Tuesday, April 2, 2013

Tuduhan UMNO guna BOMOH hanya menjelaskan lagi betapa terdesaknya PAS untuk memenangi pilihanraya umum kali ini.





Kita boleh menganggap kenyataan rasmi Presiden PAS Hadi Awang sebagai lontaran idea ahli politik veteran yang sudah sampainya masa untuk BERSARA dari arena politik. Tuduhan UMNO guna BOMOH hanya menjelaskan lagi BETAPA TERDESAKNYA parti PAS untuk memenangi pilihanraya umum kali ini.

Klise, pendek akal, kekeringan isu ... Tak sangka pula PAS MEMPERCAYAI khidmat dan kuasa BOMOH melebihi QADA dan QADAR Allah Taala.

Kenyataan rasmi yang hanya akan menyebabkan PAS bakal hilang lebih banyak kerusi parlimen dan DUN pada PRU 13.


Read More, PAS SEMAKIN TERDESAK



























6 comments:

Otak geliga said...

kesian aku tgk HH...terkekek-kekek ketawa kegembiraan lepas je berjaya ucap UMNO GUNA BOMOH....hahahaha

mungkin perkara sama berlaku bila Ibrahim Libya mati akibat termakan umpan NEGARA ISLAM & MATI SYAHID....mungkin ke HH juga terkekek-kekek ketawa kegembiraan?

FITNAH makanana RUJI PAS/pembangkang

Anonymous said...

macam ni ke pemimpin ularmak pas bila bercakap...

inilah yg dinamakan ular mak politik.. dalam pas memang ramai

Anonymous said...

aku neutral, party yang menjamin ugama bangsa dan negara jadi pilihan aku, dengar cakap ustaz bodoh ni (video tu besi} aku fikir elok lah dia di tolak, tak da credibility nak jadi politician,,.ustaz pun kalau macam ni aku tak percaya, tolong lah fikir baik baik apa kamu cakap, bomoh kepala bapak mu...ini ajaran kamu macam amanat kamu nak sesatkan aqidah orang islam, nak jual nama allah,..shit..

Anonymous said...

you are shit,..amanat kamu dah pecah kan umat islam, ni kamu nak ajar supaya org islam nak percaya bomoh nak tentu kan nasib, think hadi what you say..

Amsa Mohd said...

Memang dah standard Puak Pas SOP mereka, bila dah tersepit mula fitnah macam-macam. Ilmu dia orang lagi tinggi dari ornag lain.Mana boleh challenge. Boleh keluar Fatwa ikut suka hati kepala dia orang. Cabang Pas yang lain seluruh negeri mana ada method of statement Perlembagaan Parti. Kedah lain, Kelantan Lain dan yang lain-lain pun lain. Bagi ahli-ahli Pas, PAS itu Agama bukan Islam itu Agama. Tang Kalimah Allah boleh U-turn U-turn, kejap boleh kejap tak boleh. Ikut sedap hati diorang aja.

Anonymous said...

Berlawak ja tu.... kgn la serous sangat...kaki spin pun suka la korang
..ada kes...hahaha..

Tp... kalau namanya pemimpin..... ahli agama pulak tu..... org tua pulak....bila bersuara lebih2 lg dpn khalayak ramai..perlu la BERFIKIR SEBELUM BERKATA2......
Nampaknya beliau TIDAK/KURANG berfikir sebelum berkata2.....
Ni nak jd Mr. Prime Minister????? Kena jual la dgn kutu..... haiiiii kutu juga yg Bee Kin Un Tong