ABAH DIA...!!!