Saturday, February 26, 2011


Belum sempat pembangkang menghela nafas kepenatan pada hari penamaan calon, PAPA GOMO sudah bertindak menyerang pakatan pembangkang melalui lensa kameranya!

PAPA GOMO sudah nampak 'lobang cacat' pada pakatan haram ini! Beliau cukup musykil melihat hanya seorang pemimpin PKR turun padang di PRK Kerdau untuk bersama sama dengan pimpinan PAS dan DAP.

GWM fikir, ini semua adalah angkara Azmin Ali yang celupar menuduh PAS semakin tamak mahukan kerusi yang sama menjelang PRU 13 kelak.Gara gara keceluparan beliau, Mustafa Ali menghentam dan menuduh Azmin Ali sebagai kurang ajar dan menuntut beliau untuk menutup mulut dari menghebahkan isu pembahagian kerusi secara terbuka kepada media.
Sememangnya benar seperti apa yang diperkatakan oleh bloggers pro kerajaan ... DAP memang hebat menjadi 'tuan baru' bagi parti PAS setiap kali pilihanraya kecil diadakan.

Lebih ramai pemimpin DAP turun padang untuk bersama dengan PAS berbanding dengan pimpinan PKR.

Lensa kamera PAPA GOMO jelas menggambarkan apa yang berlaku di hari penamaan calon PAS di Dewan Tun Razak.Yang jelas ... pemimpin PKR seolah olah memboikot parti PAS pada pilihanraya kecil kali ini.

2 comments:

Sudir said...

Sian pas.. hehe

Gelombang Wangsa Maju said...

CUKUP KESIAN SUDIR ... CUKUP KESIAN! PKR SAH BOIKOT PAS DI PRK KERDAU ...