Wednesday, July 18, 2012






Ahhh ... Nik Abduh Nik Abdul Aziz kini sudah menerima wahyu. Wahyu yang diterima beliau berbunyi begini.

Allah Mengarahkan Kita (PAS) Ke Putrajaya ...
Allah Mahukan Kita (PAS) Merampas Kuasa Itu Dari Musuh Allah Dan Musuh Kita ...

Semakin hebat ularmak-ularmak dalam PAS melacurkan Islam demi kepentingan politik sempit, sokongan dan undi.

Merampas Putrajaya kini adalah wahyu baru yang diturunkan kepada Nik Abduh Nik Abdul Aziz.

Seolah-olah Allah Taala sudah berbisik ke telinga Nik Abduh Nik Abdul Aziz dan telah mewahyukan melalui ilham mahupun didatangkan Malaikat Jibril kepadanya.

Putrajaya kini sudah tertulis dalam kitab 'Cicak Mengkarung Hijau' sebagai kota suci yang wajib dirampas dan dipertahankan. Putrajaya sudah diangkat setaraf dengan Baitulmuqaddis ... cukup suci.


Bukan lagi Mekah Al Mukarramah mahupun Madinah Al Munawarah yang perlu dipertahankan, Serambi Mekah di Kelantan juga telah terkeluar dari senarai yang perlu dirampas ... Tetapi Putrajaya Al Mabuk Demi Kuasa.



Apakah Nik Abduh Nik Abdul Aziz ini sudah hilang pertimbangan akal yang waras.

Atau beliau turut mahu mengangkat dirinya setaraf dengan bapanya Nik Abdul Aziz yang telah diangkat bertaraf Nabi dan Wali oleh puak-puak Cicak Mengkarung Hijau ini ... GWM kurang pasti.







Begitu taksub seorang manusia terhadap kuasa dan takhta sehingga sanggup menjual nama TuhanNya sebagai doktrinasi baru untuk merampas kuasa di Putrajaya.

Namun begitu sudah terlerai apa yang tersirat disebalik kegilaan ini ... Semakin ramai 'manusia yang sakit' didalam PAS sebenarnya.



27 comments:

Anonymous said...

mula agama arah

lar nih tuhan arah

besok lusa "imam mahdi klon" arah?

lepas itu?? he he

Anonymous said...

kan baik mengaku bahawa semua itu atas arahan Dapig?

malu nak mengaku?

Anonymous said...

Ada tanda2 bunyi org menerima arahan dari langit sebiji macam Imam Mahadi yg melibas org dgn pedang samurai di JPM tempuh hari.....
Hancusss!!! org Kelantan......

Anonymous said...

tapi mat samurai kata dia dapat arahan agar selamatkan putrajaya dari Pas? betul ke?

Anonymous said...

ahli Pas kena terima ketetapan rasmi parti berhubung putrajaya...iaitu akan di jual...makanya siapa yang berangan-angan pi putrajaya adalah melanggar fatwa parti...???

awie958 said...

Astagfirullah hal azim, dah sesat dah seorang hamba Allah ni.

Anonymous said...

sakit mental puak2 ni..

Anonymous said...

Korang jangan main2 dgn N.Abuduh ni, dia dah berguru & bersedia menggempur UMNO selama 40 tahun dah!!
Tahap kewalian beliau kini berada di tahap Nirvana hatta boleh direct contact dgn Tuhan, tak pun pakai iPad2.

Anonymous said...

Anak firaun mana lah ni...jangan salahkan ibu mengandung, salahkan bapak yg gila dunia.

Anonymous said...

bodoh tak boleh diajar ni

Anonymous said...

Allah ada mengatakan bahawa bersaksilah keimanan seorang yang selalu pergi berulang-alik ke masjid setiap waktu solat, Adakah jika ia seorang Umno (berulang-alik solat di masjid) maka ia juga dianggap musuh kita (pas) dan musuh Allah. Fikirlah wahai puak-puak pas jangan kita tak tahu membezakan orang beriman dengan orang yang menyembah syaitan. Pas memang mengelirukan dan boleh menyesatkan

Anonymous said...

sombong, takbur, ujub

Anonymous said...

aku pun dah pergi juga ke putra jaya. tahun ni dah 3kali ulang alik. tak yah mimipi pun. agak kemaruk nak pergi, pergi jelah. gila la puak2 dia ni

Anonymous said...

aik merepek sampai mcm nie terok pn org PAS tk dpt menilai dan berfikir ke??nmpk sgt org2 PAS nie daif ilmu dek kerana berguru dgn hanya satu fahaman(PAS) hingga tk dpt menilai...kesian kesian malang sungguh rela diperbodohkn org yg bertopengkan agama...

Anonymous said...

Nik Abduh ada mengatakan ;
1. Perjuangan pas adalah paling suci didunia ini.
2. Allah menyuruhkan pas menguasai putrajaya. ( jika rujuk pada petikan youtube tersebut ). Soalan saya berbunyi:
1. Jika perjuangan pas adalah yg paling suci di dunia ini bagaimana dgn perjuangan Rasulullah mentauhidkan Allah swt. Bagaimana pula perjuangan sahabat/saudara kita dimasa kini yang mempertahankan bumi Afganistan dan bumi Pelastin. Terlalu besarkah perjuangan pas jika nak dibandingkan dengan perjuangan Rasulullah atau para mujahiddin yg berkorban nyawa demi menegakkan kalimah syahada di negara mereka yang tertindas ini?
Sekiranya pas berjaya menguasai putrajaya apakah mereka dapat membuktikan bahawa pemimpin pas akan menerajui negara, sdgkan mereka sendiri telah bersetuju melantik anwar sebagai PM dan pd masa yg sama kita belum melihat keputusan rasmi utk melantik pemimpin pas sekurang2nya sbgi TPM.Lihat saja dolak dalik mengenai hukum hudud dimana boleh diganti dgn negara kebajikan demi menjaga hati DAP....lemah sekali pegangan mereka.

Oleh itu sudah2lah nak membodohkan orang Islam dgn pelbagai ucapan yg hasil dpd rekaan sendiri....nak hadis atau ayat Al Quran tak pula dirujuk ayat yang mana..

Anonymous said...

Parti ajaran sesat besele

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

Buta mata dan buta hati.

Anonymous said...

Nama pun nik bodoh pasal tu cakap Merapu meraban.

Anonymous said...

hahaha.....gile ker ape nik abduh nih..bile lar pulak BN rampas kuasa dari PAS untuk memerintah negara nih....hadooiii...pencacai PAS wajib bertaubat...

Anonymous said...

Dia dah tempah tukang lelong ke?

Anonymous said...

Astagfirullah....

Muka macam ni ka nak g dok Putra jaya..

Jgn lacurkan Islam saudara abduh..

Boleh ka kamu mentadbir????

Aku tengok ko ni tak ada quality sebagai pemimpin...

Takat cakap boleh la...

Ukur baju dengan badan bro...

jangan buat malu MELAYU la..

DAPat Putrajaya..Melayu tergadai kalau muka mcm ni jadi pentadbir...

PASir masuk pinggan la kalau ko org jadi pentadbir...

PKR...Dah nak hancur...

Last2 DAP yg menang semuanya..Aku tengok cina cina dah semakin naik tocang semenjak dua menjak ni...

Gara gara Melayu bodoh mcm ko...

I do hope u speak english in your next ceramah..

Aku nak dengar..

Anonymous said...

Dah hantar 2 org hari tu...

Wakil peninjau PAS tu....

Belum apa2 dah kena sumpah..hehehhehe

Biarla PAS ni mengarut sampai bila2..UMNO lah pejuang sebenar..Kerana UMNO berjaya mentadbir negara..DAP mati akal..last2 cucuk org melayu supaya bergaduh..

Bagi DAP..Inilah peluang keemasan nak ambik putrajaya..dekat sangat dah...

PAS dan PKR jadi machai....

Anonymous said...

Inilah ceramah yang paling bodoh dalam dunia yang pernah aku dengar....

MAN CENDOL said...

Berat betul yang dia nak tanggung dari fatwa2 sesat karut marut yang dia ucapkan jika ada org2 yang terpengaruh mengikut kata2 dia tu...bapa dia kena betulkan balik akidah dia ni..mu baik mengucap balik nik abduh..mu tengok islam ni pada PAS je..mu ingat umat Islam ni kat PAS je ke..satu dunia ada umat islam...jadi yang bukan ahli PAS di negara2 lain mu nak hukumkan apa..perjuangan dia orang tak suci ke..cetek ilmu nak bercakap hanya semata2 mu anak nik ajis konon mu betul ke?

MAN CENDOL said...

Berat betul yang dia nak tanggung dari fatwa2 sesat karut marut yang dia ucapkan jika ada org2 yang terpengaruh mengikut kata2 dia tu...bapa dia kena betulkan balik akidah dia ni..mu baik mengucap balik nik abduh..mu tengok islam ni pada PAS je..mu ingat umat Islam ni kat PAS je ke..satu dunia ada umat islam...jadi yang bukan ahli PAS di negara2 lain mu nak hukumkan apa..perjuangan dia orang tak suci ke..cetek ilmu nak bercakap hanya semata2 mu anak nik ajis konon mu betul ke?

Anonymous said...

kalau ilmu agama panjang sejengkal, usahalah untuk dalami, jangan sesuka hati menghina ulama', siapa korang yg ilmu x banyak ni.? dah lah bodoh, sombong pulak, menuduh orang sesat lagi, astaghfirullah..