Thursday, May 17, 2012




Sekali lagi persoalan dilontarkan ... Sudahkah Anwar, Azmin dan Rakyat Malaysia bersedia menonton rakaman video tanpa edit ini.







Para belia dari seluruh negara dijemput hadir dan memeriahkan Himpunan Jutaan Belia 2012 di Putrajaya pada 23 hingga 27 Mei ini.

Rakyat Malaysia juga dijemput hadir Himpunan Jutaan Belia 2012.

Anwar Ibrahim boleh datang ... kalau tak malu. Azmin Ali sila balik ke rumah ... Mak tunggu.

Lu orang ingat filem porno ke ...



8 comments:

PAPA GOMO said...

siot terkena gua hahaha

Melayu Atas Pagar said...

HEHEHE ...

Anonymous said...

Promo ingat porno..chisssss

Anonymous said...

Minnn ohh min. Balik la nak ooiii. Kau nak jadi tanggang ke minnnn..dah la kau di tunggang Langgangkan si kaki tonggeng , tak lama jer lagi kau sendiri tertonggeng minnn. Balik la nak.

REZAB Tanah Melayu said...

Orang Melayu dan GOMO @ http://rezabtanahmelayu.blogspot.com

Belia Bangkit said...

Hahaha....terkena jugak!!!

Anonymous said...

wa dah agak dah...mesti kantoi punya...takpa...kali ni wa kasi can sama lu...laen kali kalo lu wat lagi...wa kasi can lagi...heh heh heh

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.