Friday, September 7, 2012

Tidak ada sebab mengapa Nasharudin perlu dipecat melainkan ia hanya cakap-cakap pihak luar semata-mata - Haron Din.

Timbalan Mursyidul Am Pas, Datuk Dr. Haron Din berkata, beliau tidak nampak mengapa perlu Nasharudin Mat Isa dipecat daripada Pas ekoran gesaan bekas Timbalan Presiden tersebut supaya parti itu mempertimbangkan semula hubungan dengan pakatan pembangkang sebelum ini.

Beliau yang tetap bersetuju dengan saranan Nasharudin berkata, apa yang disarankan oleh Ahli Parlimen Bachok itu dianggap sebagai bukan satu perkara besar sehingga boleh menyebabkan berlakunya pemecatan terhadap ahli parti itu.

"Seperti saya katakan dahulu, saya tidak nampak itu sebagai satu perkara besar sehingga boleh berlaku pemecatan semata-mata kerana adanya pandangan peribadi yang mungkin dilihat sebagai bertentangan dengan perjuangan parti.

"Tidak ada sebab mengapa Nasharudin perlu dipecat melainkan ia hanya cakap-cakap pihak luar semata-mata," katanya.

Read more, HARON DIN BERI AMARAN KEPADA SYAITAN BISUSudah masuk tiga kali Timbalan Mursidul Am Pas ini memberi sokongan secara terbuka terhadap Nasharudin Mat Isa.

Jika sudah tiga kali, sekaligus ianya adalah amaran keras buat syaitan-syaitan bisu dalam PAS oleh Haron Din.


Dua 'giant killer' Haron Din dan Harun Taib secara terbuka menolak pemecatan Nasharudin Mat Isa. Sebahagian AJK Dewan Ulama PAS Pusat juga menyokong bekas Timbalan Presiden PAS ini secara terbuka.

Nik Aziz mabuk dan pening dibuatnya ... ditelan mati emak, diludahkan mati bapa. Mati akal orang tua ni.

Hadi Awang hanya berani berbisik kepada Haron Din dan Harun Taib untuk menyokong Nasha Mat Isa dari balik tadbir. Mat Sabu dah gatal tangan untuk singkirkan Nasha Mat Isa secepat mungkin.

Barangkali ramai yang skeptikal mengapa GWM tuding jari dan penumbuk kepada Mat Sabu.


Timbalan Presiden PAS yang bakal meningkatkan syiar Islam di Malaysia? ... Mantap !


Mungkin ramai yang terlupa Mat Sabu dalam ucapan sewaktu Muktamar PAS tahun lalu telah beri 'hint' dan petunjuk terbaik mengapa perlu PAS pecat Nasha Mat Isa.

Cukup mudah memahami ucapannya, Mat Sabu mengesyorkan Majlis Ulama Syura untuk 'mengaudit' kepimpinan PAS dan mengambil tindakan terhadap ahli yang melanggar displin parti.

Sekaligus ucapan ini ditujukan kepada bekas Timbalan Presiden PAS, Nasharudin Mat Isa ...

Puak-puak Erdogan dan Anwarinas ini sudah menghidu Nasha Mat Isa akan kembali ke pentas utama Pusat. Kembalinya Nasha Mat Isa bererti Erdogan dan Anwarinas bakal kehilangan sokongan dan dana dari Anwar Ibrahim.

Nasha Mat Isa cukup konsisten mahu mengekalkan agenda Daulah Islamiyyah. Ini yang mencipta kembali sokongan dari Dewan Ulama PAS.

Puak-puak Erdogan dan Anwarinas tidak mahu ini berlaku. Apa yang perlu dilakukan adalah menukar agenda lapuk ini kepada Negara Berkebajikan atas dasar mahu seiring dan sama dengan DAP.Ahad ini adalah penentu mati atau hidupnya Nasha Mat Isa dalam PAS. Haron Din pun telah memberi 'hint' kepada ahli PAS melalui kenyataannya.

Tidak ada sebab mengapa Nasharudin perlu dipecat melainkan ia hanya cakap-cakap pihak luar semata-mata.

Pihak luar yang dimaksudkan bukanlah UMNO atau BN ...

Namun sebenarnya terarah kepada Pak Jangoat yang pernah membaca khutbah atas mimbar dalam masa yang sama meliwat dan melanyak China Doll sampai senak.
4 comments:

Kekuda said...

kalau dulu, golongan ulama' dalam UMNO berpecah, menjadi PAS.
Agaknya nanti kalau golongan ulama' dalam PAS berpecah, jadi apa agaknya?

Anonymous said...

Jin jin Haron Din hanya bertaraf agen kecil syaitan saja mana bolih bersanggah dgn nik ajis yg mou dgn syaitan.
Haron din pasti hangus...

Anonymous said...

btul3x...jin jin haron din sudah tak ada teloq,ketaq lutut dan lari bertempiaran ketakutan, semua tak boleh diharap.

Anonymous said...

Ye dok mung???