Thursday, August 2, 2012

Sebuah akaun di Facebook yang menggelarkan dirinya Anti PKR Club telah membuat fitnah jahat dan jijik kononnya Menteri Besar Kedah YAB Datuk Seri Azizan Razak dan Setiausaha Politiknya ditahan pihak SPRM kerana menerima rasuah jutaan ringgit.

GWM ketawa besar dengan artikel yang disiarkan semalam oleh media tegar PAS, Harakahdaily.


Semuanya gara-gara gambar yang diedit ini sehingga cybertrooper UMNO disifatkan sebagai penyebar fitnah untuk menjatuhkan imej dan kredibiliti pemimpin-pemimpin pembangkang.

Semakin galak blog-blog pro pembangkang semalam melambung gambar ini dalam blog masing-masing.

Semakin tinggi keyakinan blog-blog peliharaan penyokong peliwat tegar dan cicak mengkarung hijau ini rakyat akan kembali menyokong parti-parti pembangkang akibat gambar yang dikeluarkan oleh Anti-PKR Club ini.

Cukup malang ... malang kerana juak-juak penyokong peliwat tegar dan cicak mengkarung hijau ini tidak pernah belajar dari sejarah.




Sejarah tidak akan berbohong dan membohongi masa melainkan pembangkang dan juak-juaknya yang sudah sebati darah dan daging mereka ini dengan fitnah dan tohmahan.

Fitnah dan tohmahan sudah menjadi makanan ruji puak-puak peliharaan peliharaan penyokong peliwat tegar dan cicak mengkarung hijau.

Gambar Perdana Menteri yang diedit sebegitu rupa dan mengaibkan ini tidak pula ditempelak media Harakahdaily, yang berlindung disebalik imej Islamik.

Tidak pula ditegur mahupun ditempelak pembuat dan penyebar fitnah dalam media Harakahdaily.

Gambar Datuk Seri Najib yang telah diedit bagi menimbulkan kemarahan umat Islam.

Gambar asal seorang pemimpin politik di Sri Lanka.

Inilah kerja-kerja kotor dan jijik blog dan cybertrooper pembangkang, yang dipelihara dan dibayar oleh peliwat tegar dan parti cicak mengkarung hijau.

Barangkali kerana sudah ada jaminan dari Nik Aziz untuk masuk ke syurga, maka tohmahan dan fitnah telah dihalalkan demi mendapatkan sokongan dan undi.

Sebenarnya terlalu banyak gambar-gambar yang telah diedit akibat mainan kotor, jijik, fitnah dan tohmahan puak-puak peliharaan peliwat tegar dan parti cicak mengkarung hijau berada di alam maya.

Taip sahaja Najib Altantuya dalam Google, berbagai versi gambar Perdana Menteri yang mengaibkan boleh didapati.

Sehingga ke hari ini, pembangkang tidak menafikan ini adalah gambar asal Anwar Ibrahim yang mendapat darjat tertinggi didahinya.



Rakyat dan umat Islam perlu berfikir secara rasional dan bertanya ...

Mengapa media Harakahdaily ini tidak pernah mempersoalkan mahupun menempelak perbuatan blog dan cybertrooper pembangkang yang gemar memfitnah melalui gambar-gambar superimposed ini.

Bagaimana Harakahdaily mahu menempelak mahupun menegur perbuatan blog dan cybertrooper mereka ... kerana media 'Tepat Dari Sumber' ini juga pernah terbabit dengan perbuatan yang sama.

Media Harakahdaily ini pun sama juga gemar melakukan fitnah dan mengaibkan sesama umat Islam.

Bukti sahihnya ada dibawah ini ...



Ini adalah artikel dan gambar yang pernah dikeluarkan oleh Harakahdaily sewaktu PRK Kerdau tempohari.

Ini adalah artikel dan gambar yang pernah dikeluarkan oleh media yang mendakwa berpandukan kepada Islam dan 'Tepat Dari Sumber'.

Mana mungkin media ini mampu menegur blog dan cybertrooper pembangkang kalau empunya diri (Harakahdaily) juga terbabit dalam melakukan fitnah dan tohmahan.

Umpama ketam mengajar anaknya berjalan lurus ...
Umpama guru kencing berdiri, anak murid kencing berlari ...



Mati hidup balik pun Harakahdaily tidak mampu menegur blog dan cybertrooper pembangkang.

Inilah hakikat sebenar Harakahdaily ... media yang menjadi sumber rujukan utama selepas Al Quran dan Sunnah oleh puak-puak peliwat tegar dan cicak mengkarung hijau.

What a full of shit ...



6 comments:

QalamQabut said...

HAPRAKAH DAILY penyebar fitnah Iselamik tepat kena hidung kaw kaw di bulan puasa ini.

Semoga semua blog pro BN memuatkan artikel ini biar tiada seorang pun pembaca dalam dunia ini tertinggal dari membacanya.

YB Raz said...

puak pas memang munafik..geng abdullah bin ubai

Anonymous said...

apakah parti tidak perlu tanggung dose susulan fitnahan demi fitnahan yang dipaparkan oleh lidah resmi parti? maksum?

Anonymous said...

takpe neraka ada 7, puak2 PR dah booking 6.95 hehe

Anonymous said...

Blogger UMNO mmg buat cite je lbih...ape yg aku bace statement ko sembang je kuat...ntah fakta mane ko dapat GWM...GWM ko nk glak kaw2 pn ko glak r...dh la tu Blogger UMNO dgn PAPAGOMO geng plak tuh...nmpk sgt blogger 'SPIN fakta'...

QalamQabut said...

Anon August 3, 2012 1:06... takyah citer psal fakta, takyah citer psal spin. Tengok gambar je. Taknak pecaya sudah. Teruskn mmbaca Haprakah, takde siapa nak marah. He heh hehhh...