Sunday, September 9, 2012


Anwar Ibrahim dalam siri Jelajah Ceramah Merdekanya terpaksa melalui kumpulan pemuda dan belia yang menunggu mereka di Jasin, Melaka petang tadi. 

Apabila bas melalui kumpulan ini tiba-tiba turun seorang lelaki Melayu dari sebuah kereta Toyota Camry bernombor plat WUR 3662 dengan sepucuk pistol. Sepucuk pistol ini diacukan kepada kumpulan pemuda dan belia yang menunggu bas dinaiki Anwar Ibrahim.


Lelaki itu menggertak kumpulan pemuda-pemuda ini supaya jangan menghalang bas yang Anwar Ibrahim naik. Anda semua fikirkanlah,siapa yang dia nak bunuh dan demi siapa? Anwar Ibrahim sudah mula menggunakan senjata api untuk mempertahankan diri. Esok lusa apakah peluru dari pistol berkenaan akan dilepaskan. 

PDRM disarankan agar menyiasat kejadian berkenaan. Apakah lelaki di atas mempunyai lesen untuk membawa senjata api?


Read more at JIWA PARADOKS


Read more at CUCU TOK SELAMPIT


Anwar Ibrahim sedang melakukan 'game' beliau sedang terancam oleh penyokong-penyokong UMNO.

Awas UMNO ... taktik 'recycle' yang sedang beliau lakukan sejak dipecat dari UMNO.



26 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyURL.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Bomo Siam said...

GWM...! Lain kali, toksah le kot bercerita melebihi gambaq...!

Bodyguard musti la firearm, tapi tak nampak pun dia tu acu pistol!

Lagi satu kan, jgn la kacau majlis org, buruk perangai...!!!

Anonymous said...

Bomosiam.... Nama pun dah ada unsur syirik, tak payah dok bela aljuburi kat sini... Kami tak mahu jadi umat nabi luth macam hang....

Bomo Siam said...

Apasal UMNU takleh tengok org senang?

Gamaknye klu tak ganggu org dlm tiap2 hari, hangpa demam kot...???

Bahaya penyakit bawaan 'ketuanan' nih...!!!

Anonymous said...

aku setuju dgn BS... mana tau melaka banyak penjenayah N pengganas, klu dgr ckp MB samseng celupar tu...

Anonymous said...

BS

syariat kata... ok... untuk prtahan diri dari militant2 umno kitol biadap melaka tuu....

Anonymous said...

BS

ari samseng umno kelantan pu buat perangai buruk yg sama... nk tunjuk gedebee... kkakakah

Anonymous said...

Nama pun da syirik, jadi fikirannya mmg kacau. Termasuklah yg mengata org melaka mcm2. Klu org datang rmh ko nak berak tempat ko makan ko nak bagi ke bodo.. Si JUBOR tu da memang terang2 munafik dan pengkhianat negara dan kini ada plak si pengikut syirik. Elok lah tu boleh nak bas mokhtar..skali ikut umat Nabi Lut yang sewaktu dengannya. Panas perut mak ko mengandungkan ko org. Kesian..cepat2lah bertaubat, takut tanah kubur tak terima.

Anonymous said...

Syukur, Allah tunjuk lagi kekhilafan mereka. Moga-moga Allah akan tunjukkan satu-persatu lagi kekhilafan mereka. Buat khilaf lagi. Buat khilaf . Kalau boleh banyak-banyak.

Anonymous said...

baru jadi ketua pembangkang dah nak bawak pistol ke hulu ke hilir. klu jadi pm agaknya naik keta kebal ke sana ke mari. belum ada dalam sejarahlah pemimpin baik dari pihak kerajaan atau pembangkang yang kena belasah sampai mati! jgn le bodoh sgt nak halalkan benda-benda karut ni! (tapi bomoh siam memey hidup dengan hasil karut.. mahapkan aje ler..)

Anonymous said...

buatlah report polis dengan kadar segera agar polis dapat jalankan siasatan. memiliki pistol tanpa lesen adalah salah di sisi undang-undang.

Anonymous said...

Anuar cuma perlu gunakan sepitol bengkoknya itu untuk menakutkan bebudak tepi jalan tu

Anonymous said...

sekarang rakyat malaysia akan menghalau anwar dalam setiap ceramahnya..rakyat sudah sedar akan sikap sebenar pengkhianat NO 1 malaysia ini..awas kau anwar..tiada tempat yg selamat untuk kau lagi dibumi bertuah ini..

Anonymous said...

acu pistol ... ini kes mengugut nih ... mangsa kena report ni ...

Bomo Siam said...

UMNU sah dah tersalah jamban....!

Bab2 bas Anwar ni, patutnya report kat JPJ...!!!

Lavitian Roth said...

like

Bomo Siam said...

Nampaknya puak2 UMNU ni mahukan more 'punggung' show on Najib and Rosmah...?

Bomo Siam said...

UMNU has failed the Malay race. A race known to be humble and honest. But today you see thuggery and gangsterism. What a shame...!

Anonymous said...

Bomo ni suka cakap pasal jamban dan punggung macam orang PKR.

Anonymous said...

BS ni mng seangkatan dgn ketua dia mng suka punggung...hehehehehe

Anonymous said...

pak dajal semakin tertekan,stress,dan jiwa kacau..rakyat tunggu amukan pak dajal ..bila pak dajal nak mengamuk..cepatlah ..tunggu apa lagi..

Anonymous said...

fanatik umno dah ramai hilang akal bila semakin biadap.....

umno dah rosak kronik..

Anonymous said...

atau umno suk guna wang upah ... budak hingusan politik amalkan samseng n biadap... uncivilise

Anonymous said...

apakah umno galakkan budak2 mat pit khayal dadah buat kacau?

Anonymous said...

apa kerja POLOIS?

Anonymous said...

Umno terdesak?? //