Wednesday, April 24, 2013

"Sejak bila zina ini menjadi (perkara) kecil. Sejak kawan dengan Anwar Ibrahim dan DAP ke? - Bekas Ketua Pemuda PAS Pulau Pinang, Mohamed Hafiz Mohamed Nordin



Kenyataan Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang mendakwa perbuatan zina merupakan perkara kecil dibidas oleh penyokong akar umbi parti tersebut.

Bekas Ketua Pemuda PAS Pulau Pinang Mohamed Hafiz Mohamed Nordin berkata, perbuatan zina adalah satu dosa besar dan ianya tidak harus dipandang ringan oleh mana-mana umat Islam.

"Kami menyangkal sepenuhnya dan mengecam kenyataan Presiden yang mengatakan zina merupakan perkara kecil."


Read More, PAS JUAL AGAMA



16 comments:

mnorkembalak said...

Salam sahabat Blogger Gelombang Wangsa Maju. Komen saya ikhlas tidak berpihak disebelah mana dan ini dalah pandangan peribadi saya sahaja. Tajuk Posting saya rasa satu perkara berat Jika benar ini adalah dakwaan Hadi atau dari sesipa sahaja saya memang tentang habis2an

Demi untuk menguatkan posting ini adalah kita dapat sertakan link untuk dirujuk atau pun sebuah video supaya pembaca dapat menilaikannya. Ini kerana antaranya untuk kebaikan kita juga iaitu, pretasi cara kita menyampaikan maklumat agar tidak dikatan fitnah oleh mana-mana pihak.

Maaf sahabat..ikhlas dari saya

Anonymous said...

Apabila semakin banyak berita sebegini, maka semakin yakin aku bhw BN semakin terdesak...

Anonymous said...

Memang Zina telah menjadi perkara kecil dalam Parti PAS. Bukan itu saja tapi Liwat juga sudah menjadi perkara kecil...Akhir zaman, mengaku parti Islam tapi sebenarnya parti Syaitan...

Anonymous said...

Rafizi juga terdesak sbb isu Rosmah kena saman AES pon dimomokkan dalam sidang media..hmm siap bole tau (n for sure expose to the public) detail ic Rosmah..meaning that, butiran peribadi sesapa saje boleh di violate oleh Rafizi atas dasar mencari kebenaran?lawak apakah ini?? lepas Pakatan pembangkang memerintah nanti, ic anda smua bukanlah pnc lagi..sesiapa saja boleh gunakan ic anda without your consent..

Anonymous said...

SEJAK BERKAWAN DGN PKR DAP...HADI AWANG SANGGUP BERKATA APA SAJA !...ZINA PERKARA KECIL?

Anonymous said...

astaghfirullahal'azim

Anonymous said...

Dosa kecil sebab orang pas pahLa dia melebihi dosa zinA.

Anonymous said...

Smlm lu tak tgk berita ke...tu la byk sangat baca haramkah

Anonymous said...

Setuju

Anonymous said...

Klu ada video pun dia org tak percaya punya...dia org akan cakap umno salah...dah tahu lah dia org punya jawapan

Anonymous said...

HADI AWANG LEBAI BONGOK. PAK HADI SUKA GENTEL BUAH.

Anonymous said...

biasalah merka ni...dlm ceramah mereka pun tak ada isi, semuanya kosong....kosong...kosong...he he mcm simbol parti mereka la jugak ....

Anonymous said...

ZINA bukan perkara kecil tapi ZAKAR yg dalam video tu yg terlalu kecil his his hisss.

skodeng said...

video aku dah tengok dalam tv3 malam tadi.... memang betul dorang hentak hadi awang.. kerana hadi mahu menutup dosa topa .. zina perkara kecil.. kenapa plak perkara kecil? sedangkan zina adalah dosa besaq...

Anonymous said...

Astagfirullah. Minta kita semua peringat & pesan kepada diri kita semua sesungguhnya Allah tidak memberi petunjuk kepada mereka yang zalim.

Anonymous said...

memang orang pas dah gila.buat tak tahu je,Tak tengok tv sangat.