Wednesday, February 8, 2012


GWM geleng kepala dengan mentaliti ahli Parlimen Batu, Tian Chua. Sama ada khilaf atau sememangnya ahli parlimen ini seorang 'pervert' dan 'sex maniac'.




GWM minta lu orang buka twitter mamat ni dan klik laman web (kotak merah) yang dipromosikan dalam twitternya.




Kalau lu orang scroll ke bawah laman web ni, GWM gerenti lu orang mesti jumpa tab ni.




Lu orang klik dekat kotak merah yang ditandakan. GWM gerenti keluar laman web ni.






Hahaha ... Apakelancau lu ni Tian Chua! Lu gila seks ke?






7 comments:

Anonymous said...

org cmni mmg gila sex..nampak cm nerd ni..pompuan tak sukaa..tu suka buat phone sex..org tak nampak muka dia..
hahhaha

Melayu Atas Pagar said...

HAHAHA ... KITA MINTA TIAN CHUA JAWAB. NAK BUAT PRESS STATEMENT KE, APAKELANCAU ... TOLONG JAWAB!

Anonymous said...

website gua kena hack ma...

Anonymous said...

Ingat berani sampai terlentang depan truk fru last.last terkangkang ditempat sedap pulak. Aiya. . .lu pun sama saja.

Anonymous said...

TIAN CHUA KAN NINNABU CHEE BAI!!!

mat din said...

LANCAU DIA ADA KULUP KAA TARAK KULUP.

Anonymous said...

Korang yg posting sini sama je... fucking idiot