Sunday, August 14, 2011


GWM tidak menyangka begitu ganas sekali umat Islam di Malaysia! Teruk Khalid Samad dipukul dan dibelasah sebegitu sekali!

Cukup teruk ... sehingga tengah hari ini, terdapat hampir 92 umat Islam membelasah Khalid Samad dalam blognya.Mak Aih! ... teruk Pastor Khalid Samad dibelasah! GWM rasa cukup setakat ini yang dipaparkan, terlalu banyak pukulan maut ditujah didahi Pastor kita ni.

Dari isu penggunaan kalimah Allah di gereja sehinggalah kepada isu murtad di Gereja Methodist Damasara Utama, Pastor Khalid Samad masih lagi mahu mencium tapak kaki kafir harbi.Jangan salahkan umat Islam jika anda dibelasah dan dikritik dalam blog. Lu yang cari penyakit, lu jawablah sendiri.

Itupun dikira bernasib baik hanya dibelasah dalam blog, buatnya dibelasah diluar blog bagaimana ... Jangan saman mereka yang membelasah anda, bukankah ini hak asasi rakyat Malaysia seperti yang dilaungkan oleh pakatan haram!

Dan jangan saman blog atau portal yang hentam saudara ... ini kebebasan media, perlu akur!6 comments:

Anonymous said...

Tak kan lah komen pun tak boleh... Mana sudah pergi "Kebebasan Bersuara" lah.. "Freedom of Speech" lah.. yg korang PKR-DAP-PAS laung2kan dulu.... "CAT" policy konon... cakap tak serupa bikin lah lu orang lowww classss politiccianssss....

Anonymous said...

The father alsatians, the mother stray dogs mehhh???

Anonymous said...

Assalamualikum kepada semua pembaca....

Kemarahan tak mengira dalam bulan puasa bila melibatkan agama...sabar.

Jika pemimpin UMNO yang melakukanya,bagaimanalah agaknya bentuk celaan yang akan diterima....???

Anonymous said...

balaci DAP..pg mampus..
declare je yg kau tuh dah masuk kristian.. senang sket nak belasah

Anonymous said...

Khalid samad patut mengucap kembali kalimah syahadah..sudah terang lagi bersuluh yang si bangsat nih sudah murtad!

mie said...

PAStor khalid.....POPE nick...Father Nizar dan mubaligh mat sabu....AWAS semua org melayu islam, anda semua hendaklah menjauhi daripada mendekati semua agen kristian kafir arbi ini..