Sunday, December 12, 2010


GWM terjemahkan ke dalam bahasa yang mudah difahami oleh rakyat secara keseluruhan.

Australia Office National Intelligence (ONA) berkata pihak Risikan Singapura dan Lee Kuan Yew memberitahu ONA dalam pertukaran maklumat bahawa Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim 'Memang terbabit dalam aktiviti meliwat mangsa sepertimana yang didakwa di dalam Mahkamah'.


Media Sydney Morning Herald mengesahkan Anwar Ibrahim memang terlibat dan meliwat Sauful Azlan Bukhari seperti yang didakwa dan mengikut perbicaraan yang sedang dijalankan.GWM mahu bertanya kepada individu individu dibawah ini ...


Jika Wikileaks, ONA, Sydney Morning Herald dan Lee Kuan Yew tahu memang Anwar Ibrahim terlibat meliwat Saiful Azlan Bukhari ... apakah ini masih dianggap sebagai satu fitnah!

GWM: Buat juak juak pembangkang yang percayakan kepada kebebasan akhbar dan media ... tak percaya lagi ke? Takut pula nanti dikatakan Wikileaks juga dibayar oleh Kerajaan Malaysia ...

sumber/pautan:
http://www.smh.com.au/world/caught-in-political-sex-trap-20101211-18tee.html6 comments:

Anonymous said...

Nicky Arjiss says....

Ni suma keja UMNO...UMNO pakat& rasuah Wikileak & LKY...

bukan aku kata..tapi penyokong tegara al-juburi kata...

mantap said...

HA HA HA HA ...

NAK TENGOK MACAM MANA MUKA PENYOKONG PELIWAT TEGAR BILA WIKILEAKS SUDAH SAHKAN ANWAR IBRAHIM MEMANG PELIWAT !

SURE MUKA SORANG SORANG MACAM P*****K PUNYE!!!

KAH KAH KHAH KAH!

manap tetap umno said...

mustahil ... mustahil ... ini fitnah terbesar ... memang fitnah ... US penipu ... Wikileaks penipu ... Lee Kuan Yew penipu ... semua orang penipu ...

Nik aziz sorang yang betul ! Anwar Bukan peliwat .... TAPI HOMOSEKS !!!

MUAHAHAHAHAHA !!!!

AloQStaQ said...

Very GOOD article bro!
Congrates!

Kita tengok pulak apa Puak Pakatan Terlaknat tu nak jawab pasai ni ... hahaha !

Anonymous said...

KALAU BETUL PERCAYA KATA KATA LEE KUAN YUEW DAN WIKILEAKS, ANWAR TERLIBAT DALAM KES LIWAT, MENGAPA KERAJAAN MALAYSIA MELALUI SISTEM PERUNDANGAN TAKUT DAN MENYEMBUNYIKAN FAKTA DAN BUKTI DALAM PERBICARAAN.

DEDAHKAN KEPADA UMUM DAN GUNA PAKAI LAPORAN ASAL LAPORAN PERUBATAN SAIFUL BUKHARI DI MAHKHAMAH. MENGAPA HARUS DI SEMBUNYIKAN DARI FAKTA. MENGAPA TAKUT MEMBERI BUKTI2 LAPORAN KEPADA TERTUDUH.

JIKA BENAR ANWAR TERBUKTI DENGAN JELAS, RAKYAT AKAN MENGHUKUM NYE. TAPI KALAU ANWAR TERBUKTI TIDAK BERSALAH RAKYAT AKAN MENGHUKUM KERAJAAN YG MEMERINTAH.

LAKUKAN SECARA ADIL DAN TIDAK DENGAN TIPU MUSLIHAT. KAMI RAKYAT MALAYSIA SENTIASA MENANTI SATU KEPUTUSAN YANG ADIL LAGI BERSIH.

Pusaka Ibunda said...

UMNO bayar wikileaks,saya ada bukti,saya akan dedahkannya TIDAK LAMA LAGI. PUNEYYYY KAMU LER ANU-WEY BRAHIN.