Thursday, October 20, 2011


Apek Guan Eng ... lu cakap betul-betul la. Mana satu lu punya statement mau pakai? Hari ini lu cakap lain ... esok cakap lain ... lusa lu cakap lain ...




Lu kasi tau Malaysian Insider anak lu pindah sekolah sebab mau rambut panjang! Lu talak ajar displin sama lu punya anak?



Lu kasi tau Guan Min Daily anak lu pindah sekolah sebab itu sekolah vernakular ada manyak penagih dadah! Lu tak mau anak lu jadi penagih dadah ... ramas buah dada okay loh!


Haiya apek ... mana satu mau pakai lu punya statement? Lu sudah kantol Guan Eng!


Gua kasi tau apa lu punya problem ... lu punya otak sama lu punya mulut talak synchronize loh ...

Lu punya otak suka bohong ... lu punya mulut tak tau bohong. Sikalang siapa susah!

Lu sudah kasi susah sama lu punya parti, sama lu punya anak, sama lu punya apak! Lagi lu bikin susah sama penyokong Melayu jilat sama lu.

Sikalang macam mana lu punya penyokong Melayu mau defend sama lu ... lu sudah kencing lu punya penyokong Melayu! Lu sudah bikin malu sama penyokong Melayu sokong DAPigs!


Ha ha ha ... Apek Guan Eng ... lu sudah big time kantol!


9 comments:

Anonymous said...

Hahaha....orang kalau dah selalu berbohong, dah tak boleh nak keep track apa yang dia bohongi, kejap kata itu, kejap kata ini...beribu2 alasan yang diberi, mana nak ingat semua..last2 cakap tukar sekolah sebab tak nak potong rambut? muahahahahahahaha...
Tks for the info...gwm :)

Anonymous said...

Dasar keturunan komminis kerja pun selalu putar belit, cilaka punya cina. tetapi melayu juga yang masih bodoh ......

Gelombang Wangsa Maju said...

APEK GUAN ENG DAH PENING BUAH DADA ... HAHAHA ...

PSSSTT ... MINTAK PENYOKONG MELAYU TEGAR SOKONG DAPigs BAGI KOMEN ... HEHEHE ...

Anonymous said...

Penagih dada.. Ha ha ha..

Anonymous said...

hahaha.... aku gelak bukan sbb lucu posting ko, tp sbb ko tunjuk kebodohan ko kpd org ramai...

carry on badut...

Anonymous said...

ADAKAH 200K ITU WANG RAKYAT?

Anonymous said...

seks seks.. lucah lucah.. umporno umporno.. mmg otak biru berkarat.

anti bohmau said...

lim guan eng memang suka putarbelit sampai dia sendiri terbelit...sana cakap lain, sini cakap lain...kita tunggu tengok sapa plak yg dia nak saman... malaysian insider atau guang meng daily sbb mrk keluarkan berita yg tidak selaras dgn kenyataan khalipap karipap lim guan eng tuh!!

somebody's gonna bite the dust,man!

Nam Ron said...

soalnya apa betul benar ke anak LGE yang lakukan benda tu?..GWM lu kantoi satu dua kali sudahla jangan banyak kali nanti org x caya lu punya blog...dulu AP Rompin raba punggung lu tak kata apa pasal kena kat lu punya muka...