Sunday, October 16, 2011


RM 200,000 telah dibayar bagi menyelesaikan satu isu yang mana dikatakan seorang anak pemimpin negeri telah MERABA BUAH DADA seorang gadis (gambar di atas sebelah kanan).



Siapa anak pemimpin tertinggi Pulau Pinang ini? Benarkah namanya Clint? Benarkah si pencabul ini juga cucu kepada salah seorang pemimpin tertinggi DAP? ...

Kah kah kah ... penyakit gila seks PAShit sudah merebak kedalam parti DAPigs!





29 comments:

Anonymous said...

ha ha ha...gambar budak main chess tu...kih kih kih...

Anonymous said...

Budak dari Hongkong lak tu.... bodoh3

Anonymous said...

Ntah punya la bodoh puak Umngok nih..ntah sapa2 ja depa petik. xpsl2 bdk hongkong jd mangsa..bodol bebal..
http://www.chessbase.com/newsdetail.asp?newsid=3980

Anonymous said...

kan dah kena bodoh ngan puak PR..ermmm..

Anonymous said...

taraf ni je breaking news kau gelombang wangsa maju...alahaiii sama taraf tahikkk aje..
satu bas la ko dgn ahmad maslan,zaharin md yasin,zulnording ...
NGOKla korang dulu kini selamanya
cau cin cau

Anonymous said...

Yg. aku tahu ada org raba ponggong anak dara dan ada yg rogol Pembantu rumah lagi kenapa senyap saja......

Anonymous said...

Yg. aku tahu ada org raba ponggong anak dara dan ada yg rogol Pembantu rumah lagi kenapa senyap saja......

Anonymous said...

kah..kah...kah... Anya Corke, 21 tahun, Warga Hong Kong kelahiran US, kini mewakili England dalam kejohanan catur. pirak la pencacai UMNO, carik la modal lain. Buat malu je. ptuiii...

bagbag.. said...

aduyai...kantoi menipu...lain kali letak la gambo adik hg ker,sedara mara hg ker..kalo ade gambo anak lg bgus...hihihi..kna blajar ngn apco lg nie..mintak la najib temu kan ngn apco bodo tu...tuiihhh..(kahak hijau cendol bg kau jilat...)hahahahahahahaahha

Ustatorololol. said...

WGM Anya Corke (Elo 2154) from Hong-Kong shared women’s 1st prize


Hahaha,. Bangsat bodoh gila.

Anonymous said...

lebaih letak gambar mak hang...orang lain tak tersinggung... mak hang sendiri yang kena raba...kalau nak hebat lagi cite jangan raba tapi habaq mak hang kena rogol...baru panas citenya....

Anonymous said...

mmng bangkai puak2 umno ni. balaci dier semua main terima pakai tangkap muat jek sesuatu isu, mmng bangang teramat sgt, jgn reti menaip jek, cek la dulu betul2, mmng bangangm haha

Anonymous said...

breaking news konon.... dah malu tuh, balik indon laaa woiii

Anonymous said...

ni lah jadinya kalau otak letak kat lutut...

Anonymous said...

Ha ha memang ngam la UMNO dgn PORNO tak dapat dipisahhkan bagai lalat dgn tahi.... teruskan lagi buat cerita2x sensasi sbb lagi mudah UMNO nak masuk kubor lepas ni.....

adam said...

kenapa byk sgt gambar lucah dlm blog ni? malulah!

Anonymous said...

Masalah PEMAKANAN dari kecik nie...Mak Ayah bagi makan duit HARAM dari UMNO paaa..????

Gelombang Wangsa Maju said...

HAHAHA ... TERMAKAN JUGA UMPAN JUAK-JUAK PEMBANGKANG MEMBERI KOMEN.

MENGAPA PEMIMPIN PAKATAN HARAM LAIN YANG MEMBERI KENYATAAN SEDANGKAN PEMIMPIN DAP SENYAP DARI MEMBERI SEBARANG KENYATAAN ...

HANYA SEKETUL TAHI SEBAGAI UMPAN, LIM GUAN ENG MELUTUT MENYEMBAH PM DAN TIMBALANNYA MINTA PERTOLONGAN MENASIHATKAN BLOGGER PRO KERAJAAN MEMBERHENTIKAN PENDERAAN EMOSI TERHADAP KELUARGA.

HANYA SEKETUL TAHI SEBAGAI UMPAN ... PENCACAI DAP SIBUK MENCUCI TAHI LIM KIT SIANG DAN CUCUNYA.

ISU DISINI BUKANNYA GAMBAR ... ISU CUKUP MUDAH ... SIAPA DEDAH MAKLUMAT DALAMAN GUAN ENG KEPADA UMUM?

KANTOL ... HA HA HA ...

Anonymous said...

ekeke..thp bangang jugak admin blogger nie...tu klu makan dari hasil yg elok...eloklah jadi...klu asyik dok mentekadarah benda haram ...jadi mcm nie la...bangang berlorong-lorong

Anonymous said...

"HANYA SEKETUL TAHI SEBAGAI UMPAN"

i tergelak apabila kau cakap kau punya blog cume seketul tahi.

yiii buusuuukkkkkkkknyer blog ini.

Anonymous said...

if you dare, just show your face to the public~ such an idiot coward who are weak, using stupid idiot method to shame your ass hole..

do something more meaningful to the social please... you are wasting the internet resources

CHI8 said...

she is an international chess player brother, not chest player.

How stupid can you be?

Next time, please check la before you use your bloody dick's head to write!

Malu!

zulrafiq said...

kasihan si umno ni, semua tak jadi, kena guna taktik fitnah pulak ni.

Kalo nak fitnah pun, tolong la, pandai sikit. Gunala gambak pompuan jepun AV. Guna chess champion pulak. OI, keldai la kerja ni. Yang ini cukup serius ni, kalo fitnah pun tok tau, mana boleh urus kerajaan. Pi mampui la hang ni!

Anonymous said...

mempermalukan diri sendiri... hahahaha...

Anonymous said...

makhluk paling bangang ak pernah jumpe.. sama taraf dengan tahi :)

ade otak pakai jgn jd cam binatang yg bingai said...

KALAU SAMPAI FITNAH CAM GINI PON JUAK2 UMNO YG BINGAI MASIH LAGI MENYOKONG KORANG, TERANG2AN LAH BINGAI TAHAP HAIWAN... NI BARU PENCACAI UMNO SEJATI, SAME LA NGAN ORG ATASAN KORANG... TAU LA KORANG DBAYAR UTK BUAST CITE2 CAMNI, TP PIKIRLA AKHIRAT BRO... DUNIA NI SKEJAP JE BRO..

Anonymous said...

whoever wrote this blog post, do you not have a brain? or your brain is the size of a nut?

if you still want to keep some dignity, stop writing because if you think anyone would still trust what you write, you should just jump off a cliff.

Anonymous said...

kah..kah..kah...budak perempuan tu dari hongkong yg tak der kene mengena ngan Malaysia lakah..kah..kah...tak penah jejak kaki kat malaysia pon...menetap pon di USA...entah2 tak pernah dengar pon binatang aper tu Malaysia...kah..kah..kah...bodoh punya budak wangsamaju ni..masa kecik2 termakan taik(tahi) kot..sebab tu mengaku ni blog taik(tahi)...khairy jamaluddin pon dah termakan tahi dari blog ni sekali kot..sebab tu otak pon macam tahi kah..kah..kah...

Anonymous said...

Dah kantoi kata 'termakan umpan'? sorilah bro. Kau dan sekutu kau memang hampeh. Dah kantoi tu ngaku je laa. Otak blue gile. Masa upload gambar pompuan tu korang tengah 'bayangkan' perbuatan tu la yea? memang dasar UMNO blue dulu, kini dan selamanya. FUCK OFF!