Wednesday, March 27, 2013

Kekecohan yang dirancang akan bermula sejak awal pagi lagi. Beberapa orang peguam muda sudah dikenalpasti untuk bertindak sebagai EJEN PILIHANRAYA
Seorang teman di kawasan Parlimen di Bukit Katil, menghantar satu gambar yang diambil kamera murah mengenai perkara yang akan dilakukan oleh jentera PKR di dalam PRU yang akan datang. Kalau membaca secara keseluruhan dokumen tersebut – kita boleh pastikan bahawa PRU yang akan datang adalah yang paling kecoh dan kotor dalam sejarah Malaysia.

Kekecohan yang dirancang akan bermula sejak awal pagi lagi. Beberapa orang peguam muda sudah dikenalpasti untuk bertindak sebagai EJEN PILIHANRAYA, tetapi sebenarnya mereka akan melakukan protes awal kepada SPR sejak pusat pengundian dibuka. Seramai 50 orang peguam muda sudah diberikan tanggungjawab untuk merosakkan imej SPR di hari pertama tersebut.

Kawasan nukleus panas PRU13:-

1) Gombak
2) Lembah Pantai
3) Permatang Pauh
4) Setiawangsa
5) Wangsa Maju
6) Bagan Serai
7) Bukit Katil
8) Muar
9) Pandan
10) Sabak Bernam

Kekecohan akan bermula cukup awal. Di Gombak, sususan telahpun dibuat untuk mengupah beberapa orang bouncer yang akan turut mencetuskan kemarahan rakyat. Khabarnya, tidak semua PDM yang dibenarkan kecoh. PKR HQ akan menetapkan beberapa PDM strategik sahaja untuk menimbulkan kekecohan.

Pendekatan media baru juga tidak dilupakan. Semua twitter sudahpun diarahkan untuk memainkan #hashtag tertentu untuk membangkitkan kemarahan pengundi muda. Sepertimana kejayaan Bersih 1.0, 2.0 dan sebagainya – twitter akan dijadikan aplikasi penting pada hari mengundi. Cubaan juga sedang dirancang untuk aplikasi Zello juga dipakai secara ekstensif.Online media build up akan turut disertai oleh kumpulan RED BEAN ARMY (yang ditaja oleh DAP). Sejumlah 600 cybertroopers DAP akan turut membantu. Di kerusi-kerusi ‘mixed seats’, insiden dan isu perkauman akan turut digunapakai.

Kalau begini persediaanya, kena hati-hati.


sumber dalaman PKR : GELAGAT ANWAR


13 comments:

Anonymous said...

ada can ikot jejak langkah papagomok kena saman nnt nih..kah kah kah

Anonymous said...

jahat betul nuarr jubo nihh. harap2 jentera umno sudah siap siaga dan boleh counter. jgn lepaskan peluang utk bertempur secara berdepan dgn jentera nuar jubo sbb ni la pru terakhir anwar. lepas ni kita tak akan jumpa lagi si kitol mcm ni. peliwat, penzina, kaki klentong tersohor dan kaki yahudi.

Anonymous said...

anwar cuba lawan tuhann...

tapi anwar hanya mampu merancang tp Allah swt yg menentukan..

mana ada org pernah terfikir selepas pru 12 dulu, anwar ibarat malaikat, idola org muda, nama harum bak kasturi...

siapa pon tak pernah terfikir, yg pekung anwar terbuka satu persatu..

dari jaringan yahudi, video china doll dan skrg gambar cium ketiak, sehinggalah kepada pengimpot pengganas kiram III....

anwar boleh menipu sekali dua tapi anwar tak mampu nak tipu hari2...

Anonymous said...

Aq cume boleh berdoa semoga ANUwar mampoih kena panah petir...dah trlalu byk kerosakan yg di buat pada rakyat dan negara kite...

Anonymous said...

betul kata anonymous 9.17..tuhan itu maha besar, kalau anwar itu baik dah tentu takkan keluar satu persatu perbuatan terkutuk yg telah dilakukan olehnya..

Anonymous said...

Klu dah ada bukti,polis tngu apa lg?kan melibatkan ketenteraman awam.kami nak idup secara aman dan bahagia bersama keluarga.tolong la polis lindungu kami rakyat yg lemah ini..

Hj Mohammad Hj Dit said...

Apa yang dihairankan kerana itulah sikap samseng DSAI dan PKR. Lihatlah sejarah tunjuk perasaan yang diketui DSAI. Tapi polis dan tentera kan ada. Mereka bijak mengedalikan perkara2 yang boleh menjejaskan ketenteraman awam.

Anonymous said...

AKU CAKAP TERUS TERANG, AKU TAK PERNAH KACAU SIAPA, TETAPI INGAT!!! SALAH SORANG PETUGAS YANG AKAN BERTYGAS PADA MASA UNDI ADALAH BINI AKU, APA APA TERJADI, JANGAN SALAH KAN AKU KALAU APA APA TERJADI DEKAT PEMIMPIN PKR, INI SUMPAH AKU... JANGAN SESEKALI KEJUT HARIMAU YANG DAH LAMA TIDUR!!!!

Anonymous said...

wacaa!!!

Anonymous said...

Kalau ikut trend keblakangan ni, pasti ada kekecohan pada masa pru13 nanti. Semakin bertambah ahli makin naik tocang si anuar

Anonymous said...

Bukti xde fitnah je taw umno sudah goyang

Anonymous said...

Suka ngkau lahq

sayembaralensa said...

Woi bingai .. lu PR menang P/Raya, wat apa nak buat huru-hara. Yg kalah selalunya akan cetus huru-hara