Tuesday, August 21, 2012


GWM tertarik dengan beberapa pendedahan blog pro kerajaan hari ini mengenai pembelian bas Mewah Peribadi Untuk Kegunaan Anwar Ibrahim.

Blog Suara Lensa, Akar Umbi, Ocean 13 dan beberapa blog lagi.

Khabarnya Khalid Ibrahim mengeluarkan kos belanja sendiri untuk membeli bas peribadi ini.



Cuma GWM sekadar ingin memberi peringatan kepada rakan-rakan blogger pro kerajaan ...

Jangan kena kencing dengan Khalid Ibrahim, jangan kena kencing dengan taktik PKR ...

Khalid Ibrahim dan PKR bukan sebodoh itu mahu mengeluarkan perbelanjaan peribadi untuk membeli bas peribadi untuk Anwar.



GWM pernah mendedahkan 'marketing tool' Anwar Ibrahim menjelang PRU 13 sejak bulan Mei 2012 ... bagaimana Anwar Ibrahim berjaya secure funding dari Turki.

Dan bagaimana funding dari Recep Erdogan ini perlu digunakan sebaik-baiknya oleh Anwar dalam kempen pilihanraya umum nanti.

Funding ini ada collateralnya, cuma GWM tidak tahu apa secret agreement di antara Erdogan dan Anwar dalam mendapatkan funding ini.

Anwar Ibrahim pun telah mengumumkan pertahankan kerusi Parlimen di Permatang Pauh.

Nampaknya, Erdogan telah membuktikan janji bahawa dia akan membantu Anwar/PKR untuk memenangi pilihanraya yang akan datang.

Klik artikel dibawah ini untuk melihat bagaimana kaedah yang digunakan oleh Erdogan dalam memenangi pilihanraya di Turki ... kini turut digunakan oleh Anwar Ibrahim.




Apa yang didedahkan sejak Mei lalu sudah menjadi kenyataan ... sumber HQ PKR juga yang mendedahkan perkara ini.

Harap BN dan UMNO ambil perhatian berat funding dari Turki ini ...



7 comments:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://tinyurl.com/UinvestWorld


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

bayangkan kalau pada badan bas yang bakal digunakan pok nick untuk berkempen, tertulis ayat ini:

menteri beso serambi mekah...tuan guru pok nick...serambiku

Anonymous said...

atau lebih jauh, dibadan bas kempen pilihanraya presideng amarika tertulis:

presideng amarika ... o!bama ... amarikaku

apakah amarikana akan terima?

Jokiden said...

Jokiden pun dah ramalankan dulu. Dio ikut Endrogan dan cagho kempen Presiden Amerika..

Anonymous said...

soalnya, kalau pok jib tulis pada kenderaan bn yang ini:

pm 1 m'sia...pok jib...msiaku

apakah pembangkang tak akan kata apa-apa?

KontolMu said...

Ramai jugak yang bergelar banduan, tapi banduan liwat Anuar Ibrahim sebat duit mana sampai boleh beli bas pulak tu?? Sendiri fikir!!!!!!!!

Anonymous said...

kalau masuk kampung tentu ramai hadir ...bukan nak dengar ceramah tapi nak tengok bas