Thursday, August 9, 2012


GWM cukup yakin jika ada pingat emas dipertandingkan di Sukan Olimpik bagi acara 'Asshole Of The Month', ADUN Kota Alam Shah, Manoharan Malayalam pasti sapu bersih acara ini.

Mustahil mana-mana atlit dalam dunia ini mampu memenangi acara ini jika Manoharan bertanding.

Diwaktu Datuk Lee Chong Wei bermain mati-matian untuk memenangi pingat emas, 'Asshole Of The Month' ini pula sibuk memperlekehkan pemain badminton nombor satu negara.

Bekas aktivis Hindraf ini memang dilahirkan sebagai 'psycho politician'.

Super Racist ...


Barangkali jika 'Asshole Of The Month' ini berada di Wembley Arena sewaktu perlawanan akhir Chong Wei menentang Lin Dan ... mahu dikibarnya bendera China satu stadium.

Silap gaya mahu dimakinya penonton dan penyokong Malaysia di sana.Namun begitu, ini bukan kali pertama 'Asshole Of The Month' ini buat kerja gila ...


Nah ... tahun lepas 'Asshole Of The Month' ini pernah buat satu kerja paling biadab dan cukup tidak patriotik.

Pun begitu, GWM tabik dengan sikap rakyat Malaysia yang menegur tingkahlaku biadab ADUN Kota Alam Shah ini ... Syabas Anak Malaysia!Apa sahaja yang melibatkan semangat patriotik dan cintakan negara ... penyakit gila babi 'Asshole Of The Month' pasti muncul.

Gamaknya ini adalah genetik chauvinist DAP yang cukup kuat mengalir dalam tubuh badannya.Mungkin kerana takut hilang sokongan dan undi ... ataupun atas arahan 'Master of Racist' Lim Kit Siang, ... Haram jadah 'Asshole Of The Month' ini 'tweet' dan minta maaf atas perbuatannya.

Masalahnya rakyat bukan bodoh seperti Manoharan yang racist dan chauvinist ini.

Rakyat mahu Manoharan 'Asshole Of The Month' Malayalam ini minta maaf secara terbuka.

Minta maaf secara terbuka kepada Lee Chong Wei dan rakyat secara keseluruhannya.Lu orang agak-agak nak ke si Asshole Of The Month' ini minta maaf secara terbuka?

GWM cukup yakin Hari Kemerdekaan yang bakal berlangsung ini bakal menjadi satu lagi perkara haram jadah akan dilakukan oleh Manoharan ini.

Elok benar rasanya Manoharan Malayalam ini tukar kewarganegaraan. Boleh berambus keluar dari Malaysia.

Nak undi lagi DAP? ...11 comments:

Anonymous said...

To this asshole, there is no better thing to do..other than showing off their stupidity and useless mentality....Dont Ask What The Country Do For You but,What You Can Do For The Country..But this people they dont belong to any country...they dont have the sense.

Anonymous said...

yb pukimak dia. perangai macam setan tak payah panggil yb ler! ngabih ko boreh jer!

Anonymous said...

kau pun perlu ingat, jangan uji kesabaran rakyat malaysia!

Anonymous said...

Inilah dia yb pilihan orang-orang Kota Alam Shah yang menjadikannya BANYAK BESAR KEPALA!

Tak reti-reti lagi nak buang mana?

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

bebal punya yb..

Anonymous said...

Ini yb (yang babi) tergamak kutuk negara sendiri, biar nyawa melayang jangan maruah negara tergadai...

Anonymous said...

inila pmimpin kafir harbi yg amat disayangi oleh org2 PAS, najis, azhar idrus, hadi awang dan nuar jubo. org2 PAS bertaubatlah. gunakan akal yg Allah beri. jgn taksub pd pmimpin2 yg berhati iblis. walaupun fahaman SYIAH yg mnyesatkan dah makin kuat dlm PAS tp masih ramai lg org2 PAS SUNNI yg sygkn ISLAM. jauhila PAS sebelum disesatkan hingga tiada jln kembali

Anonymous said...

this is really asshole.....fuck u then

Anonymous said...

SI MANOHARAM KELING KEPUNDEK MERUPAKAN SATU WATAK DALAM 'INTERLOK'...ASAL USUL KELING PARIA MALAYALAM SAH DARI NEGARA INDIA...MANOHARAMJADAH KELING PARIA KEPUNDEK MALAYALAM BOLEH BERAMBOS DARI BUMI MALAYSIA...POH POH POH

Anonymous said...

Kalau dalam kehidupan biasa Bangsa India kat mana-mana pun di duia ini juga di Malaysia, adakah org seperti Manoharan ini akan sanggup bercampur dan bergaul mesra dengan orang-orang berbangsa India dari kalangan kasta yang lebih rendah yg biasanya menjalani kehiduoan ala kadar di estet-estet, kawasan-kawasan kejiranan yg penuh dgn jenayah gansterism dan jenayah kecil-kecilan lain serta golongan berpendapatan rendah yg selama ini jarang dipedulikan oleh pemimpin seperti Manoharan ini.