Wednesday, April 24, 2013


Samada saudara sedar atau tidak DAP telah merancang sejak dari penubuhannya untuk menjadikan negara ini sebagai ketuanan CINA. DAP telah mengambil alih peranan KOMUNIS yang telah digagalkan dalam usaha memerintah negara ini.

DAP tidak pernah berterima kasih kepada kerajaan yang telah memakmurkan orang CINA di negeri majoriti orang Melayu. Apa sahaja dasar untuk memakmurkan Melayu telah DITENTANG habis habisan sejak puluhan tahun lalu.

Mereka tetap menganggap MELAYU BODOH bahawa kemajuan yang dinikmati oleh orang Melayu adalah hasil dari cukai orang Cina. Mereka mengatakan Melayu boleh dibeli/rasuah dengan hanya secawan kopi dan paling tinggi bernilai RM50 kerana mereka tahu orang Melayu mudah lembut hati dan mudah terpedaya jika ada orang yang berbuat baik terhadapnya.

Kini mereka telah merancang untuk menguasai Gelang Patah, Pulai, Johor Bahru dan Kulai kerana kawasan ini lubuk emas untuk orang Cina. Siapa yang membangunkan kawasan ini jika bukan atas jasa dan keringat kepimpinan Melayu Johor. Jika matlamat DAP ini berjaya sudah pasti mereka akan membawa masuk ribuan Cina Singapura yang kelaparan tanah dan rumah ke lubuk emas ini.


Akhirnya melayu akan dihalau keluar secara rahsia ke pinggir kampung. Ini telah berlaku di Kuala Lumpur dan Petaling Jaya. DAP telah memaksa PAS bertanding di Nusajaya untuk memecahkan undi Melayu Gelang Patah.

Melayu pengkhianat dari PAS yang hanya bernilai secawan kopi ini telah dengan bangga sanggup menggadaikan maruah bangsa.

Dalam masa yang sama dihadapan orang cina DAP Bercakap dalam bahasa mereka mengatakan bahawa : MELAYU SAMPAH KITA TELAH BERSIHKAN DI PULAU PINANG DAN SEKARANG KITA MAHU BERSIHKAN SAMPAH MELAYU DI JOHOR.

Saudara saudaru ku yang ada baki sedikit IMAN dalam dada...renung renungkanlah. Jangan sampai kita dihina dan diludah. Sayangilah diri kita..keluarga kita..agama kita...bangsa kita dan negara kita yang dirahmati ini.

Sebarkanlah kepada keluarga kita...saudara kita...jiran jiran kita dan rakan rakan kita. Jika saudara sebarkan kepada 10 orang dalam tempoh satu jam ia boleh sampai kepada 1 juta umat Melayu.


6 comments:

Anonymous said...

Saya berkerja dioversea dn akan balek mengundi dn memberi undi saya kepada BN, rata2 kawan sy yg berbangsa Cina & India yg sama berkerja di tempat saya memberi undi kepada DAP sbb diaorg ckp tak mau melayu menjadi pemerintah lagi n need to change, kita kena fikirkan masa depan anak2 kita jgn terlalu taksub..

Anonymous said...

BETOL, BETOL, MEMANG BETOL BRO!...

Anonymous said...

SE-SUNGGOH NYA ORANG CINA KAPIR, MMG KUAT PERKUAMAN NYA. ORANG JENIS INI SUKA KOREK TELINGA DAN HIDONG KALAU DAH SALAH.

Anonymous said...

Prlu diingat bhwa dlm prlembagaan negara ada mnyebutkn bhwa mana2 parti yg mndpt majoriti mudah maka dibenarkn utk mjemput mana2 negara utk brgabung. Artikel inilah yg akan digunakn DAPIGS utk mbawa masuk singapork yg mpunyai 90lebih kerusi parlimen ke dlm malaysia sekiranya pktan syaitan menang majoriti mudah pru13. DAPIGS cukup sedar bhwa pasberg dn pkrgay tak akan mdpt menang byk kerusi dn ini akan mbuatkn kerusi DAPIG lbih tinggi dn dlm masa yg sama DAPIGS akan mplawa ahli prlimen bkn mlyu dr mca mic dn parti2 dr sabah srwk mnyertai pktn syaitan skligus mnjdkn ahli parlimen bkn mlyu lbih tinggi dr org mlyu islam dn dn ditambah lg dgn kmasukan singapork kedlm mlysia maka mereka akan jd lebih kuat utk memerintah mlysia slamanya dgn DAPIG PAPIG mnjd PM dn skligus mnjdkn mlysia sbg negara kristian spt mana yg mereka impikn. SEDAR DN INSAFLAH WAHAI SEMUA BANGSA MLYU ISLAM BRSATULAH DIBWH PANJI2 UMNO SAMADA SUKA ATAU TIDAK SBLUM KITA DIJAJAH OLEH PGKHIANAT2 BKN MLYU DR DLM DN LUAR NEGARA.

Anonymous said...

Allahuakbar!Allahuakbar!Allahuakbar! Restuilah perjuangan kami..tak akan melayu hilang didunia

Vecests said...

lawati jugak >> http://bnbesut.blogspot.com/2013/04/isu-budak-sekolah-pegang-bendera-umno.html Isu Budak Sekolah Pegang Bendera Umno