Monday, December 13, 2010


Agak aneh apabila Azmin Ali mengherdik Lee Kuan Yew kerana kerajaan Singapura tidak mungkin dapat menerima Pakatan Rakyat memerintah Malaysia.

GWM berasa pelik memandangkan PAS selaku salah sebuah parti bernaung dibawah Pakatan Rakyat (sebuah pertubuhan haram dan belum berdaftar), mempunyai hubungan baik dengan Lee Kuan Yew dan kerajaan Singapura.

Mustahil Lee Kuan Yew sanggup turun melawat Nik Aziz di Kota Bharu jika beranggapan Pakatan Rakyat tidak mampu memerintah Malaysia, melainkan bernaung dibawah DAP.Bagaimana mungkin Lee Kuan Yew tidak dapat menerima Pakatan Rakyat sebagai 'badut badut' untuk memerintah Malaysia. Kerana DAP selaku boss kepada PKR dan PAS, adalah rakan paling rapat parti PAP Singapura.GWM terpanggil untuk menyangkal dakwaan Azmin Ali kerana jika beliau mengatakan ekonomi sebagai asas mengapa Lee Kuan Yew cemburu dengan Anwar Ibrahim, tanggapan Azmin Ali memang meleset.
Akaun Hasil Disatukan mengalami defisit sebanyak RM 65.96 juta … pulangan pelaburan jangka panjang tidak memuaskan … kerajaan negeri Selangor disyorkan supaya meneruskan perbelanjaan berhemat .. perlu membayar kerajaan pusat tunggakan hutang RM 829.86 juta.

Ini bukanlah kerja seorang pakar ekonomi, tetapi lebih kepada kerja seorang perosak ekonomi.

Tetapi jika Azmin mendakwa demokrasi lebih subur dibawah Pakatan Rakyat ... GWM rasa kita perlu juga hormat kepada kebenaran kata kata Azmin Ali, sememangnya PKR adalah sebuah parti yang mengamalkan demokrasi terbaik 'Ala Anwar Ibrahim'.

Dan gambar gambar dibawah adalah bukti sebenar demokrasi menjadi tunggak sistem parti PKR.
Allah ... silap gambar, minta maaf! kesilapan teknikal bagi gambar di atas!
Jika tidak masakan Penasihat PKR Anwar Ibrahim diberi gelaran 'Sivaji The Boss ... Poorahh!!!. Bukan calang calang pemimpin yang mampu mendapat gelaran tersebut dikalangan rakyat. Datuk Seri Najib sekalipun irihati kerana gelaran tersebut diberikan kepada Anwar Ibrahim!

Jadi mengapa Azmin Ali menyerang peribadi Lee Kuan Yew sedangkan Lee Kuan Yew sendiri tidak menyerang dan menghentam Pakatan Rakyat.


Khabarnya, Lee Kuan Yew tidak dapat menerima kepimpinan Anwar Ibrahim yang gemar meliwat. Kerajaan Singapura tidak menyukai amalan luar tabie yang akan menyebabkan Singapura pening dengan percambahan pusat pusat gay di pulau itu kelak.


GWM: Lee Kuan Yew tahu peribadi Anwar Ibrahim. Tun Dr Mahathir pun tahu!

8 comments:

Anonymous said...

dasar seekor babi walaupun haram tapi ada jugak yang suka makan

Hang Nadim said...

yang menghairan kan.. kenapa azmin boleh cakap LEe Kuan Yew tak nak pakatan rakyat jagi pemerintah, sedangkan satu dunia tahu, DAP serpihan dari PAP. Nik aziz begitu gembira bila jumpa lee Kuan yew.. rasanyer azmin dah terdesak.. nik azmi boleh cakap SB PDRM yang memberi tahu maklumat tersebut.. Nik azmi ni bodoh ke apa.. kan dah terang cakap risikan.. bukan perkongsian maklumat.. lg pun maklumat ni bocor dari WIKILEAKS.. bukan kenyataan umum singapura.. nampaknya, orang luar lebih mengetahui tentang anwar dari orang malaysia.

Hahn said...

Assmin dengan Anuwar jangan main main. Cinta kamikaze.

Dah dua dua mengaku Islam dah tahu pekerjaan tu membawa ke neraka.

Nanti boleh lah karang buku Cinta bawa ke Neraka atau Berpegang tangan hingga ke neraka hehehe

Gelombang Wangsa Maju said...

MANTAP TU HAHN ...

NOVEL SATIRA POLITIK 'CINTAKU KE NERAKA'

HEHEHE

Anonymous said...

Azmin, Saipudin Nasution & pencacai al-Buntuttee dah takder modal mcm mana nak spin cerita. Last ayat2 merepek meraban itulah yg keluar dr mulut mereka. Pirahhh!

Hahn said...

Terima kasih tuan GWM :)

Anonymous said...

LEE KUAN YUEW,,,,,,,,,,, MENGAKUI NYE.... IA SATU PERANGKAP UNTUK ANUAR.. TP ANUAR TETAP MASUK JUGA DALAM PERANGKAP TU.

JAWAPA NYE,,,,,,,, LEE KUAN YUEW TELAH TERLEBIH DAHULU TAHU, SIAPA YANG MEMBUAT PERANGKAP ITU. WIKILEAKS TIDAK MENGATAKAN LEE KUAN YUEW NAMPAK ANWAR MELIWAT.

SORRY LE BROTHER............ BACA TUL2 TU. LEE KUAN YUEW TAHU ITU SATU PERANGKAP DAN ANUAR TETAP MASUK.

KENA LE CARI ATAU TANYA LEE KUAN YEW,,, SIAPA BUAT PERANGKAP TU.

Gelombang Wangsa Maju said...

SAUDARA ANON 11.01PM ...

BENAR, LKY TAHU TERLEBIH DAHULU PERANGKAP TERHADAP ANWAR IBRAHIM.

PERKARA POKOK DISINI ... JIKA SUDAH TAHU IANYA PERANGKAP, MENGAPA MASIH LAGI MAHU TERJERAT? WAIMA MASUK KEDALAM KANDANG.

YANG MANA LEBIH HEBAT DAN JAHAT? ... PERANGKAP ATAU MENJERUT DIRI SENDIRI KE DALAM PERANGKAP.

BUKANKAH ITU MENUNJUKKAN KEBODOHAN ANWAR IBRAHIM!

MENGAPA 'LUBANG BELAKANG' MASIH DICARI JIKA SUDAH MENGETAHUI PERANGKAP TELAH BERADA DI DEPAN MATA?

DITTO!