Tuesday, July 10, 2012


Pihak polis diminta lakukan siasatan bagaimana blogger pro pembangkang MILO PONDAN ini mampu mendapat rakaman video pada tempat, tarikh, masa kejadian ini berlaku.

Pada GWM ini bukan perkara main-main. Melainkan arwah telah merancang kejadian ini dengan jururakam video untuk melakukan amukan.

GWM yakin ada banyak cctv di ruang legar Kompleks B, Jabatan Perdana Menteri.

Pasti mudah bagi pihak polis untuk mengenali orang yang merakam kejadian ini, justeru mencari kaitan dengan blogger pondan pembangkang ini.4 comments:

anti bohmau said...

GWM,

memang betul! bgmn blogger milobasi ni boleh berada di sana & merakam kejadian secara langsung mcm dah tahu2 benda ni akan berlaku...siap melapor plak kpd pihak ke3 "dah kena tembak dah"!!!! SIAP KO MILOBASI!!

Muka Petang said...

Mohon pautkan link kami Sarawak Specialist tuan, www.mukapetang.com

Mordechai Kuchai said...
This comment has been removed by the author.
Mordechai Kuchai said...

Cara PKR bergerak adalah melalui cara Partai Komunis Indonesia. Modus operandi yang sama.

Ini bersamaan dengan Parti Komunis China.

Ketuanya mempunyai satu Biro rahsia yang hanya di ketahui oleh ketuanya saja. Tidak pun timbalannya. Dalam hal PKR adalah Anuwar.

Apakah tujuan Biro Rahsia ditubuhkan?

Untuk menjalankan kerja kerja yang kebanyakannya melanggar undang undang.

Sekiranya parti menjalankan kerja ini ia bertentangan dengan undang undang tubuh persatuan, parti atau syarikat.

Untuk menguatkan cengkaman kadangkala cara kotor, hitam yang melanggar undang undang perlu di lakukan. (MUngkin ini menerangkan mengapa PR semakin buas).

Kesudahan Komunis adalah pemberontakan seperti di Rusia dan China. Gagal di Indonesia.

Dalam kes PKR, Anuwar akan melantik seoarang 'yang tidak di kenali oleh parti' tapi mempunyai keupayaan tinggi dalam risikan untuk menjalarkan jalur jalur risikan kesetiap pelusuk tempat yang di ingini.

Ketua bahagian risik pula langsung tidak di kenali ahli parti. Dia pula mempunyai pekerjaan sebagai seorang peniaga yang berjaya misalnya mempunyai supermarket, bengkel atau segalanya.

Dari ketua ini lah nanti duit akan mengalir untuk menggula gulakan orang yang akan di pengaruhi.

Dia mempunyai kereta yang mahal dan mewah. Corak hidupnya seperti orang kaya dalam semua segi. Bagi membuktikan dia berjaya.

Di bawah Ketua Risik ada beberapa pengurus pula. Setiap pengurus mempunyai jalur kebawah dan jalur ini tidak mengenal satu sama lain.

Jalur ini ibarat jejari basikal. Tidak akan bertemu. Arahan datang dari pusat sahaja.

Katalah Azmin Ketua Risik. Dia ada 2 orang pengurus. Milo Suam dan Jamil Kucing.

Milo Suam berbaik baik dan meracun Ninja Kencing Manis manakala Jamil kucing menjaga Uncle seekers.

Milo suam kenal Jamil kucing tapi apa Milo Suam buat Jamil Kucing tak tau begitu sebaliknya. Setiap pengurus menjaga rangkaian masing masing. Yang tau semua adalah Assmin Ketua Perisikan.

Tidak pula Ninja Kencing Manis dapat berhubung dengan Uncle seekers untuk berbual mengenai siapa bela mereka masing masing.

Dengan cara pecah perintah ini maklumat tidak akan keliru dan bercampur aduk serta bersimpang siur. Masing masing mengambil arahan dari atas.

Dalam Partai Komunis Indonesia sasaran mereka ialah menyusup masuk dalam tentera.

Oleh itu mereka akan cuba cari jalan berkawan dengan general general tentera. Setelah di perkenalkan oleh Ketua Risikan maka ketua risikan akan bagi tau General itu berkawan dengan siapa sebagai penjaganya. Ketua risikan sekali sekala saja berjumpa General untuk menjaga ego General.

Dalam hal kita mungkin mereka menyusup dalam tentera dan perkhidmatan awam.

Bacalah mengenai PKI dan pembunuhan General lubang buaya yang di panggil Gerakan September 30 iaitu G30S atau pun di panggil Sukarno GESTOK.

Rangkaian PKI di Indonesia pada zaman kegemilangannya mempunyai 3 juta pengikut. Satu dari pancang kekuasaaan Sukarno.

Nak tahu pemikiran Anuwar tak perlu pergi jauh kerana beliau bukan membaca sangat. Apa di kulit pun dah cukup untuk mengensannya.

Tentu ada orang di Indonesia yang mengajar cara cara ini.

Kalau kita rajin cari bagaimana struktur Komunis sehingga di cawangannya dan perlembagaan serta aturannya dapat kita baca. Mereka betul betul sistematik. Terus di tiru dari China pada masa itu.

DN Aidit Ketua PKI dan rakan rakanya adalah barisan pemimpin yang terbaik selama wujudnya Indonesia tetapi malangnya Komunis.