Saturday, March 30, 2013

PKR akan menyiasat dakwaan seorang pemimpin bahagian Kedah melakukan perlakuan sumbang dalam internet, kata N Surendran - THE STAR, 29 MAC 2013
PKR dicabar agar jangan bersikap HIPOKRIT. Masih ada lagi SATU MAKHLUK pimpinan tertinggi secara jelas terbabit dalam beberapa rakaman seks bersama JANTAN dan BETINA.Persoalannya, pernahkah PKR melakukan siasatan terhadap rakaman video seks membabitkan MAKHLUK BUAS pimpinan tertinggi parti itu.

http://1.bp.blogspot.com/-xQ_jXKv3Bwg/TZmMX73WkjI/AAAAAAAAHow/7aufaDC9vu4/s400/INSIDE%2B6.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-YtULSn9v5KE/TZmMYscruvI/AAAAAAAAHpQ/EwTZpn8RLoE/s400/INSIDE%2B2.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-g4tdPeo9we0/TceHr429B-I/AAAAAAAAIgE/lqhxheag7JQ/s400/INSIDE%2B2.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-49kbxCo8a_0/USrbkrC1X_I/AAAAAAAAUbU/87bd3Lt2ops/s1600/video+seks+anwar.jpg

Belum pun disiasat ... MAKHLUK BUAS pimpinan tertinggi PKR ini awal-awal lagi berkata beliau BUNCIT. Maka ramailah peyokong-penyokong beliau menjerit BUNCIT, BUNCIT dan BUNCIT. PKR pun tidak melakukan siasatan (memang tiada siasatan yang pernah dilakukan).

Timbul pula klip video membabitkan Ketua Penerangan PKR Cabang Merbok merangkap Ahli Majlis MPSP, Saharuddin Abdul Hamid, yang telah tersebar, dalam keadaan penuh MASYUK dan SELAMBA, BERONANI di hadapan webcam ketika sedang berbual dengan seorang 'gadis'.

Bagaimana pula jika Saharuddin Abdul Hamid berkata ... 'Itu bukan saya?' 'Tengok saya bukan buncit' ?

Apakah PKR juga akan menutup dan memberhentikan sebarang siasatan ...

Pakar forensik video dari AS dan Korea Selatan telah lama MENGESAHKAN pelaku seks dalam rakaman video China Doll adalah 99.9 peratus. Inipun tidak DILAKUKAN SIASATAN oleh PKR terhadap MAKHLUK BUAS pimpinan tertinggi PKR ini.

Mengapa dalam hal Saharuddin Abdul Hamid perlu dilakukan siasatan melibatkan salahlaku?

MAKHLUK BUAS bernama Anwar Ibrahim bagaimana ?

PKR kata MAKHLUK BUAS ini adalah 'ANUGERAH TUHAN', mana boleh disiasat. MAKHLUK BUAS ini adalah jelmaan IMAM MAHDI ... bakal PERDANA MENTERI ni.

Nasib la lu Saharuddin Abdul Hamid ... Yang lu pegi MELANCAP depan webcam tu apahal ? Bongok ...7 comments:

Anonymous said...

manusia anugerah tuhan tdk boleh disiasat kerana dia "imam mahadi"

bong dom said...

sila bertukar laman web saya
http://joezuax.blogspot.com/
Terima kasih untuk jenis anda

Anonymous said...

jijahh tauu tp 2x5 munafikkk....

Anonymous said...

Jgn pura2 la nk siasat!!!...Siasat dulu Nuar Brahim...Saharudin pemimpin kecil saje!..Semua ni hipokrit!!!!!..Ko pun bangang la Saharudin Abd Hamid!...Nk melancap pn jgn la dpn komputer!!!!Wat malu member of the club je!!!

Anonymous said...

muka taik merencap! Hahaha

Anonymous said...

Apa ka biul org ni,merencap dpn komputer plok.abih berlendiaq la silap bulan shook karen punei tu.tak daq kija la hang tu..gila merencap jer.

Anonymous said...

apa bangsa ini orang hah.salah guna salah laku semua pun salah la.ini orang tara takut tuhan ka.aib aib aib mau mati pun aib.