Wednesday, March 30, 2011Ini adalah gambar bloggers yang dibiayai oleh Husam Musa.TOPENG PERAK adalah nama manja dia,tengah-tengah itu adalah muka dia !!! Blog kendalian dia adalah Perisik Rakyat !!! Masa gambar ini diambil,dia dibiayai oleh Husam Musa ke China !!!

Apa tujuan dia ke China,hanya dia,Husam dan Tuhan saja yang tahu !!! Tapi yang menjadi musykilnya ialah dia boleh posing maut dengan China Doll yang semenjak dua menjak ni sangat popular disebabkan oleh isu video panas !!!

Sampai hari ni si Topeng perak masih lagi tak menjawap siapa yang SPONSOR beliau ke China dan siapa dua orang China Doll itu juga masih tidak di perjelaskan oleh si Topeng Perak. Apakah dalam hal ini Hussam Musa juga terlibat ???

Di saat beberapa blogger dan media maya Pro Kerajaan termasuklah Blogger Medan Info Corner dan Agendadaily sedang berjuang membantu rakyat Malaysia di Mesir,dikatakan pada ketika itu Topeng Perak telah mengambil kesempatan dengan menggunakan Elaun Lumayan dari Pemimpin PAS,Husam Musa bercuti dan melacurkan diri di Negeri China.Itu terpulanglah kepada rakyat untuk menilai moral masing-masing.Akan tetapi,yang menjadi persoalan,apakah Topeng Perak ini benar-benar tinggi mertabat moral tinggi mertabat moral beliau sehingga merancang untuk menghakimi serta mengadili maruah orang lain? Siapa wanita yang sedang bergambar bersama TOPENG PERAK ini ??? PELACUR !!!

ITU SAHAJA PERSOALAN YANG TIMBUL DARI DULU SAMPAI SEKARANG !!!

MANAKAH PERGINYA AKHLAK SEORANG BLOGGER SEHINGGA SANGGUP BERBUAT PERKARA SEDEMIKIAN ???

psst--dengar cerita husam musa balun 2 china dolls tu,betul ker ??? saja nak dapatkan kepastian.hehehe

POST BY WAYNE...

0 comments: