Wednesday, April 17, 2013

Pakatan Rakyat Sabah MASIH GAGAL MENGEMUKAKAN SENARAI CALON. Anwar masih MAIN TARIK TALI dengan parti STAR dan SAPP


Dengan pencalonan hanya beberapa hari lagi, spekulasi SEMAKIN KENCANG BERTIUP KENCANG dengan Anwar Ibrahim masih lagi bermain TARIK TALI dengan Jeffrey Kitingan, bakal menyaksikan Pakatan Rakyat Sabah LUMPUH dengan setiap parti masih tetap BERKERAS, TANPA KOMPROMI mahu agihan kerusi di Sabah mengikut kepentingan masing-masing.

Anwar semakin PANIK memandangkan Barisan Nasional Sabah akan mengumumkan senarai calon-calon ESOK. Pakatan Rakyat Sabah MASIH GAGAL MENGEMUKAKAN SENARAI CALON.

Minggu lalu, Ketua Umum PKR ini KONONNYA mengarahkan Pakatan Rakyat Sabah untuk membuka semula perbincangan dalam pengagihan kerusi menerima TAMPARAN dari rakan parti SAPP.

Anwar juga sebelum ini pernah MENYINDIR parti SAPP untuk membuktikan NILAI SEBENAR dalam Pakatan Rakyat Sabah, kini terpaksa MENYEMBAH Jeffrey Kitingan bagi mendapatkan sokongan dan persetujuan.

Jeffrey Kitingan sebelum ini pernah MENEMPELAK Anwar secara peribadi bahawa Sabah TIDAK PERLUKAN PARTI DARI SEMEMANJUNG untuk menguasai dan mendominasi parti-parti di negeri itu.

Orang Sabah KECEWA. Mengapa parti dari semenanjung LEBIH DOMINAN dari parti-parti tempatan ?

Sebelum ini ... PKR mahu bertanding 11 kerusi, PAS 3 kerusi dan DAP 3 kerusi, APS (Angkatan Perubahan Sabah) di bawah Bumburing 6 kerusi dan PPPS (Pertubuhan Pakatan Perubahan Sabah) dibawah Lajim Ukin 3 kerusi, bagi kerusi Parlimen Sabah.

Maklumat terbaru yang diterima ...

1) SAPP MENUNTUT 10 KERUSI Parlimen diberikan jika mahu parti itu kekal dan bernaung dalam Pakatan Rakyat Sabah.
2) Jeffrey Kitingan, melalui STAR MENUNTUT 20 KERUSI PARLIMEN dan 40 kerusi DUN.

Bagaimana Anwar mahu memberitahu berita ini kepada Kit Siang dan Hadi Awang, perlukah DAP dan PAS mengurangkan kerusi di Sabah ?

Anwar tentu tidak boleh melupakan kata-kata Jeffrey Kitingan ... 'Sabahans to vote local and Pakatan “is not local”.

Pakatan Rakyat Sabah SEMAKIN LUMPUH ...

2 comments:

Gombug said...


Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

kedailelaki said...

JOM KLIK DISINI
---->> COPY LINK INI

http://bit.ly/11dcWl8

- Tambah saiz zakar -
- Tambah Nafsu & Stamina -
- Pewangi Khas Lelaki -
- Keraskan zakar | penis -
- Zakar Sihat -
- ingin panjangkan zakar

JOM KLIK - LIHAT PRODUK < TERBAIK >
---->> COPY LINK INI

http://bit.ly/ZXH69l