Wednesday, March 30, 2011


mari kita ikuti kisah Ekslusif dan satu-satunya blogger setakat ini yang berpeluang melihat video klip seks yang didakwa melibatkan ketua pembangkang Anwar Ibrahim.Blogger yang hanya mahu dikenali sebagai Papagomo memberitahu bahawa Beliau yakin 1,000 peratus orang yang dilihat beraksi dalam video seks yang sedang hangat diperkatakan itu memang Anwar Ibrahim.

“Confirm 1,000 peratus itu adalah Anwar,” kata Papagomo.

Menurut beliau,dia dibawa oleh seorang pemimpin NGO mengajaknya bertemu.

“Aku tak tahu apa-apa sampailah dibawa ke sebuah hotel dan kena tanggal jam serta serah hand phone,masa itu baru aku sedar hendak tengok video seks.”katanya.


AGENDADAILY Melaporkan Beliau disambut oleh Datuk Shahryl Eskay Abdullah yang terus menunjukkan rakaman menggunakan laptop itu.Menceritakan lebih lanjut,kata Papagomo,video tersebut bermula dengan kelibat seorang lelaki berada di hadapan CCTV.

“Kemudian nampak seorang wanita yang bertubuh kecil molek yang mana aku difahamkan oleh Datuk Eskay adalah seorang model dari negara China.Gadis itu hanya berdiri di hadapan katil tanpa membuat apa apa sambil memegang beg tangannya.Sejurus itu seorang lelaki keluar dari bilik air dan hanya memakai tuala putih.Wajah lelaki itu amatlah jelas sama sekali,”kata beliau.

Menurutnya,seorang lelaki kemudiannya kelihatan beredar masuk ke bilik sebelah dan meninggalkan lelaki dan wanita di dalam bilik.

“Lelaki yang beredar dan di lihat dalam rakaman tersebut adalah Datuk Eskay yang mana beliau juga telah mengakui dalam sidang media sebelum ini memang beliau juga berada dalam rakaman CCTV tersebut,”katanya.

Pada satu peringkat,lelaki dalam video klip itu, menutup semua suiz lampu dalam bilik tersebut.

“Beliau mundar mandir ke serata bilik bagi menutup apa sahaja yang bernyala dan setelah itu masuk ke bilik air dan membuka lampu serta membuka sedikit pintu bilik air tersebut,” katanya.

Kata Papagomo,walaupun lampu ditutup keadaan dalam bilik samar samar dengan limpahan cahaya lampu dari bilik air.

“Rakaman CCTV pada waktu semua lampu di tutup amatlah jelas sama sekali mungkin kerana teknologi tinggi yang di pakai pada perakam video jenis I-CATCH tersebut.Setelah selesai menutup lampu lelaki tersebut menanggalkan tualanya dan kemudiannya berbaring di atas katil.Wanita itu kemudiannya berbaring di sebelahnya.

Kemudian berlaku adegan seks yang mana AGENDADAILY terpaksa tapis,tapi menurut Papagomo,ada tiga posisi yang dilakukan yang mana semua itu ambil masa lebih kurang 17 minit.Selepas berakhir,lelaki tersebut dirakam mencabut kondom yang dipakai pada waktu beliau masih berada di atas katil.

“Setelah itu, beliau mengambil tisu dan mengelap kemaluannya, kemudiannya bangun dan turun dari katil.Wanita itu kemudiannya keluar dari bilik air dan di lihat mengemas barang barangnya di bucu katil manakala lelaki tersebut dalam keadaan telanjang.Lelaki itu kemudiannya memasuki bilik air manakala wanita itu dalam keadaan berbogel itu yang berdiri di hadapan CCTV mundar mandir.Lelaki itu keluar semula dari bilik air dan kemudiannya membuka tuala yang di pakainya.Waktu ini lelaki itu berdiri betul-betul di hadapan CCTV dan segala-galanya dapat di lihat dengan jelas dari muka, perut malah kemaluan sendiri.Wanita itu kemudiannya masuk ke bilik air seketika dan kemudiannya mengenakan semula pakaian nya satu persatu. Lelaki itu kemudian mengenakan singlet putih terlebih dahulu dan kemudiaannya mengenakan seluar dalam putih,Wanita itu tersebut kemudiannya beredar keluar dan tidak kelihatan lagi selepas itu, manakala lelaki itu memakai semula seluar slack dan kemudianya masuk ke bilik sebelah.Rakaman video tersebut tamat di sini” kata beliau.

Ditanya apa yang menyebabkan beliau begitu pasti,Papagomo berkata,pada babak di mana lelaki itu berdiri memakai seluar dalam,wajahnya betul-betul menghadap kamera.

“Dia dia sedang memakai seluar dalam,saya agak jaraknya dengan kamera lebih kurang satu meter sahaja.Wajah dia memang jelas kelihatan.Memang perut dia buncit sedikit, tapi wajahnya memang jelas Anwar Ibrahim.Dia pakai seluar dalam macam yang dipakai Mr Bean,” kata Papagomo.

Menurut Papagomo, video itu menunjukkan pergerakan yang sama dari empat sudut berbeza.

Ditanya apakah beliau sudah dipanggil polis memberi keterangan, Papagomo berkata, setakat ini beliau belum dihubungi sesiapa.

“Tetapi saya bersedia memberi kerjasama jika dipanggil,” katanya.

SATU PERSATU RAHSIA ANWAR DAH TERBONGKAR !!!

KALAU DAH SALAH TETAP SALAH,TAK PERLU NAK TEGAKKAN BENANG YANG BASAH !!!

DIBAWAH ADALAH NAMA-NAMA YANG PERLU LIHAT VIDEO INI

1. Wan Azizah
2. Hadi Awang
3. Lim Kit Siang
4. Pakar Forensik PKR dan Kerajaan
5. NGO_NGO
6. Media
7. Pakar dari Negara Komenwel
8. Peguam Negara (Kerajaan Malaysia)
9. SUHAKAM

ANWAR IBRAHIM HARUS BERTAUBAT

POST BY WAYNE...

0 comments: