Sunday, April 14, 2013

Ini lelaki MIRIP Saya, Hanya 99.99 Peratus, Lagi 0.01 Peratus Untuk Buktikan Lelaki Itu ADALAH SAYA - Mustafa Ali, Setiausaha Agung PAS




SAMARAHAN 14 April - Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang hari ini terus menafikan penglibatan Mustafa Ali dengan rakaman video seks yang kini tersebar di internet sebaliknya mendakwa ia hanyalah lakonan yang dibuat oleh pihak-pihak tertentu.

Abdul Hadi turut mendakwa, Setiausaha Agung Pas itu sudah uzur sehinggakan sejak beberapa tahun kebelakangan ini menunaikan solat secara duduk.

Justeru beliau berkata, mereka yang menghasilkan rakaman tersebut sepatutnya

"menggunakan pelakon yang lebih muda" dan bukannya seperti yang dipaparkan dalam rakaman tersebut.



Kita minta Presiden PAS TAYANGKAN VIDEO INI DIHADAPAN RAKYAT DAN DI HADAPAN ISTERI SETIAUSAHA AGUNG PAS TERSEBUT

Klik video GUNA PELAKON MUDA ? Yang belum tengok pun boleh tumpang sekaki ...



Solat secara duduk ye ? Uzur ye ? Pelakon lebih muda ye ? Hmmmm ... SKRIP Saling Tak Ubah Seperti Anwar Ibrahim





18 comments:

Anonymous said...

cakap banyok mung haji hadi...

suroh la stopa ali sumpoh laknat

aku orang kapung di teganung tertunggu tunggu stopa bersumpoh macam dia desok idris jusoh dan AG taubat insiden batu buruk dulu

berani krn benor boh!!!

Anonymous said...

Tertanya juga, sejak bila dia uzur? Sejak peristewa tersebut kot

Anonymous said...

Tiba2 ramai pulak orang melayu bermirip-mirip. Yang bermirip Peliwat, yang bermirip Azmin, yang bermirip NurulIzah dan terbaru, bermirip Stopa Ali. Wah...kalau gitu saya pun nak tiru macam mereka! Kalau ditangkap....hey itu bukan saya! Itu orang lain yang semirip dengan saya. Hat off to Soi Lek...terus mengaku!

Anonymous said...

pas telah melaksanakan hudud dgn jayanya...

kes stopa.. pas dakwa itu bukan dia.. dia uzur dan sakit lutut.. habis cite dan tutup kes..

wow.. hebatnya hudud pas ni.. patutlah beriya2 nak buat hudud ala2 pas..

pas semakin songsang sejak berkiblatkan pkr dan dap..

Anonymous said...

cuba kita fikir baik baik kalau umno ada kepakaran buat video seks ni, buang masa dan buang duit je buat pelaku tu sebagai mustafa ali, kan lebih baik buat pelaku tu hadi awang ke, nik ajis ke, baru gempaq, baru berbaloi. Wahai penyokong pas dah di tunjukkan bukti bahawa video tu adalah benar pelaku zina tu adalah stopa, apa lagi nak salahkan umno, stopa yang zina umno pulak yang salah ke??? Apa punya biul le penganut penganut pas ni.

Anonymous said...

Kalau ini Hadi kata lakonan cuba puak2 Pakatan Haram buat video2 lakonan yg real mcm ni melibatkan pemimpin2 BN.. Ketua Pakatan Haram tentu banyak duit berbilion bilion.. upah le pakar sedunia buat satu video kami nak tengok.. coba le apa tunggu lagi!!
Kalau boleh suruh pakar di studio Hollywood buat.. alah! bagi le kat dia org 10 juta.. duit tak jadi hal..kan? si Bapak Gay boleh sponsor!!

Anonymous said...

Senang cakap.. UNDI PAS ITU HARAM!
Kes video lucah Musatfa ini membuktikan yg Islam Pas hanya lakonan keji semata-mata. Puak munafik yg menggunakan agama utk mengejar pangkat, kuasa, wang dan betina/jantan!
Moga Allah tunjukkan kebenaran pada puak2 keji ini!

saiful anuar said...

Secara beransur - ansur, aku dah nampak perwatakan Datuk Seri Abdul Hadi Awang.. ALLAH Maha Besar.. Segala yang terjadi adalah Dengan KEIZINANNYA..
Ingatlah wahai saudara - saudaraku sekalian, bahawa ALLAH TIDAK pernah lalai walau sedetik pun kepada hamba - hamba NYA walaupun yang disuratkan atau yang disiratkan di dalam hati, ALLAH mengetahui segalanya..

jijan mali said...

Memang confirm aku takkan pangkah PAS-piss-pussy ni lagi. Patutlah depa
seangkatan dengan P'Gay'R le ni. Negara Islam tah kemana, Hudud tah
kemana...elok lagi BN. Terok macam mana BN ni, depa tak munafik, depa
tak mengaku depa tu wali, boleh confirm siapa pi syurga, siapa pi neraka
tak macam PAS-piss-pussy ni.

Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

Anonymous said...

bagi setiap kejadian tidak bermoral kite akan nmpk perwatakan sebenar pemimpin PAS yg songsang lgi menyongsangkan...selamatkanlah diri anda dr PAS yg menyesatkan sebelom jdi bentan mcm totok & cai2 PR....

Anonymous said...

Solat duduk tp ngongkek baring. Idup Stopa. Wa respect sama lu tp wa kesian tengok anok-bini lu. Tapi xtau ler mungkin mereka pun bangga sbb ketua keluarga mereka masih berdiri megah. Way to go PAS. Sejak kawan dgn Anwar & DAP kamu semua makin liberal.Semua ok..fuck & be damned just dont admit it was u. Hoodood helps alot too cuz u r fuckin in a room. No witness, no fuckin. Keep on fuckin, is good for health

Anonymous said...

org hok rakam pun bodo jugok. kalu betul pelaku tu mustafa ali bakpe dok report ke jakim, serbu dan tangkap. ni dok sebar video. 2 dosa serentak dpt tu.. lahanat punya puok ning...

Anonymous said...

anon 12:42 pm
Kalau report Jakim ke Abim ke Jawi ke Muis ke Perkim ke Masjid Negara ke puak2 Pas ni tak akan percaya punya. Akan dikatakan fitnah dan perangkap.. video yg sebegitu jelas pun dia org tak percaya inikan pula serbuan oleh jabatan agama.. senang cakap org Pas ni tak pernah buat dosa.. perfect dan alim sentiasa! Yang buat maksiat hanya org2 UMNO saja!!

Anonymous said...

Salam semua... sila layari www.spfxmasks. com . .Anda semua bleh order online 'topeng
silikon' dgn rupa yg anda sukai... bleh buat muka bos anda pastu rompak kedai emas.. Hehe
nanti polis tangkap bos anda le..
Byk lg teknik superimpose bleh bt.. Ada modal byk bleh guna cgi graphic... blue screen.. green
screen dll...
Agak2 nape video ahli politik kita ni semua low quality atau kabur skit.. cuba fikir kenapa??
Saranan sy kita semua jgn la dok berkelahi psl video yg tak pasti kesahihannya kemudian
disebarkan tak kira la video ahli politik mPR ka atau BN krn kita mungkin turut bersubahat
menfitnah jika benda tu tak benar.. Anda semua tahu kan hukum org yg menabur fitnah
Biarla pd ahli politik main pulastaik mereka. Nanti 5 Mei undi la parti pilihan masing2.
jgnlah suka sgt diperbodohkan ....
Wallahualam.

Anonymous said...

Salam semua... sila layari www.spfxmasks. com . .Anda semua bleh order online 'topeng
silikon' dgn rupa yg anda sukai... bleh buat muka bos anda pastu rompak kedai emas.. Hehe
nanti polis tangkap bos anda le..
Byk lg teknik superimpose bleh bt.. Ada modal byk bleh guna cgi graphic... blue screen.. green
screen dll...
Agak2 nape video ahli politik kita ni semua low quality atau kabur skit.. cuba fikir kenapa??
Saranan sy kita semua jgn la dok berkelahi psl video yg tak pasti kesahihannya kemudian
disebarkan tak kira la video ahli politik mPR ka atau BN krn kita mungkin turut bersubahat
menfitnah jika benda tu tak benar.. Anda semua tahu kan hukum org yg menabur fitnah
Biarla pd ahli politik main pulastaik mereka. Nanti 5 Mei undi la parti pilihan masing2.
jgnlah suka sgt diperbodohkan ....
Wallahualam.

Anonymous said...

Mcm mana nk buat hudud..bukti 4org saksi yg melihat/menangkap mereka berkhalwat..ada ke?? Jika ada bukti kn??? Bukti melihat video..letak la berbillion billion org pon XBOLE d guna pakai...

Anonymous said...

Setiap org ad melakukan dosa..mesti ad punya..sama ad dosa besar ataupon dosa kecik saje..jd xperlu la kita menambah kn lg dosa2 kita yg tersedia ad skung nih..

iman rahman said...

I like it this really good information
Vimax Canada
Vimax pills
Obat perangsang wanita
Boneka sex ful body
Obat Vimax
Meizitang Botanical
Herbal Slim
Vimax oil
Semenax
Vimax asli
Pelangsing tubuh alami
Obat pelangsing alami
Celana Hernia
Selaput dara buatan
Obat kuat malang
Vakum pembesar penis
Vimax canada
Vimax
Viagra usa
Ciri Vimax asli
Foto abg bugil
Vimax Izon
Ciri ciri vimax asli
Harga vimax asli
vimax asli Testimoni vimax
Pembesar penis alami
Dildo vibrator
Red cialis viagra
Obat kuat pria
Vibrator lidah getar
Obat pemutih kulit
Obat pemutih gigi
Dildo getar
Alat masturbasi wanita
Vimax Asli Canada