Saturday, March 26, 2011


Memang benar seperti yang dilaungkan oleh Wan Azizah, Presiden PKR dan isteri tokoh prolifik Anwar Ibrahim ... 'Anugerah Tuhan'.

GWM boleh mengatakan setiap wanita yang mengandungkan anak selama sembilan (9) layak digelar sebagai 'Anugerah Tuhan', kerana inilah kelebihan dan anugerah yang diberikan Allah Taala kepada kaum hawa ... tidak ada pada kaum Adam.Anwar Ibrahim tidak layak bergelar 'Anugerah Tuhan'! ... beliau lebih layak digelar sebagai 'Anugerah Luar Jangka'!

Seperti yang diperkatakan oleh PapaDiva Papa Gomo, Masya Allah! Tobat Lahom! ... Memang diluar jangkaan dan jangkauan.Jolokan 'Anugerah Tuhan' ini amat bertepatan dengan sifat, sikap dan tindakan yang dilakukan Anwar Ibrahim di kala ini ... Kes Liwat, Agen Pluralisme Islam, Raja Putar Alam, Ketuanan (Anwar Ibrahim) Rakyat, Video Seks 'Perut Buncit' dan pelbagai lagi.

Terlalu hebat anugerah yang diberikan kepada beliau ... namun Anwar Ibrahim mensia siakan bakat dan anugerah yang 'dipinjamkan' kepada beliau.Bukan apa ... takut suatu hari nanti bakat dan anugerah yang 'dipinjamkan' kepada beliau akan ditarik serta merta dalam sekelip mata ... oleh Illahi!

Kadangkala terfikir juga dalam benak hati ... apa yang didoakan oleh Anwar Ibrahim selepas setiap kali bersolat? Mustahil doa 'Anugerah Tuhan' tidak termakbul, melainkan beliau telah bertukar menjadi 'Anugerah Syaitan'!


1 comments:

captain said...

rileklah papa gomol.. bt anwar nya. epol kan ada.. lagi berbisa..