Monday, March 11, 2013

Azmin Ali akan keluar satu video semasa ibunya sedang pengsan. Azmin datang bawa media, kamera ambil gambar kononnya dia cium tangan ibunya. Azmin dakwa dia telah balik sebenarnya. - Zulkifli Noordin, 9 Mac 2013

Tepat masuk dua hari ... Nyata telahan dan amaran Zulkifli Noordin sudah menjadi kenyataan. Rakyat perlu bertanya, apakah ianya suatu kebetulan atau ahli parlimen Kulim Bandar Baru ini cukup cekap membaca taktik jijik pembangkang.

Memanglah cekap, memandangkan beliau juga pernah terbabit sama berbohong kepada rakyat bahawa Anwar Ibrahim pernah terkena racun arsenik suatu masa dahulu.

Kita mintak Azmin Ali cepat-cepat tayang rakaman video beliau dengan ibunya, Mak Tom yang pengsan pada waktu itu.

Satu strategi dan taktik sudah menjadi kenyataan ... Rakyat perlu menunggu beberapa lagi strategi jijik pembangkang yang bakal berlaku.5 comments:

Anonymous said...

penulis rencana ini yg jijik sebenar nya. anak dgn mak tak kan putus tali persaudaraan hingga bila-bila. ini hal keluarga.

Anonymous said...

Nak meliwat opppss melawat, melawatlah. Tak payah bawak video kamera bagai untuk rakam. Kenapa? Sebab sekali itulah datang jenguk orangtua dan boleh hebahkan 'ohhh aku anak emak'

Anonymous said...

Masalahnya dia adalah public figure..buruk baik kena jadi pemimpin kita..sebab itu soal derhaka pada ibu amat besar kerana ia soal akhlak pemimpin terutamanya Parlimen Gombak..jika ini standard akhlak YB Parlimen..kena kita tolak dan tiada kompromi..dengan ibu boleh derhaka apatah lagi kita rakyat Marhean boleh dia khianati...belom lagi cerita skandal YB nih dan komisyen pelbagai projek di selangor yang dia nikmati..

Anonymous said...

Buka minda la saudara anon10.34pm. Kenapa dia dtg bawa cameraman...haha...dasar anak derhaka....masa saudara minta ampun ngan mak, ...anon bawa camera juga ke? Please laa dont lie to your soul..

Anonymous said...

sanggup dia tayang aurat mak dia.. tsk tsk tsk... memang anak derhaka

aj