Thursday, February 16, 2012


Blogger Panglima Perang Cyber mendedahkan ada lahanat PKR cuba mengaibkan Perdana Menteri dengan tanda calit di dahi.

Gambar ini diambil dari twitter totok PKR bernama Kamal Zakariah. Adakah benar gambar di atas ?



Barangkali terlalu kelam kabut mahu menutup 'kemaluan' Tuan Haji Anwar Ibrahim, juak-juak PKR hanya mampu melakukan superimpose gambar Najib.

Gambar Najib ini cukup mudah dicari di laman web. Klik sahaja google image, nescaya keluar gambar ini ...




Atau mungkin rakyat boleh melayari laman web ini, bagaimana juak-juak PKR begitu terdesak menggunakan gambar Najib sebagai galang ganti untuk diaibkan.





Come on Tuan Haji Anwar Ibrahim ... budak-budak you patut buat homework lebih sikit sebelum blast gambar fitnah di laman web. Nice Try Anyway ...



http://www.tamilnet.com/pic.html?path=/img/publish/2007/02/priest_rajapakse_vaharai_01.jpg&width=800&height=522&caption=


Bila agaknya blogger-blogger pembangkang mampu memberi bukti gambar Sivaji Pandikutty Anwar Ibrahim ini juga adalah superimposed ...




Come on blogger-blogger pembangkang, Hurry Up MotherFucker ...



credit : (1) Thank You Panglima Perang Cyber
             (2) Pemberi komen Anonymous 6.10pm, yang memberi link sebenar gambar  yang dicilok


40 comments:

TokAyah said...

Cukuplah membuat fitnah.

Anonymous said...

superimpose tak jadi.... keh keh

Anonymous said...

Tahniah bro!
Senang giler patahkan serangan derang nih.

Anonymous said...

Najib pakai bju colour Kuning...pic superimpose tu baju colour putih...deyyy tambi...akai ada ka?...bengong mcm nua bdak yg buat ni...kah...kah...kah...

Melayu Atas Pagar said...

INILAH TAHAP SEBENAR BLOGGER DAN JUAK-JUAK PEMBANGKANG ...

Anonymous said...

Ade satu je ke gambar Najib tu?? Kasi keluar ikut turutan la macam si Thambi Nuar Ibrahi Al-jubri tengah terima anugerah dari sami kat Batu Gajah tu....!!!! Ade berani ke pencacai PASngok???

Anonymous said...

Ayoyo... ade sama ni macam gambar ka???

http://www.tamilnet.com/pic.html?path=/img/publish/2007/02/priest_rajapakse_vaharai_01.jpg&width=800&height=522&caption=

Kua kua kua kua... kantoi la puak pencacai2 PASngok ni....!!!!

Melayu Atas Pagar said...

MANTAP ANON 6.10PM ... LU MEMANG HEBAT!

Anonymous said...

melayu atas pagar.... harap sebarkan gambar lambang kebusukan hati pencacai2 PASngok tu....!!!!!!

Melayu Atas Pagar said...

INSYA ALLAH, RAKAN-RAKAN BLOGGER & FACEBOOKER AKAN SEBARKAN GAMBAR BODOH TERSEBUT ...

pok ngah nik ajis said...

Memang cilanat . . Pembuat fitnah yg sah makluk geng 6 jahanam dari kumpulan Pakatan Rosak ni. .

Kalau nak superimpose siNajib tu. .Bagitahulah tarikh,tempat,pesta Thaipusam ke,Ponggal ke. . . Ni pose je. .Tanpa bukti mcm tuduh najib dgn altantuya. . .

Dey tambi. . .Kita mahu bukti sahih. . .Mcm air mani dalam sarung kunyit saipol tu. . .

Kalau nak menfitnah, mencaci. . Sapa pun boleh. . Tapi. .Yg buat tu. . .Orang melayu islam atau melayu prulisma. .Kristian,yahudi,budha,hindu. . Tuhan yg sama. . .Eloklah bergurukan tn hj anuary muraga al-liwati . .

PUTRA MERDEKA said...

gua link bro..tq

Anonymous said...

Cuba tengok pakaian seragam polis belakang DSN... Kalau tak silap uniform polis India / Sri Langka tu

Anonymous said...

he he he kantoi. org yg buat gambar superimpose tu boleh le letak muka dlm sluar dlm sbb malu besar...he he he. Lain kali sbelum buat fitnah ingat le neraka, confom x jadi buat fitnah

Anonymous said...

Fitnah! Fitnah! Fitnah....lebih bahaya dari membunuh.

aku sokong umno said...

bodoh punya pr

aku sokong umno said...

memang pr penipu... bodoh punya puak

aku sokong umno said...

bodoh punya pr

PAPA GOMO said...

fitnah keatas Najib Razak ini dilakukan oleh jentera cybertroopers pembangkang yang mana menerima arahan dari pemimpin mereka untuk menfitnah Najib Razak.

bukan sekali pekara sebegini berlaku tetapi dah berkali kali ianya berulang membuktikan Pakatan PAS, DAP dan PKR adalah Parti FITNAH.

arahan dari pemimpin mereka dan cybertroopers pembangkang akan lakukan sahaja walaupun pemimpin depa suruh MAKAN TAIK or Tadah PUNGGUNG.

Anonymous said...

Kesian..kesian...hasil tangan pencacai yg x habis berguru...xde keje lain baik g jual botoi la weh...dr susah pyh cr gmbar najib utk di kum kumkan....

Anonymous said...

tak lama lagi SB kutuk pintu hangpa yg buat fitnah nie, tak masuk lokap, pasti kena saman juta2, baik hangpa cepat calibut.bodoh punye melayu!

Anonymous said...

tak lama lagi SB kutuk pintu rumah hangpa yg buat fitnah nie, tak masuk lokap, pasti kena saman juta2, baik hangpa cepat calibut.bodoh punye melayu!

Anonymous said...

Larat ke menanggung dosa membuat fitnah dgn harapan seramai mungkin orang akan mempertikaikan akidah seorang Islam lain?...
Seorang Islam yg waras tak mungkin melakukannya...

Anonymous said...

Tuan Tanah buat le screencap yg Kamal Zakariah punya tweet... nnt diorang tak caye pulak...

Anonymous said...

Tarbiah tok guru politik, semua benda untuk burukkan UMNO adalah 'halal' dan 'diredhai' oleh kepimpinan 'ulama', 'jihad' konon, kepala otak korang le, dasar penipu.

Dasar Pakatan Rakyat memang jenis penipu, tak boleh dipercayai, penipu, perosak masyarakat.

Anonymous said...

PKR dan Pas ni kalau diaorg menipu/fitnah halal masuk syorga...ptuihh....

memang ajaran sesat

depa ni nak tunjuk islamik tapi sebenarnya perosak islam

Anonymous said...

Dah nk mampos agaknya...xdak modal nk jatuhkan pemimpin...anwar sial bangkai.....pecacai angkat najisssssss muqalazahhh......pekatan mxm haram jadah.....bodoh sapa yg mengikut anwar bangkai....gay tua...kaki liwat.....syaitan besaqqqqq....jin afraid..yahudi!!!!!!puiiii nk mampos ke kau anwar!!!!!

Anonymous said...

Dah nk mampos agaknya...xdak modal nk jatuhkan pemimpin...anwar sial bangkai.....pecacai angkat najisssssss muqalazahhh......pekatan mxm haram jadah.....bodoh sapa yg mengikut anwar bangkai....gay tua...kaki liwat.....syaitan besaqqqqq....jin afraid..yahudi!!!!!!puiiii nk mampos ke kau anwar!!!!!

Anonymous said...

sendiri impose sendiri tuduh....

Anonymous said...

PKR,PAS n DAP dah habis modal....senjata asal mereka yg digunakan pada PRU12 makan tuan.

Anonymous said...

Mau link twitter mangkuk hayun bernama Zakar-yeh-yeh tu ke??? No problem la bro February 17 1:49 AM....

Tapi pencacai macam ko tu takkan nk bukak mata lihat kebenaran pun, walau diberi fakta, ko cuma tengok guna lubang punggung je... keh keh keh. ade betul ka cakap aku ni??

Mau link?? Kasi kluar komen bodoh ko (anon 1:49am) dulu baru aku kasi bukti.... ade brani ka??

Kah kah kah kah kah....sambil-sambil tu kita tengok pandikutty sakit pinggang beraksi... baek punye!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MQkB_5dslKM&feature=youtu.be

Anonymous said...

hahaha...

sendiri buat lepas tu tuduh orang lain buat...


hahaha...

umno memang nak mampos....

Anonymous said...

saman aje sape yg buat.....

Anonymous said...

saman aje sape yg buat.....

Bengkerk said...

Kebenaran tetap akan mengatasi yang bathil. Akhirnya kebathilan itu akan diletakkan ke dalam 'bakul sampah'.

Anonymous said...

Kah kah kah kah... betul la UMNO yang buat. Nama cybertropper UMNO tu ialah Kamal Zakar-yeh-yeh.....

http://twitter.com/#!/KamalZakariah/ status/170013918910103552/photo/1


Kasi tweet sama cyberberuk "UMNO" tu eh anoNGOK pencacai PR... hehe

Anonymous said...

Maknanya segala tuduhan ke atas DS najib sera isteri, Isu NFC dan segala-galanya adalah fitnah semata-mata. Tuduh tanpa bukti yang sahih. Anehnya isu gambar DS Najib ni sorang saja pecacai bodoh pengangkat najis yang masih membela kata UMNO yang sendiri buat. bila pulak si Kamal Zakaria tu join UMNO. Sure dia memang manusia paling bodoh di dunia dan tanpa sedar hanya kesorangan dok membela DSAI dalam isu ini. Mana p pecacai yang lain tu... Malu-malu babi nampak

Anonymous said...

Aku tak kenal langsung Penyokong PKR kat area aku...masing2 dah sorok identiti..malu wwehhh.

Kalau penyokong PAS tak heran ler. Mereka ni semua muka taik. Muka sekor2 aku cam, kalau berselisih mmg bau tahi...iyerla hidup bergelumang dgn najis..sampai mampos pakai kapur barus 2 tan tak hilang bau taik tu.

Hidup kat dunia kerja mengumpat.

Anonymous said...

PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,PKR JAHAT,

Anonymous said...

keling itu