Friday, March 23, 2012


Gobala juga telah memaparkan bukti berbentuk salinan Sijil Carian Rasmi dikeluarkan pihak Pendaftar Surat-Surat Hak Milik Tanah Kerajaan Negeri Kedah yang jelas mengikhtiraf kawasan tapak projek sebagai Tanah Rizab Melayu kepada pemilik bertarikh 29 Ogos 2005 di kawasan tapak Projek.

"76.5 hektar tanah ini telah diisytihar sebagai tanah rizab Melayu. Malah (tidak rasional) projek Tanah Perkuburan Cina ini dibina di kawasan yang tiada langsung penempatan bukan Melayu terutamanya dari kaum Cina dan India," tegasnya lagi.

Beliau turut kesal dengan arahan penangkapan yang dibuat ke atas beberapa pemilik tanah tersebut yang bertindak memprotes menuntut hak mereka dipelihara seperti yang dijanjikan Kerajaan Negeri pimpinan Datuk Seri Azizan Abdul Razak.


Berita panas selanjutnya, klik PAS SUDAH MENJADI YAHUDI LEBIH DARI YAHUDI

1 comments:

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.