Thursday, March 17, 2011


Malaysia. Dah bertahun tahun mereka PKR ini gunakan bermacam macam propaganda dalam memainkan sentimen membenci kerajaan dan juga pemimpin Barisan Nasional terutama nya UMNO.

Semalam Gomo dapat maklumat bahawa Ibu Pejabat PKR yang di ketuai oleh Saifuddin Nasution akan mencetak risalah berkaitan Pembunuhan Altantuya yang di namakan sempena DNA Anwar Ibrahim dengan nama Datuk Najib Altantuya.Risalah ini akan mula di sebarkan di seluruh Negara mulai minggu hadapan bagi mengalihkan isu sebenar DNA iaitu DNA Anwar Ibrahim yang mana kita tahu Anwar enggan menyerahkan DNA nya kepada pihak Mahkamah bagi menentukan pemilik DNA Y yang di temui dalam Dubur Saiful Bukhari.

Hebat PKR ini yang cuba menyelamatkan Tuan mereka Anwar Ibrahim. Saifuddin Nasution sekali lagi menjadi Mastermind sepertimana sebelum ini apabila beliau berceramah serata negara dengan Sehelai kertas kononya pemeriksaan Pusrawi mengesahkan Saiful Bukhari tidak di liwat dan Kes Liwat ini adalah Konspirasi.Namun Gomo yakin dan tahu bahawa Rakyat Malaysia sudah celik dan peka dengan Dakyah Fitnah pakatan Pembangkang ini yang sememangnya sudah tidak mampu untuk mempertahankan Anwar Ibrahim dari di adili Mahkamah atas kesalahan nya.

Berani Buat Berani tanggung dan itulah akibat yang sebenarnya terpaksa di terima Anwar Ibrahim dek atas kesilapan Punai nya yang membaham Jubor Saiful Bukhari.

Psssttt.....Dah 4 tahun Gomo tunggu Gambar yang Anwar Brahim katakan ada padanya, gambar Dato Seri Najib dan Altantuya...mana gambarnya?Gambar Ni Ke Yang Anwar Brahim Kata? KAH KAH KAH ...


DAP ANTI ISLAM
PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Posted by PapaDiva PapaGomo

5 comments:

Anonymous said...

Anwar tak payah nak dedahkan gambar mengarut tu. Orang buta pun bolih rasa gambar2 tu disuper impose semuanya macam kelakar sahaja.
Ok Najib dah bersumpah lama dah hang bila pulak. Modal dah habis ke. KONSPIRASI?

d_tieah said...

Cis! Edit! Sy pun boleh buat ape.. Guna psp jek.. Hahahaha.. Anwar pengecut kan? Angkat sumpah takut, nak bagi DNA pun takut.. Nampak sangat bersalah.. Bodohlah sape2 yang still jadi pengikut setia dia..

Entry Terbaru : Warga Tua Dan Bayi Terselamat Dari Gempa Bumi Dan Tsunami, Bukan Maria Ozawa Sahaja!

Anonymous said...

SuperImpose la gambar nie.. Stupid!! Pejam sebelah mata pun tau nie gambau tipu.. Hahahahaha Orang dah abis modal fitnah akan berperangai mcm nie laa.. Tak tau la ape nak jadik.. Wei ade teka teki.. Sape jejaka Y? Dig New Asshole..

ALahaI sI LunCAi said...

INI YANG SYOKNYER. TIAN CHUA DAH MINTAK AMPUN SEBAB PALSUKAN GAMBAR NI. CIUM KAKI NAJIB DAH.

TIBA TIBA NUAR NAK MAINKAN GAMBAR NI BALIK. KITA TUNGGULAH, NUAR BRAHIM CIUM KAKI TIAN CHUA PULAK.

cermin2mirror said...

Gambar superimpose >>hahhahahahha..

PM Najib macam nak termasuk bawah meja..

Its close..cheap try..

Anwar oh anu_ ar..